Την «Μελίνα» από το Μπρούσκο τη θυμάστε; Σήμερα με κάθε φωτογραφία της σπέρνει τον πανικό! Παραμένει κούκλα όπως τότε!

Αντέχετε να την δείτε;

Την «Μελίνα» από το Μπρούσκο τη θυμάστε; Σήμερα με κάθε φωτογραφία της σπέρνει τον πανικό! Παραμένει κούκλα όπως τότε!

Την «Μελίνα» από το Μπρούσκο τη θυμάστε; Σήμερα με κάθε φωτογραφία της στο Instagram σπέρνει τον πανικό! Παραμένει κούκλα όπως τότε!

Τότε ο Ανδρέας Γεωργίου στο πρόσωπο της είδε την πρωταγωνίστρια που θα απογειώσει την σειρά, όπως και έκανε με αποτέλεσμα να προβάλλεται σε πολλές χώρες παγκοσμίως.

Μετά το τέλος του «Μπρούσκο», η Μελίνα η όπως ονομάζεται στην πραγματικότητα Ελένη Βαϊτσου, δεν έπαιξε σε κάποια σειρά. Ωστόσο, παρουσίασε την ταξιδιωτική εκπομπή «The Touristes», μαζί με τον Χρήστο Ανθόπουλο.

H ηθοποιός είδε μεγάλη επιτυχία μέσα από τη σειρά και οι τηλεθεατές της αγάπησαν. Μάλιστα, στο Instagram έχει 330 χιλιάδες followers και κάθε ανάρτηση της σπέρνει τον πανικό από τα likes.

Μελίνα Μπρούσκο Ελένη Βαϊτσου

Μελίνα Μπρούσκο Ελένη Βαϊτσου

Μελίνα Μπρούσκο Ελένη Βαϊτσου

Μελίνα Μπρούσκο Ελένη Βαϊτσου

Μπρούσκο: Η γυναίκα του «Μηνά» είναι ξανθιά και κούκλα! Θα πάθετε πλάκα! Αποκάλυψη με φωτογραφίες!

Η γυναίκα του «Μηνά» από την μεγάλη επιτυχία του Ανδρέα Γεωργίου που προβαλλόταν στον ΑΝΤ1, «Μπρούσκο» είναι ξανθιά και κούκλα. Θα πάθετε πλάκα.

Ο ηθοποιός, στο Μπρούσκο υποδυόταν τον κολλητό φίλο του «Σήφη» και τον σύντροφο της «Στεφανίας», με την οποία ήταν τρελά ερωτευμένος.

Στην πραγματική ζωή, η σύζυγος του Αλέξανδρου Παρίση είναι επίσης ηθοποιός και το ζευγάρι γνωρίστηκε λόγω δουλειάς, αφού γνωριζόντουσαν ήδη.

"Μπρούσκο": Το τραγικό λάθος που έκαναν στη σειρά! Αποκάλυψη μέσα από δυο φωτογραφίες! Δεν το είδε κανείς...

Η Έλενα Σιδερά και ο Αλέξανδρος Παρίσης, έχουν επίσης αποκτήσει ένα παιδάκι και είναι πολύ ευτυχισμένοι.

Η γυναίκα του «Μηνά» από το Μπρούσκο είναι ξανθιά και κούκλα! Θα πάθετε πλάκα! Αποκάλυψη με φωτογραφίες!

Η γυναίκα του «Μηνά» από το Μπρούσκο είναι ξανθιά και κούκλα! Θα πάθετε πλάκα! Αποκάλυψη με φωτογραφίες!

Η γυναίκα του «Μηνά» από το Μπρούσκο είναι ξανθιά και κούκλα! Θα πάθετε πλάκα! Αποκάλυψη με φωτογραφίες!

Μπρούσκο": Η κόρη του "Σήφη" προκαλεί εγκεφαλικά! Έχει γίνει σαν μοντέλο...

Η κόρη του "Σήφη" από την αγαπημένη σειρά του ΑΝΤ1, "Μπρούσκο", "Στεφανία" προκαλεί εγκεφαλικά! Έχει γίνει σαν μοντέλο...Δείτε την...

Γνωρίσαμε την μικρή Tera Elle Perrie με καταγωγή από Κύπρο και Αγγλία, ως κόρη του Σήφη (Απόστολου Τότσικα) στο «Μπρούσκο», πριν από πέντε χρόνια. Από τότε η μικρή Terra μεγάλωσε αρκετά και φαίνεται πως έχει μέλλον στον χώρο της υποκριτικής, καθώς επιλέχθηκε από τον Ανδρέα Γεωργίου και για τη νέα του τηλεοπτική σειρά.

