Κάλια Ελευθερίου: Δεν της φαίνεται καθόλου! Αυτή είναι η ηλικία της παρουσιάστριας του ΣΚΑΙ!

Αδιανόητο! Φαίνεται πολύ μικρότερη!

Κάλια Ελευθερίου: Δεν της φαίνεται καθόλου! Αυτή είναι η ηλικία της παρουσιάστριας του ΣΚΑΙ!

Αδιανόητο! Αυτή είναι η ηλικία της Κάλιας Ελευθερίου, της παρουσιάστριας του ΣΚΑΙ, που βρίσκεται στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα.

Την βλέπουμε καθημερινά μέσα από την εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» και είναι ένα νέο πρόσωπο στην Ελληνική showbiz.

Στην Ελλάδα την πρωτοείδαμε στην εκπομπή του ΣΚΑΙ, "Θαλασσόλυκοι", μαζί με τον Γιάννη Δρυμωνάκο και τον Γιάννη Αποστολάκη. Πριν από την συγκεκριμένη εκπομπή, την έχουμε δει σε πολλά προγράμματα της Κυπριακής τηλεόρασης.

Μεσημέρι ΣΚΑΪ: Η ερώτηση που του έκανε ο γιος του και τον "κούφανε"!

Κάλια Ελευθερίου ηλικία παρουσιάστρια ΣΚΑΙ

Σε μια από τις εκπομπές μας είχε κάνει εντύπωση η ηλικία της, την οποία είχε αποκαλύψει ο Γιώργο Λιάγκα. Η παρουσιάστρια, είναι 32 ετών και δεν της φαίνεται καθόλου!

Γιώργος Λιάγκας: Είναι σε σχέση με την Κάλια Ελευθερίου; Αυτή είναι η αλήθεια!

Είναι σε σχέση ο Γιώργος Λιάγκας με την Κάλια Ελευθερίου; Αυτή είναι η αλήθεια και μίλησε ανοιχτά ο παρουσιαστής στον αέρα του ΣΚΑΙ.

Πολλά είναι τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν όλο το καλοκαίρι να ζει έναν όμορφο έρωτα με την συνεργάτιδα του στην εκπομπή.

«Κάλια τα περιοδικά λένε ότι τα έχουμε. Είμαστε σε τρία περιοδικά εξώφυλλο και πως έχουμε περάσει έναν φλογερό Αύγουστο μαζί. Δεν τα έχουμε προφανώς», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας με την Κάλια Ελευθερίου να απαντάει: «Αυτά κάνεις και μου κόβεις την τύχη μου κατάλαβες; Συγνώμη να σας πω κάτι όταν λένε ότι τα έχεις με κάποιον που δεν τα έχεις, δεν σου κόβουν την τύχη σου;».

Γιώργος Λιάγκας: «Διχασμένη» η κατάστασή του! Από την χαρά στην... λύπη!

Μάλιστα, ο παρουσιαστής συνέχισε να λέει με χιουμοριστική διάθεση: «Δεν είμαι εγώ τύχη; Συγνώμη ρε παιδιά επειδή έχω πέντε κιλά παραπάνω; Θα βάλω την Συνατσάκη να σε κράξει. Δεν είναι μπούλινγκ αυτό που υφίσταμαι; Μπορεί να σου ανεβάσει τις μετοχές, να λένε “τα έχεις με τον Λιάγκα κάτσε να την φλερτάρουμε και εμείς”».

Γιώργος Λιάγκας Κάλια Ελευθερίου σχέση

Γιώργος Λιάγκας: Η συζήτηση που είχε με την Φαίη Σκορδά και η αποκάλυψη - «Μου είπε ότι...»!

Την συζήτηση που είχε με την Φαίη Σκορδά, αποκάλυψε ο Γιώργος Λιάγκας στην εκπομπή του, λέγοντας μάλιστα και τι του είπε.

Μπορεί το ζευγάρι να έχει χωρίσει, ωστόσο κρατάει πολύ καλές σχέσεις, αφού έχουν αποκτήσει και δυο παιδιά, τον Γιάννη και τον Δημήτρη.

Ο Γιώργος Λιάγκας με αφορμή την παρουσίαση του προγράμματος του ΣΚΑΙ, αναφέρθηκε στην παρουσίαση του ΑΝΤ1, αλλά και τους ρόλους που είχε ο κάθε παρουσιαστής αλλά και ηθοποιός του καναλιού.

«Μίλησα με την Φαίη χθες και μου είπε “έβαλα πάνω από 50 ποτά”. Ήταν κανονικά δεν είναι ψέματα αυτό», είπε χαρακτηριστικά.

Γιώργος Λιάγκας: Η απίστευτη γκάφα on air για τον θάνατο του πατέρα του Ανδρέα Γεωργίου!

Μια απίστευτη γκάφα έκανε ο Γιώργος Λιάγκας στην πρεμιέρα της εκπομπής του, για τον θάνατο του πατέρα του Ανδρέα Γεωργίου.

Πρώτος καλεσμένος στην εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» ήταν ο ηθοποιός και σκηνοθέτης της σειράς «8 Λέξεις».

Ο Ανδρέας Γεωργίου, αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή, αλλά και για τα επαγγελματικά του.

Μάλιστα, σε μια από τις ερωτήσεις του, ο Γιώργος Λιάγκας έκανε μια απίστευτη γκάφα. Τον ρώτησε τι κάνει ο πατέρα τους, χωρίς να γνωρίζει ότι έχει πεθάνει εδώ και 6 χρόνια.

Απίστευτη όμως ήταν και η αντίδραση του ηθοποιού, ο οποίος το πήρε στο χιούμορ και του είπε ότι έχει πεθάνει.

O Γιώργος Λιάγκας "έδωσε στεγνά" το πρώην κανάλι του - «Στέλεχος του ΑΝΤ1 είχε πει για τον Ρέμο ότι...»! (Βίντεο)

O Γιώργος Λιάγκας "έδωσε στεγνά" το πρώην κανάλι του κάνοντας την αποκάλυψη: «Στέλεχος του ΑΝΤ1 είχε πει ότι ο Ρέμος δεν πουλάει».

Πρεμιέρα στον ΣΚΑΙ έκανε η εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα», με τον παρουσιαστή να έρχεται και πάλι στην τηλεόραση έπειτα από τρία χρόνια.

Μάλιστα, μετά από δηλώσεις του Αντώνη Ρέμου, δεν δίστασε να κάνει μια αποκάλυψη και να δώσει στεγνά το πρώην κανάλι του.

Όπως είπε ο παρουσιαστής, υπήρχε στέλεχος του ΑΝΤ1 που όταν ρωτήθηκε αν θέλουμε τον Ρέμο, απάντησε πως δεν πουλάει, ενώ ο Πέτρος Ιακωβίδης πουλάει περισσότερο. Μάλιστα, ραδιοφωνικός σταθμός του καναλιού, δεν έπαιζε τα τραγούδια του.