Παντελής Παντελίδης: Ντροπιαστικό περιστατικό στην κηδεία του! Άρχισαν να πλακώνονται κοντά στον τάφο!

Το αποκλειστικό βίντεο ντοκουμέντο από το περιστατικό που είχε προκαλέσει σάλο!

Παντελής Παντελίδης: Ντροπιαστικό περιστατικό στην κηδεία του! Άρχισαν να πλακώνονται κοντά στον τάφο!

Το πιο ντροπιαστικό περιστατικό συνέβη δυστυχώς στην κηδεία του αγαπημένου τραγουδιστή, Παντελή Παντελίδη! Άρχισαν να πλακώνονται κοντά στον τάφο!

Κατά τη διάρκεια της νεκρώσιμης ακολουθίας του τρεις άνδρες άρχισαν να πιάνονται στα χέρια. Η ένταση προκλήθηκε στα σκαλιά του Ιερού Ναού του Αγίου Σπυρίδωνα, όταν κάποιοι επιχείρησαν να μπουν στην πόρτα από την πόρτα εξόδου, προκαλώντας τις διαμαρτυρίες των παρευρισκόμενων, οι οποίοι περίμεναν επί ώρες προκειμένου να μπουν στην εκκλησία.

Κωνσταντίνος Αργυρός: Το τηλεφώνημα μετά το τροχαίο του Παντελή Παντελίδη! «Μου είπαν πως...»!

Δύο άνδρες χτύπησαν και έβρισαν έναν άλλο, ο οποίος απομακρύνθηκε τελικώς.

Ευτυχώς, το επεισόδιο δεν πήρε έκταση και τα πνεύματα ηρέμησαν.

Παντελής Παντελίδης κηδεία ξύλο

Δείτε το αποκλειστικό βίντεο που είχε καταγράψει το YouWeekly:

Παντελής Παντελίδης: Τι έκαναν στο σημείο που έγινε το τροχαίο; Η κίνηση που ανατριχιάζει 3 χρόνια μετά!

Ο Παντελής Παντελίδης συγκινεί ακόμα! Τι έκαναν στο σημείο που έγινε το τροχαίο; Η κίνηση που ανατριχιάζει 3 χρόνια μετά και λίγοι πρόσεξαν...

Στις 18 Φεβρουαρίου θα κλείσουν 4 χρόνια θλίψης από τον άδικο θάνατο του Παντελή και τιμώντας τη μνήμη του, ο street artist Fauesder, προχώρησε σε μία μοναδική δημιουργία στο σημείο του δυστυχήματος.

Όπως μπορείτε να δείτε κατάφερε να φτιάξει ένα μεγάλο graffiti - προσωπογραφία του Παντελή Παντελίδη επί της Βουλιαγμένης. Το σχέδιο του Fauesder βρίσκεται στην άσφαλτο και το τελικό αποτέλεσμα εντυπωσιάζει βλέποντάς το από drone.

Κωνσταντίνος Αργυρός: Το τηλεφώνημα μετά το τροχαίο του Παντελή Παντελίδη! «Μου είπαν πως...»!

Δείτε φωτογραφίες:

Παντελής Παντελίδης: Τι έκαναν στο σημείο που έγινε το τροχαίο; Η κίνηση που ανατριχιάζει 3 χρόνια μετά!Παντελής Παντελίδης: Τι έκαναν στο σημείο που έγινε το τροχαίο; Η κίνηση που ανατριχιάζει 3 χρόνια μετά!

Μίνα Αρναούτη: Απίστευτο ξέσπασμα για το τροχαίο με τον Παντελίδη - «Ποια είμαι ο Τσακ Νόρις;»!

Ένα απίστευτο ξέσπασμα για το τροχαίο με τον Παντελή Παντελίδη έκανε η Μίνα Αρναούτη στα social media «Ποια είμαι ο Τσακ Νόρις;»!

Η 31χρονη έγινε για ακόμη μια φορά έξαλλη λόγω κάποιων κακόβουλων σχολίων που της κάνουν στους λογαριασμούς της με αποτέλεσμα να θέλει να μιλήσει ανοιχτά και να ξεκαθαρίσει την κατάσταση.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook με μια ανάρτηση έγραψε:

«Αφού δεν οδηγούσε ο Παντελίδης -όπως θέλετε να πιστεύετε -πως μπήκα σε αμάξι που οδηγούσε εκείνος μεθυσμένος -σύμφωνα πάλι με όσα μου χρεώνετε- ρε παιδιά;
Ποια είμαι ο Τσακ Νόρις;

Αποφασίστε επιτέλους γιατί τα δικαστήρια μάλλον είναι άχρηστα για στους δικαστές του πληκτρολογίου. (Να θυμίσω ότι η υπόθεση έχει πάει αρχείο με οδηγό τον Παντελή και από τον εισαγγελέα Εφετών)

Επίσης όλη μέρα κάθεστε και στέλνετε μηνύματα και γράφετε σχόλια κάτω από φωτογραφίες μου για να με προκαλείτε να απαντήσω και όταν νευριάσω και απαντήσω λέτε «γιατί ασχολείσαι»! Είναι φοβερό όλο αυτό το χάλι!»

Μίνα Αρναούτη Παντελής Παντελίδης τροχαίο