Γιώργος Λιάγκας: Η σχέση με την Άντζελα Δημητρίου που δεν έγραψε κανείς! Πώς τον βοήθησε να φτάσει... ψηλά!

Αποκάλυψη τώρα!

Γιώργος Λιάγκας: Η σχέση με την Άντζελα Δημητρίου που δεν έγραψε κανείς! Πώς τον βοήθησε να φτάσει... ψηλά!

Αποκάλυψη τώρα! Η σχέση του Γιώργου Λιάγκα με την Άντζελα Δημητρίου που δεν έγραψε κανείς! Πώς τον βοήθησε να φτάσει... ψηλά!

Γιώργος Λιάγκας. Ή τον μισείς ή τον λατρεύεις, ενδιάμεση κατάσταση δεν υφίσταται. Άλλωστε, ποτέ δεν του άρεσαν οι μέσοι όροι και το μέτριο. Μαχητικός, οξυδερκής, δυναμικός, φωνακλάς, γκρινιάρης, πολυσχιδής, ευφυής, με χιούμορ, «καπετάνιος» όχι μόνο στη... λαδιά αλλά και στις φουρτούνες.

Γεννήθηκε στον Κολωνό, στο κέντρο της Αθήνας, ενώ έχει ρίζες από τη Λάρισα. Οι γονείς του πήραν διαζύγιο όταν εκείνος ήταν 7 ετών. Δεν έκρυψε ποτέ ότι οι καβγάδες της εποχής εκείνης τον σημάδεψαν και τον έκαναν να υποσχεθεί στον εαυτό του, τα ατελείωτα βράδια που έμενε στο δωμάτιό του, πως η δική του οικογένεια θα είναι δεμένη και θα ακούγονται μόνο γέλια χαράς μέσα στο σπίτι. Το πρώτο διάστημα μετά το χωρισμό των γονιών του έμεινε με τη μητέρα του, στη συνέχεια ακολούθησε τον πατέρα του. Παγκράτι - Πλατεία Αττικής, μια διαδρομή που ίσως ακόμα και μέχρι σήμερα θέλει να ξεχνά.

Άντζελα Δημητρίου: Μαζί με την κόρη και τον γαμπρό της στη Μύκονο!

Ο Σταμάτης Μαλέλης και 
το πρώτο συμβόλαιο

Είναι η περίοδος που διευθυντής του Alpha είναι ο Σταμάτης Μαλέλης. Αναζητά ένα καλό lead-in για το δελτίο ειδήσεων που ξεκινά στις 20.00. Ο Γιώργος προσπαθεί να τον δει για να του ζητήσει δουλειά. Του έχουν κλείσει συνολικά πέντε ραντεβού. Και τις πέντε φορές περιμένει στο κυλικείο για πέντε τουλάχιστον ώρες! Κάθε φορά η γραμματέας επικοινωνεί μαζί του και του λέει ότι «κάτι έτυχε στον κ. Μαλέλη και δεν θα μπορέσει να σας δει». Εκείνος συνεχίζει να κλείνει ραντεβού, συνεχίζει να κάθεται πέντε ώρες στο κυλικείο. Έχει μιλήσει σχεδόν με όλους τους εργαζόμενους στον Alpha, εκτός από τον Μαλέλη. Έχει πλέον απογοητευτεί, όταν δέχεται ένα τηλεφώνημα. «Ο κύριος Μαλέλης θα σας δει στις 12.00 το μεσημέρι». Αν και είναι σίγουρος ότι θα πιει για μια ακόμα φορά καφέ στο κυλικείο, φτάνει στον Alpha. Εκείνη η ημέρα τού επιφυλάσσει μια έκπληξη. «Στις 7.00 το απόγευμα έχεις εκπομπή» του λέει ο Μαλέλης. Ο Γιώργος παγώνει. «Μα είναι 12.00 το μεσημέρι...» ψελλίζει. «Σου δίνω μία ώρα εκπομπή κι εσύ λες δικαιολογίες... Αν πας καλά, θα σου κάνω συμβόλαιο. Πήγαινε...». Ήταν τα τελευταία λόγια του. Εκείνη την εποχή η Άννα Δρούζα κάνει μεσημεριανή εκπομπή στον Alpha και τη συγκεκριμένη μέρα έχει καλεσμένο τον Στηβ Κακέτση. Ο Γιώργος περιμένει έξω από το στούντιο της Άννας Δρούζα: «Κύριε Κακέτση, είμαι ο Γιώργος Λιάγκας, δεν έχω καλεσμένο για την πρώτη μου εκπομπή. Μπορείτε να με βοηθήσετε και να έρθετε εσείς;». Τον πείθει και ο Στηβ Κακέτσης, large όπως πάντα, λέει το μεγάλο «ναι», αφού λίγο τον λυπάται, λίγο τον κάνει κέφι. Στον αέρα βγαίνει σε τηλεφωνική σύνδεση η Άντζελα Δημητρίου! Η εκπομπή κάνει 38% και ο Γιώργος Λιάγκας υπογράφει το πρώτο του συμβόλαιο.

Πηγή: protothema.gr

Γιώργος Λιάγκας: Δείτε ντοκουμέντο από τα "καυτά" φιλιά! Έμεινε "παγάκι" ο παρουσιαστής!

