Ολυμπία Χοψονίδου: Έχετε δει την μητέρα της; Μοιάζουν σαν «φωτοτυπίες»!

Τρομάξαμε να τις ξεχωρίσουμε!

Ολυμπία Χοψονίδου: Έχετε δει την μητέρα της; Μοιάζουν σαν «φωτοτυπίες»!

Έχετε δει την μητέρα της Ολυμπίας Χοψονίδου; Μοιάζουν σαν «φωτοτυπίες» και θα σας «πέσει» το σαγόνι!

Η ίδια, είναι ένας από τους πιο σημαντικούς ανθρώπους της ζωής της, και όπως είναι φυσικό, της έχει μεγάλη αδυναμία.

Ήταν έναν χρόνο πριν, όταν την είδαμε σε μια σπάνια φωτογραφία. Η όμορφη μητέρα της Ολυμπίας Χοψονίδου είναι σχεδόν ίδια με την κούκλα κόρη της και προκαλεί... χαμό με την εμφάνισή της!

Οικογένεια Σπανούλη: Η αποκάλυψη στο Instagram για το φύλο του μωρού!

Ο Τάσος Χοψονίδης, ο αδερφός της, ανέβασε στο instagram μία φωτογραφία της όμορφης μητέρας τους και της ευχήθηκε "Χρόνια πολλά" πριν περίπου έναν χρόνο! Πάρτε μια βαθιά ανάσα και δείτε την, μιας και είναι σαν δύο σταγόνες νερό! Ιδού λοιπόν:

Ολυμπία Χοψονίδου: Η μητέρα της!

Ολυμπία Χοψονίδου: «Διέρρευσε» η αλήθεια για την καταγωγή της! Είναι μια περήφανη...

«Διέρρευσε» η αλήθεια για την καταγωγή της Ολυμπίας Χοψονίδου! Είναι μια περήφανη μανούλα, αλλά λίγα ξέρουμε για εκείνη!

Η Ολυμπία Χοψονίδου είναι μοντέλο, γνωστή για τον τίτλο της ως Star Hellas 2006 στα καλλιστεία του ΑΝΤ1. Είναι, επίσης, γνωστή ως η σύζυγος του Έλληνα καλαθοσφαιριστή, Βασίλη Σπανούλη.

Γεννήθηκε στις 17 Ιουνίου 1983 και έχει 3 αδέλφια. Μόλις τελείωσε το σχολείο, εγκαταστάθηκε στην Αθήνα, προκειμένου να σπουδάσει σχέδιο μόδας. Παράλληλα με τις σπουδές της, ξεκίνησε να εργάζεται ως μοντέλο και υπήρξε μαθήτρια στο πρακτορείο μοντέλων της Κρίστυς Κρανά.

Ολυμπία Χοψονίδου: Η Δούκισσα Νομικού την προκάλεσε και της απάντησε με φωτογραφία! Ήταν μαζί με τον γιο της!

Τον Απρίλιο του 2006 εξελέγη Σταρ Ελλάς στα καλλιστεία του ΑΝΤ1. Έπειτα, τον Ιούλιο της ίδιας χρονιάς, εκπροσώπησε την Ελλάδα στον παγκόσμιο διαγωνισμό ομορφιάς Μις Υφήλιος, που πραγματοποιήθηκε στο Λος Άντζελες.

Το Δεκέμβριο του 2009 παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο τον μπασκετμπολίστα Βασίλη Σπανούλη και στις 24 Ιουνίου 2011 έγινε ο θρησκευτικός τους γάμος.Μαζί έχουν αποκτήσει πέντε παιδιά και περιμένουν το 6ο! Η Ολυμπία Χοψονίδου, γεννήθηκε στο Κρασνοντάρ της Ρωσίας από Έλληνες γονείς ποντιακής καταγωγής, αλλά μεγάλωσε στο Ελευθέριο - Κορδελιό Θεσσαλονίκης.