Μαρία Ελένη Λυκουρέζου: Η ανατριχιαστική κίνηση στην κηδεία της Ζωής Λάσκαρη που έμεινε κρυφή! Μπήκε στο αυτοκίνητο και...

Δεν το γνώριζε κανείς!

Μαρία Ελένη Λυκουρέζου: Η ανατριχιαστική κίνηση στην κηδεία της Ζωής Λάσκαρη που έμεινε κρυφή! Μπήκε στο αυτοκίνητο και...

Η ανατριχιαστική κίνηση στην κηδεία της Ζωής Λάσκαρη από την Μαρία Ελένη Λυκουρέζου που έμεινε κρυφή τόσα χρόνια! Μπήκε στο αυτοκίνητο και...

Πλήθος κόσμου στην κηδεία της θρυλικής ηθοποιού το 2017...

Τόσο άτομα από τον καλλιτεχνικό χώρο όσο και εκείνοι που την έμαθαν από την τηλεόραση και την αγάπησαν έχουν βρεθεί στο τελευταίο αντίο της γνωστής ηθοποιού που γίνεται πλέον στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών.

Η ανατριχιαστική κίνηση στην κηδεία της Ζωής Λάσκαρη από την Μαρία Ελένη Λυκουρέζου που έμεινε κρυφή τόσα χρόνια! Μπήκε στο αυτοκίνητο και...

Ο κόσμος παρακολούθησε την εξέλιξη βαθύτατα συγκινημένος ενώ δεν είναι λίγοι και εκείνοι που δεν αντέχουν την απώλεια της Ζωής και λυγίζουν. Η οικογένεια της πρωταγωνίστριας του θεάτρου και του κινηματογράφου σφίγγει τα δόντια και με δάκρυα στα μάτια αποχαιρέτα την Ζωή έτσι όπως μόνο εκείνοι ξέρουν.

Ζωή Λάσκαρη: Το σημείο που έγινε ο τάφος της, έχει νόημα που συγκινεί! Το ξέρει μόνο η οικογένεια...

Όπως γράφει η Δήμητρα Δάρδα στην εφημερίδα Espresso, μετά την εξόδιο ακολουθία της Ζωής Λάσκαρη, η Μάρθα Κουτουμάνου και η κόρη της Ζένια Μπονάτσου έφυγαν με τα πόδια από την εκκλησία, ενώ η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου μπήκε στο αυτοκίνητο φίλου της.

Η ανατριχιαστική κίνηση στην κηδεία της Ζωής Λάσκαρη από την Μαρία Ελένη Λυκουρέζου που έμεινε κρυφή τόσα χρόνια! Μπήκε στο αυτοκίνητο και...

Η πρώτη κίνησή της ήταν να κλείσει με τα χέρια της τα αυτιά της για να μην ακούει αυτό το τελευταίο ηχηρό χειροκρότημα του κόσμου στη μαμά της, το δικό της λαμπρό αστέρι.

Ζωή Λάσκαρη: Η φωτογραφία ντροπής από την κηδεία της! Στη δημοσιότητα 2 χρόνια μετά...

Στη δημοσιότητα 2 χρόνια μετά τον θάνατο της Ζωής Λάσκαρη μια φωτογραφία "ντροπής" για ένα περιστατικό που συνέβη στην κηδεία της!

Δεν ήταν λίγοι οι άνθρωποι που πήγαν να της πουν το τελευταίο αντίο! Η οικογένειά της, δε, ήταν συντριμιασμένη και κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό τον χαμό!

Υπήρξαν, όμως, άνθρωποι που είχαν θράσος κι έκαναν το απίστευτο!

Ζωή Λάσκαρη: Αγνώριστη σε φωτογραφία με τον Λυκουρέζο! Την δημοσίευσε η κόρη της...