Έμεινε "παγάκι" ο Γιώργος Λιάγκας από τα "καυτά" φιλιά! Δείτε ντοκουμέντο από την εκπομπή του γνωστού παρουσιαστή!

Στο «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» σχολιάστηκε το πολυσυζητημένο φιλί που έδωσε η Τζένιφερ Άνιστον με την Έλεν Ντετζένερις στην εκπομπή της Δεύτερας.

Γιώργος Λιάγκας: Αυτό είναι το "δεύτερό" του σπίτι! Η πισίνα θα σας βγάλει το... μάτι!

«Καλά παιδιά είναι κακό να φιλάς μια γυναίκα; Εγώ με τις φίλες μου φιλιόμαστε στο στόμα» θέλησε να σχολιάσει η Ελένη Τσολάκη με τον Γιώργο Λιάγκα να απαντά: «Μα δεν γνωρίζονταν μεταξύ τους… Εμένα δεν με ενοχλεί που είναι δυο γυναίκες, ακόμα και γυναίκα με άντρα να ήταν… Αυτό το έχουμε ξεπεράσει. Έχει τελειώσει η ιστορία αυτή. Με ενοχλεί που φιλιέσαι στο στόμα με έναν άγνωστο. Εμείς οι δύο τώρα, να φιληθούμε στο στόμα για ποιο λόγο»;

Και τότε, ο παρουσιαστής έμεινε "παγωτό" αφού η Ελένη Τσολάκη και η Κατερίνα Γκαγκάκη αποφάσισαν να κάνουν αναπαράσταση του φιλιού, δίνοντας ένα καυτό φιλί!

Γιώργος Λιάγκας: Τα

Γιώργος Λιάγκας: Κρατήστε την αναπνοή σας! Αυτός είναι ο αριθμός ηλικίας του παρουσιαστή!

Αυτός είναι ο αριθμός ηλικίας του παρουσιαστή, Γιώργου Λιάγκα! Κρατήστε την αναπνοή σας γιατί... δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας!

Μοιάζει πολύ μικρότερος η αλήθεια είναι!

Γεννήθηκε στην Αθήνα (28 Μαΐου 1969, άρα είναι 50 χρονών) όπου και μεγάλωσε. Η καταγωγή του είναι από το Αργυροπούλι Τυρνάβου Λάρισας. Είναι ηλεκτρολόγος μηχανικός, απόφοιτος του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, από όπου πήρε το πτυχίο με βαθμό «λίαν καλώς».

Κατά τη διάρκεια των σπουδών του εργαζόταν ως πιανίστας σε ένα piano-bar. Εκεί τον είδε ο σκηνοθέτης Κώστας Καραγιάννης και τον συμβούλεψε να ασχοληθεί με τη δημοσιογραφία, πράγμα που έγινε. Υπήρξε στέλεχος του πολιτικού και κοινοβουλευτικού ρεπορτάζ στο ΣΚΑΪ (μετέπειτα Alpha) και αργότερα στο Star Channel, όπου παρουσίαζε και δελτία ειδήσεων. Στη δημοσιογραφία δάσκαλός του ήταν ο Σταμάτης Μαλέλης.

Γιώργος Λιάγκας: Κρατήστε την αναπνοή σας! Αυτός είναι ο αριθμός ηλικίας του παρουσιαστή!

Στη συνέχεια μετακινήθηκε στο Mega Channel όπου παρουσίασε αρκετά επιτυχημένα τηλεπαιχνίδια, όπως «50-50» και «Η εκδίκηση της ξανθιάς». Από τον Οκτώβριο του 2010 ως τον Ιούλιο του 2013 ανέλαβε από κοινού με τη σύζυγό του, Φαίη Σκορδά, την παρουσίαση της πρωινής ψυχαγωγικής εκπομπής του Mega με τίτλο «Πρωινό mou» σημειώνοντας μεγάλη επιτυχία.

Φαίη Σκορδά: Χωρίς ίχνος από φίλτρα το κορμί της! Κρατήστε την αναπνοή σας! Φωτογραφίες "φωτιά"!

Το καλοκαίρι του 2013 συμφώνησε με τον ΑΝΤ1 και μέχρι το καλοκαίρι του 2016 παρουσίασε την εκπομπή «Το Πρωινό», με τη σύζυγό του Φαίη Σκορδά ως συμπαρουσιάστρια.

Από το 2007 μέχρι το 2014 διατηρούσε ραδιοφωνική εκπομπή στον Real FM 97.8 μαζί με την Ελεάννα Τρυφίδου. Από τον Σεπτέμβριο του 2014 διατηρεί ραδιοφωνική εκπομπή στα Παραπολιτικά FM 90.1 μαζί με την Ευγενία Μανωλίδου. Από το 2014 έως το 2015 παρουσίασε το talent show The Voice of Greece στον ΑΝΤ1. Από τον Νοέμβριο του 2016 έως τον Ιούνιο του 2017 παρουσίασε στον ΑΝΤ1 την εκπομπή Lucky Room.

Το 2018 ήταν στην κριτική επιτροπή του σόου χορού Dancing with the Stars που προβαλλόταν στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1.

Απο το Σεπτέμβριο του 2019 παρουσιάζει μεσημεριανή εκπομπή στον ΣΚΑΪ με τίτλο Μεσημέρι με τον Γ. Λιάγκα, καθώς και το τηλεπαιχνίδι Guess my Age.