Θυμάστε αυτόν τον ηθοποιό από το «Μπρούσκο»; Δείτε πως είναι σήμερα!

Άλλωστε, ο ηθοποιός, σκηνοθέτης και παραγωγός πιστός στο ποδοσφαιρικό δόγμα «ενδεκάδα που κερδίζει δεν αλλάζει», συνηθίζει να κρατάει πολλά στελέχη από την τηλεοπτική ομάδα του και στα επόμενα σίριάλ του. Έτσι, κάποιοι που έπαιζαν στα Μπρούσκο ήταν και στο Τατουάζ και στις 8 λέξεις.

Επιστρέφουμε όμως στη μικρούλα του «Σήφη» που είναι πλέον έφηβη και με άλλον πατέρα, καθώς μετά τον Τότσικα έγινε τηλεοπτική κόρη του Απόστολου Γκλέτσου και της Θάλειας Ματίκα στις «8 Λέξεις». Από Απόστολο σε Απόστολο η Terra…

Ο Τότσικας την είχε χαρακτηρίσει στο παρελθόν ως «Βασίλισσά του, “κόρη” του, πολύτιμή του…».

«Επηρέασες την υποκριτική μου και είχα τις πιο αληθινές στιγμές μαζί σου τα τελευταία τέσσερα χρόνια, είχε δηλώσει ενθουσιασμένος και συγκινημένος ο αγαπημένος ηθοποιός.

Θα τρίβετε τα μάτια σας! Η γιαγιά "Ανδριανή" από το "Μπρούσκο" ήταν σα μοντέλο! Σπάνια φωτογραφία από το παρελθόν!

Η γιαγιά "Ανδριανή" από το "Μπρούσκο" ήταν σα μοντέλο! Θα τρίβετε τα μάτια σας με την σπάνια φωτογραφία από το παρελθόν της!

Η γιαγιά της οικογένειας Ματθαίου στο Μπρούσκο, από την αγαπημένη σειρά, Ανδριανή Ματθαίου (Έλλη Κυριακίδη), στα νιάτα της ήταν μια πανέμορφη γυναίκα και φρόντισε να μας την δείξει στο Instagram, o Θεοχάρης Ιωαννίδης που παίζει επίσης στη σειρά.

Η γιαγιά Ανδριανή του μπρούσκο στα νιάτα της πριν 62 χρόνια…, έγραψε ο Θεοχάρης από την Κύπρο!

Θα τρίβετε τα μάτια σας! Η γιαγιά

Ηθοποιός από το Μπρούσκο "κολάζει" με τα στενά κολάν και τα "τεντώματα"! Δείτε φωτογραφίες!

Ηθοποιός από το Μπρούσκο "κολάζει" με τα στενά κολάν και τα "τεντώματα στα social media"! Δείτε φωτογραφίες και θα πάθετε σίγουρα εγκεφαλικό!

Η πρωταγωνίστρια του «Μπρούσκο» με καταγωγή από την Κύπρο και σπουδές στην Αγγλία είχε αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις στην σειρά! Ωστόσο, μια ιδιότητά της που δεν γνωρίζαμε είναι και εκείνη της fitness addict!

Κόνι Μεταξά: Βγήκε γυμνόστηθη στο μπαλκόνι!

Η ίδια, ποζάρει με στενά κολάν και χαλάει κόσμο με τα «τεντώματά» της! Ο λόγος για την Βαρβάρα Λάρμου!

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:

Ηθοποιός από το Μπρούσκο Ηθοποιός από το Μπρούσκο Ηθοποιός από το Μπρούσκο Ηθοποιός από το Μπρούσκο Ηθοποιός από το Μπρούσκο

Μπρούσκο: "Μας διέλυσες το γάμο!" - Άγριο ξύλο μεταξύ Σήφη & Αχιλλέα!

Η σχέση της Μελίνας και του Αχιλλέα πάει από το κακό στο χειρότερο. Η Μελίνα είναι αποφασισμένη να τον εγκαταλείψει παίρνοντας μαζί και τα παιδιά και ο Αχιλλέας, που δεν μπορεί να τη μεταπείσει με τίποτα, τα βάζει ανοιχτά με τον Σήφη. Μάθετε πρώτοι όλες τις εξελίξεις της σειράς μόνο στο Youweekly.gr. Πηγή μας το περιοδικό "TiVi Σίριαλ"...

από την Μαρία Μεταξητινού...

