Κωνσταντίνος Αργυρός: Η μητέρα του έζησε το απόλυτο θαύμα! Τα λόγια που συγκινούν...

Για πρώτη φορά στη δημοσιότητα! Η τρομερή αποκάλυψη....

Κωνσταντίνος Αργυρός: Η μητέρα του έζησε το απόλυτο θαύμα! Τα λόγια που συγκινούν...

Η μητέρα του Κωσταντίνου Αργυρού έζησε το απόλυτο θαύμα! Τα λόγια που συγκινούν και η μεγάλη αποκάλυψη!

Το 1986 η γέννηση τους έγινε γνωστή στο Πανελλήνιο , αφού ο Κωνσταντίνος, ο Παύλος και η Κατερίνα ήρθαν μαζί στην ζωή με εξωσωματική γονιμοποίηση.

Σήμερα ο Κωνσταντίνος Αργυρός περήφανος που οι γονείς τους τόλμησαν κάτι τόσο ιδιαίτερο για την εποχή εκείνη μιλά με νοσταλγία για τα παιδικά του χρόνια.

Κωνσταντίνος Αργυρός: Τι του είχε πει ο Παντελίδης πριν πεθάνει; Το ντοκουμέντο που συγκινεί...

Ο ίδιος, είχε αναφερθεί σε αυτό λέγοντας: «Εγώ και τα αδέρφια μου ήμασταν τα πρώτα παιδιά που γεννηθήκαμε με εξωσωματική γονιμοποίηση στην Ελλάδα. Φοβερό επίτευγμα για εκείνη την εποχή, το 1986. Είχαμε κατανόηση μεταξύ μας τα αδέλφια γιατί το ξέραμε από πολύ μικρά».

Κωνσταντίνος Αργυρός: Απέλυσαν την μητέρα του από τη δουλειά της! Ο λόγος προκαλεί αμόκ!

Απέλυσαν την μητέρα του Κωνσταντίνου Αργυρού από τη δουλειά της και το είχε αποκαλύψει ο ίδιος σε συνέντευξη του. Ο λόγος προκαλεί αμόκ.

Ο τραγουδιστής δεν έκρυψε ποτέ ότι είχε δύσκολες καταστάσεις στη ζωή του, αφού οι γονείς του δεν ήταν εύποροι και είχαν να μεγαλώσουν τρία παιδιά.

Η μητέρα του Κωνσταντίνου Αργυρού το 2012 ήταν ένα από τα πολλά «θύματα» της οικονομικής κρίσης που είχαν την ατυχία να χάσουν την δουλειά τους.

Κωνσταντίνος Αργυρός: Έχει μέσα στο σπίτι του πιάνο! Η τηλεόραση τεραστίων διαστάσεων θα σας "βγάλει" το μάτι...

Μάλιστα τον λόγο είχε αποκαλύψει ο ίδιος σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει σε μεγάλη εφημερίδα: «Ναι, έχουμε περάσει και δύσκολα, γιατί οι γονείς μας δεν είναι εύποροι και έπρεπε να μεγαλώσουν σωστά τρία παιδιά. Ο πατέρας μου είναι καθηγητής φυσικοχημείας και η μητέρα μου παθολόγος στο ΙΚΑ, την οποία απέλυσαν πρόσφατα».

Κωνσταντίνος Αργυρός Απέλυσαν την μητέρα του από τη δουλειά της

Κωνσταντίνος Αργυρός: Ντοκουμέντο για την καταγωγή του! Είναι από εκεί που φαντάζεστε...

Ντοκουμέντο για την καταγωγή του Κωνσταντίνου Αργυρού. Είναι από εκεί που φαντάζεστε... Πάει το μυαλό σας καθόλου;

Είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους τραγουδιστές της γενιάς του και έχει συνεργαστεί με τα πιο μεγάλα ονόματα της μουσικής βιομηχανίας.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός έχει καταγωγή από τον πατέρα του από τη Λευκάδα, ενώ γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Στα πέντε του χρόνια ξεκίνησε να παίζει πιάνο, ενώ στην συνέχεια έμαθε κιθάρα και άλλα μουσικά όργανα.

Κωνσταντίνος Αργυρός: Είχε ίδιο αυτοκίνητο με τον Παντελίδη! Η τραγική σύμπτωση στο ατύχημα!

Στην εφηβεία του μαζί με φίλους του δημιούργησαν ένα συγκρότημα με το όνομα «Blu Brothers» όπου ήταν ο τραγουδιστής, ενώ έπαιζε και πιάνο.

Μετά το σχολείο πέρα στην νοσηλευτική, ενώ την ίδια περίοδο συμμετείχε στο «Fame Story 3» και έγινε γνωστός στο κοινό. Μετά από εκείνη την περίοδο έκανε σημαντική βήματα στην μουσική βιομηχανία και σήμερα βλέπει τεράστια επιτυχία.

Κωνσταντίνος Αργυρός: Ντοκουμέντο για την καταγωγή του! Είναι από εκεί που φαντάζεστε