Καφέ της Χαράς: Ο «Φατσέας» έχει κόρες και μάλιστα μοιάζουν σαν φωτοτυπίες! Δείτε τα πρόσωπά τους...

Δεν μπορούσαμε να τις ξεχωρίσουμε!

Καφέ της Χαράς: Ο «Φατσέας» έχει κόρες και μάλιστα μοιάζουν σαν φωτοτυπίες! Δείτε τα πρόσωπά τους...

Κι όμως, ο «Φατσέας» από το Καφέ της Χαράς έχει κόρες και μάλιστα μοιάζουν σαν φωτοτυπίες! Δείτε τα πρόσωπά τους και σίγουρα θα συμφωνήσετε!

Η Όλγα και Νικολίτσα βρέθηκαν στο θέατρο Μουσούρη, στην πρεμιέρα του μπαμπά τους, στο θεατρικό έργο «Φον Δημητράκης». Η αρχή για να τις γνωρίσουμε έγινε πριν από περίπου 6 χρόνια και από τότε φυσικά οι δυο τους, έχουν μεγαλώσει πολύ...

«Καφέ της Χαράς»: Ο «Άρης» έχει εξαφανιστεί από την Ελλάδα! Άλλαξε το πρόσωπό του;

Είναι οι δίδυμες κόρες του Γεράσιμου Σκιαδαρέση, ή αλλιώς Φατσέα από το Καφέ της Χαράς που απλά τις λατρεύει και είναι περήφανος.Το ίδιο φυσικά και η μητέρα τους Μπέσυ Μάλφα! Δείτε τις σήμερα:

Ο «Φατσέας» από το Καφέ της Χαράς έχει κόρες και μάλιστα μοιάζουν σαν φωτοτυπίες! Δείτε τα πρόσωπά τους...

Καφέ της Χαράς: 150.000 ευρώ είχε χρεώσει ο «Φατσέας» τον ΑΝΤ1! Στη φόρα το περιστατικό που «θάφτηκε»!

Στη φόρα το περιστατικό για το "Καφέ της Χαράς" που "θάφτηκε"! Ο "Φατσέας" είχε χρεώσει το κανάλι ΑΝΤ1 150.000 ευρώ! Τι συνέβη;

Ο Χάρης Ρώμας (προς μεγάλη μου χαρά) επιβέβαιωσε δημόσια ότι το «Καφέ της Χαράς» επιστρέφει και πάλι στις οθόνες μας.

Όπως δήλωσε, ήταν κάτι που σκεφτόταν καιρό, αφού έχει μιλήσει ήδη με τον ΑΝΤ1, αλλά και με τους ηθοποιούς, ανακοινώνοντας έτσι ότι θα συμμετέχει όλο το cast ως είχε, ακόμη και η …«κυρά Δασκάλα» που είχε αποχωρήσει στον 1ο κύκλο (αν θυμάσαι), εκτός από 3-4 πρόσωπα που δεν κολλάνε πια με την πλοκή. Επίσης, έχει ήδη αποφασιστεί να βγουν 30 ολοκαίνουρια επεισόδια. Yeah!

Από τα παραπάνω λοιπόν, αλλά και από συνεντεύξεις του Χάρη Ρώμα, όπου δηλώνει απόλυτα αποφασισμένος για το sequel αυτό, μπορούμε να πούμε ότι η επιστροφή του «Καφέ της Χαράς» είναι γεγονός. Δε θα μπορούσαμε όμως να μην έχουμε τους ενδοιασμούς μας γι’ αυτό, αφού όπως όλοι ξέρουμε, ξαναζεσταμένο φαγητό δεν τρώγεται. Ή και να φαγωθεί, αφήνει πιο άσχημη γεύση…

Στο ζουμί τώρα. Όπως καταλαβαίνεις, μία τέτοια είδηση δε θα μπορούσα να την προσπεράσω έτσι απλά. Ήθελα να το ψάξω λίγο παραπάνω, γιατί ήμουν σίγουρη ότι θα έβρισκα «διαμαντάκια». Βάλε και το γεγονός ότι το παρακολουθώ ακόμα σε μεταμεσονύχτια επανάληψη, εκεί στις 3 π.μ. και με υπότιτλους (μιλάμε για ΤΟ κάψιμο), το ερέθισμα να ξεκινήσω την αναζήτηση ήταν ακόμα πιο εντόνο.

Έβαλε τα κλάματα ο Χάρης Ρώμας! «Είναι το παιδί μου....»

Έτσι λοιπόν, κατάφερα να συγκεντρώσω το παρακάτω fact που πιθανόν κι εσύ αγνοούσες:

Δεν είναι το Game of Love, ούτε σειρά του Παπακαλιάτη, είναι το «Καφέ της Χαράς» που έχει φάει πρόστιμο από το ΕΣΡ, κυρίες και κύριοι.

Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, έχει παραδεχτεί ότι ο ΕΣΡ επέβαλλε πρόστιμο της τάξεως των 150.000€ στον ΑΝΤ1 και μάλιστα αρκετά χρόνια αργότερα, με αιτιολογία την «ανάγκη διαφύλαξης της ποιότητας της ελληνικής γλώσσας και της τήρησης της νομοθεσίας περί προστασίας ανηλίκων». Με λίγα λόγια δεν τους άρεσε η αργκό του Φατσέα. Όπως έχει πει κι ο ίδιος άλλωστε, είναι απήδηχτος μαθήσεως, τι να τον κάνουμε…

Πηγή: neopolis.gr

Θα σας «σπάσει» το σαγόνι! Χωρίς ρούχα ο γιος του «Πώποτα» από τη σειρά «Καφέ της Χαράς»! Φωτογραφία ντοκουμέντο...

Δείτε την φωτογραφία ντοκουμέντο από τον γιο του "Πώποτα" της σειράς "Καφέ της Χαράς" που θα σας "σπάσει" το σαγόνι! Χωρίς ρούχα...

Ο χαριτωμένος Μανωλάκης, δηλαδή ο Πάρης Σκαρτσολιάς ο γιος του Πώποτα (Χάρης Ρώμας) στο «Καφέ της χαράς», μεγάλωσε. Στα χρόνια που μεσολάβησαν από το 2006 όταν τελείωσε το σίριαλ, ο νεαρός μεγάλωσε και σήμερα βρίσκεται πάλι στον χώρο της υποκριτικής.

Πριν από 4 χρόνια ανέβηκε στη σκηνή του Θεάτρου Λαμπέτη για την παράσταση «Άντρες έτοιμοι για όλα» των Μιχάλη Ρέππα και Θανάση Παπαθανασίου, όπου οι άντρες πρωταγωνιστές μένουν …γυμνοί. Πήρε τη θέση του Μάνου Ιωάννου ο οποίος αποχώρησε από την παράσταση.

«Καφέ της Χαράς»: Ο «Αστέρης Νεγρεπόντης» έχει μείνει ίδιος! Σα να μην πέρασε μια μέρα από πάνω του!

Θα σας «σπάσει» το σαγόνι! Χωρίς ρούχα ο γιος του «Πώποτα» από τη σειρά «Καφέ της Χαράς»! Φωτογραφία ντοκουμέντο...

Θα σας «σπάσει» το σαγόνι! Χωρίς ρούχα ο γιος του «Πώποτα» από τη σειρά «Καφέ της Χαράς»! Φωτογραφία ντοκουμέντο...

Αδιανόητο! Ο "Τρελαντώνης" από το "Καφέ της Χαράς" έχει γιο και του μοιάζει αφάνταστα! Δείτε τον!

Ο "Τρελαντώνης" από το "Καφέ της Χαράς" έχει γιο και του μοιάζει αφάνταστα! Δείτε τον γιατί είναι σαν δυο σταγόνες νερό! Αδιανόητο...

Ο Χάρης Γρηγορόπουλος είναι λάτρης των social media και συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους στιγμές από την καθημερινότητά του. Ο ηθοποιός δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία, στην οποία πόζαρε μαζί με τον 20χρονο γιο του.

Το Καφέ της Χαράς: Βρέθηκαν όλοι οι ηθοποιοί μαζί μετά από 15 χρόνια!

Οι δυο τους πραγματοποίησαν μια βραδινή έξοδο στο κέντρο της Αθήνας και δεν δίστασαν να βγάλουν μια selfie με φόντο της Ακρόπολη.

Drinks with my son", έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που την συνόδευε.

Τα likes και τα σχόλια από τους διαδικτυακούς του φίλους, όπως ήταν αναμενόμενο, έπεσαν... βροχή.

Μεταξύ άλλων, η σύζυγος του ηθοποιού Φωτεινή Ντεμίρη έγραψε κάτω από το εν λόγω στιγμιότυπο για τους δύο άντρες της ζωής της: "Τι ωραίοι!!!".

Αδιανόητο! Ο

Αδιανόητο! Ο

Σαν να μην πέρασε ο χρόνος για την "Πηνελόπη" από το "Καφέ της Χαράς"! Δείτε την εικόνα της σήμερα!

Δείτε την εικόνα της "Πηνελόπης" από την αγαπημένη σειρά "Καφέ της Χαράς"! Σα να μην πέρασε ο χρόνος από πάνω της...

Η Κερασία Σαμαρά υποδύθηκε την Πηνελόπη Μαρκάτου, τραγουδίστρια όπερας και μητέρα του Μανωλάκη (Πάρη Σκαρτσολιά).

Περίπου 13 χρόνια μετά το τέλος της σειράς - η οποία θα επιστρέψει στην τηλεόραση - ποζάρει με φίλους της κι εμείς σας παραθέτουμε τις φωτογραφίες!

Σαν να μην πέρασε ο χρόνος για την

Είναι πανέμορφη, λαμπερή και ίδια με τότε, σαν ο χρόνος να μην την έχει ακουμπήσει καθόλου...Ιδού:

Σαν να μην πέρασε ο χρόνος για την

Σαν να μην πέρασε ο χρόνος για την

Σαν να μην πέρασε ο χρόνος για την