Η Μελίνα αρχίζει να μαζεύει τα πράγματά της και ο Αχιλλέας προσπαθεί να τη μεταπείσει: «Ελα τώρα Μελίνα, μην ακούω τρελά. Δεν θα πας πουθενά! Οποιες διαφορές έχουμε, θα τις λύσουμε», της λέει, αλλά εκείνη δεν ακούει τίποτα: «Δεν πρόκειται απλά για διαφορές. Εχουμε άλλη στάση ζωής Αχιλλέα, άλλες αξίες και άλλες πεποιθήσεις. Και αυτά είναι πράγματα που δεν αλλάζουν. Το έχω αποφασίσει. Φεύγω», του απαντάει αποφασισμένη.

Ο Αχιλλέας αμέσως μετά έξαλλος τηλεφωνεί στον Σήφη: «Τα κατάφερες τελικά. Μας χώρισες!», του λέει κάνοντας τον Σήφη έξω φρενών: «Εγώ ρε σας χώρισα; Πας καλά;», του απαντάει με νεύρα. Ο Αχιλλέας όμως επιμένει: «Ξέρω τι λέω. Αυτό ήθελες πάντα. Να μας διαλύσεις το γάμο». Μάταια ο Σήφης προσπαθεί να του εξηγήσει. «Αν δεν μπορείς εσύ να κρατήσεις τη γυναίκα σου, εγώ τι σου φταίω;», υποστηρίζει ο Σήφης και ο Αχιλλέας δεν του αφήνει κανένα περιθώριο: «Ασε ρε το παραμύθι, μου τη φύλαγες. Ποτέ δεν έπαψες να τη θέλεις πίσω», του απαντάει και τον προειδοποιεί: «Ετοιμάζεται να έρθει Κρήτη. Μην τολμήσεις να τη βοηθήσεις και να της το κάνεις πιο εύκολο», αλλά ο Σήφης «τα παίρνει στο κρανίο» και του απαντάει αναλόγως κάνοντάς τον έξαλλο: «Δεν θα μου πεις εσύ τι θα κάνω... Θα τη στηρίξω όπως θα στήριζες κι εσύ και ο καθένας την αδερφή του. Τα υπόλοιπα βρες τα μαζί της».

Στη συνέχεια η Μελίνα, παρά τις αντιρρήσεις του Αχιλλέα, μαζί με τα παιδιά και έγκυος η ίδια αναχωρεί για τα Χανιά και μάλιστα τη συνοδεύει στο αεροδρόμιο ο Αχιλλέας, οποίος αμέσως μετά τηλεφωνεί στον Σήφη και τον απειλεί: «Πήγα τη Μελίνα στο αεροδρόμιο. Θα με βρεις μπροστά σου, να το ξέρεις. Με τις δικές σου πλάτες τα βρόντηξε όλα και έρχεται Κρήτη. Δεν θα περάσει έτσι αυτό».

Η Μελίνα φτάνει στην Κρήτη όπου την περιμένει ο Σήφης, την πηγαίνει στο σπίτι που της έχει νοικιάσει, την τακτοποιεί και φεύγει, ενώ ο Αχιλλέας στέλνει τη Βασιλική να τη βρει και να την πείσει να γυρίσει πίσω. Ωστόσο, τα πράγματα δεν εξελίσσονται καλά, καθώς η Μελίνα από το ταξίδι και την ταλαιπωρία παθαίνει αιμορραγία και μεταφέρεται εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Η Βασιλική είναι συνέχεια μαζί της και φυσικά ειδοποιεί τον Αχιλλέα, ο οποίος ανεβαίνει άρον-άρον στα Χανιά. Στενοχωρημένος όπως είναι αλλά και οργισμένος πηγαίνει στο σπίτι του Σήφη και αρχίζει να φωνάζει: «Βγες έξω, ρε αλήτη. Βγες έξω». Μόλις ο Σήφης βγαίνει, ο Αχιλλέας τον αρπάζει και αρχίζει να τον τραβάει και ουρλιάζει: «Γιατί ανακατεύεσαι στη ζωή μας; Παίρνεις εκδίκηση γι’ αυτό που έγινε πριν τρία χρόνια; Μου το κράταγες». Ο Σήφης για ακόμα φορά του λέει να λογικευτεί, αλλά ο Αχιλλέας δεν κρατιέται: «Ρε, άσε τα σάπια, να σου δώσω μια...». Κουβέντα στην κουβέντα ο καβγάς ανάβει και οι δύο άντρες έρχονται στα χέρια, μέχρι τη στιγμή που η μικρή κόρη του Σήφη βγαίνει έξω και αναγκάζονται να μαζευτούν.