Τραγικό! Ο παππούς του «Σταύρακα» από το «Καφέ της Χαράς» είχε πεθάνει και για 12 χρόνια δεν το ήξερε κανείς!

Τον θυμάστε;

Τραγικό! Ο παππούς του «Σταύρακα» από το «Καφέ της Χαράς» είχε πεθάνει και για 12 χρόνια δεν το ήξερε κανείς!

Ο παππούς του «Σταύρακα» από το «Καφέ της Χαράς» είχε πεθάνει και για 12 χρόνια δεν το ήξερε κανείς! Το τραγικό περιστατικό...

Η σειρά που όλοι αγάπησαν επιστρέφει από την σεζόν 2019-2020 και το Youweekly.gr έτρεξε να δει τι κάνουν οι ηθοποιοί που είχαν πρωταγωνιστήσει πριν από μερικά χρόνια στην αγαπημένη σειρά του ΑΝΤ1!

Μετά λύπης μας καταλάβαμε πως ένας εξ αυτών έχει πεθάνει και έτσι δεν θα βρίσκεται... στο νέο κύκλο της σειράς! Ένας ηθοποιός που αγαπήσαμε κυρίως μέσα από το Κωνσταντίνου και Ελένης αλλά και από το "50-50" του Mega!

Ο λόγος για τον Γιάννη Φύριο!

Καφέ της Χαράς: 150.000 ευρώ είχε χρεώσει ο «Φατσέας» τον ΑΝΤ1! Στη φόρα το περιστατικό που «θάφτηκε»!

πέθανε ηθοποιός από το Καφέ της Χαράς

Το συγκεκριμένο πρόσωπο συμμετείχε και σε τηλεοπτικές σειρές, όπως στο Γιάννης και Μαρία το 1982, στο Ρετιρέ του Γιάννη Δαλιανίδη, στη σειρά Παππούδες εν δράσει (2000), στη σειρά Κωνσταντίνου και Ελένης (επεισόδιο Εσύ είσαι η αιτία που υποφέρω (Β κυκλος) καθώς και στο στο ρόλο του παππού του Σταύρακα στην σειρα ''Το Καφε της Χαρας'' αλλά και στην σειρα ''50-50'' στο ρόλο του κυρ Παναγιώτη!

Βυθισμένος στο πένθος ηθοποιός του «Καφέ της χαράς»! Πέθανε ο «αδερφός» του!

Βυθισμένος στο πένθος ηθοποιός του «Καφέ της Χαράς», αφού πέθανε ο «αδερφός» του!

Πολύ δύσκολες ώρες περνάει ο ηθοποιός που έγινε ευρέως γνωστός μέσα από την επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 «Το καφέ της Χαράς».

Ο λόγος για τον Δημήτρη Τσακάλας που βιώνει μεγάλο πένθος, καθώς ένα πολύ αγαπημένο πρόσωπο του έφυγε από τη ζωή.

Βυθισμένος στο πένθος ηθοποιός του «Καφέ της χαράς»! Πέθανε ο «αδερφός» του!

Καφέ της Χαράς: Η «Γωγώ» παντρεύτηκε και ο άντρας της είναι κούκλος! Δείτε το πρόσωπό του....

Ο λόγος για τον κολλητό του φίλο και κομμωτή Μιχάλη Χρυσικό, η απώλεια του οποίου τον βύθισε στη θλίψη, αφού ήταν σαν αδερφός του.

Ο Δημήτρης τον αποχαιρέτησε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, όπου έκανε μια πολλαπλή ανάρτηση με κοινές φωτογραφίες τους, στη λεζάντα της οποίας έγραψε χαρακτηριστικά:

«Μέχρι το 2008 δεν είχα χρησιμοποιήσει ποτέ και για κανέναν την λέξη κολλητός μέχρι που μπήκες στην ζωή μου εκείνο το καλοκαίρι…καλό ταξίδι Μιχαλάκη μου κανε τα όλα πουτάνα εκεί πέρα πάνω και όταν ξανά ανταμωθούμε μου χρωστάς έναν καφέ που δεν ήπιαμε ποτέ γαμώτο!!!!Σ’ αγαπώ».