Έβγαλαν το κινητό τους και το tablet τους για να απαθανατίσουν στιγμιότυπα από την ταφή! Ενώ ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος έχοντας στο πλευρό του την Μαρία Ελένη και τη Μάρθα Κουτουμάνου πενθούσε κάποιοι νοιάζονταν μόνο για να ανεβάσουν ένα στόρι....

Ντροπή!

Δείτε την φωτογραφία...

Ζωή Λάσκαρη: Η φωτογραφία «ντροπής» από την κηδεία της! Στη δημοσιότητα 2 χρόνια μετά...

Μαρία Ελένη Λυκουρέζου - Μάρθα Κουτουμάνου: Βίντεο μέσα από την βίλα της Ζωής Λάσκαρη! Δείτε πως είναι...

Δείτε πως είναι η βίλα της Ζωής Λάσκαρη! Υπάρχει βίντεο μέσα από το σπίτι για το οποίο έχουν πλακωθεί άσχημα η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου και η Μάρθα Κουτουμάνου!

Η απόφαση του κ. Λυκουρέζου να αφήσει πίσω του το σπίτι αυτό είναι κάτι παραπάνω από οριστική, αφού κάθε γωνιά του σπιτιού είναι και μια ανάμνηση που τον πονά. Όπως έχει αναφέρει και ο ίδιος σε παλαιότερη συνέντευξή του, το σπίτι αυτό χωρίς τη Ζωή Λάσκαρη είναι άδειο.

«Μετά το θάνατο της Ζωής δεν είχε νόημα για μένα να μένω στο Πόρτο Ράφτη. Το Πόρτο Ράφτη, όπου ζούσαμε τα τελευταία 15-20 χρόνια, ήταν επιλογή της. Δεν ήθελε να φύγει από εκεί κι εγώ γυρνούσα εκεί κάθε βράδυ. Μετά από τόσα χρόνια συμβίωσης δεν μπορούσα να την εγκαταλείψω. Το σπίτι στο Πόρτο Ράφτη το είχε φτιάξει εκείνη. Καθετί ήταν από εκείνη. Το τασάκι, το βάζο, ήταν όλα επιλογή της, ακόμα και η θέση που είχε το καθένα. Μετά την απουσία της, το σπίτι ήταν άδειο για μένα. Το σκέφτηκα, ήθελα να ωριμάσει μέσα μου αυτή η σκέψη για να μπορέσω να φύγω. Ένα σπίτι κενό ήταν πολύ δύσκολο, δεν μπορούσα να το αντιμετωπίσω. Συναισθηματικά δεν μπορούσα να συμφιλιωθώ με αυτό το κενό… Ιδίως το δωμάτιό μας, η κρεβατοκάμαρά μας στο Πόρτο Ράφτη, ήταν πια τόσο άδεια. Είχε τόσο πολλά πράγματα η Ζωή. Ούτε μπορεί να φανταστεί κανείς τι είχε μαζέψει στη ζωή της. Δεν μπορείς να συμφιλιωθείς και να εξοικειωθείς με αυτό το κενό, τη μόνιμη απουσία. Είναι βαρύ, αλλά δεν έχεις κι άλλη επιλογή. Τώρα σκοπός μου είναι να έχω υγεία, και διανοητική, για να συνεχίσω την εργασία μου, που και αγαπώ και χρειάζομαι. Κι αυτό μου δίνει δύναμη», είχε πει χαρακτηριστικά ο γνωστός ποινικολόγος στο Bovary.gr.

Πρόκειται για μια πολυτελή βίλα στο Πόρτο Ράφτη, στο συγκρότημα «Απολλώνιο», με μόνιμες κατοικίες στην περιοχή του Αγίου Σπυρίδωνος, που είναι στην ουσία ένας μικρός λόφος.

Μέσα από την εκπομπή Happy Day, έγινε γνωστό ότι τα λεφτά από την πώληση της βίλας θα τα μοιραστούν οι κόρες της- ενώ η τιμή ανέρχεται στα 1,2 εκατ. ευρώ.

Δείτε το απόσπασμα στο σχετικό βίντεο: