Γιώργος Λιάγκας: Αδιανόητο! Αυτή την δουλειά έκανε πριν γίνει παρουσιαστής! Δεν το έχει πει πουθενά!

Και όμως! Ήταν... ανάμεσα μας!

Γιώργος Λιάγκας: Αδιανόητο! Αυτή την δουλειά έκανε πριν γίνει παρουσιαστής! Δεν το έχει πει πουθενά!

Αδιανόητο! Αυτή την δουλειά έκανε ο Γιώργος Λιάγκας πριν γίνει παρουσιαστής. Δεν το έχει πει πουθενά δημόσια ο ίδιος.

Πριν τον δούμε για πρώτη φορά στην τηλεόραση και παντρευτεί την Φαίη Σκορδά και στην συνέχεια αποκτήσουν τους δυο τους γιους, δούλευε μεροκάματο.

Γεννήθηκε στην Αθήνα όπου και μεγάλωσε. Η καταγωγή του είναι από το Αργυροπούλι Τυρνάβου Λάρισας. Είναι ηλεκτρολόγος μηχανικός, απόφοιτος του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, από όπου πήρε το πτυχίο με βαθμό «λίαν καλώς».

Γιώργος Λιάγκας: Τραγωδία! Έπεσε στα πιο χάλια νούμερα...

Κατά τη διάρκεια των σπουδών του εργαζόταν ως πιανίστας σε ένα piano-bar. Εκεί τον είδε ο σκηνοθέτης Κώστας Καραγιάννης και τον συμβούλεψε να ασχοληθεί με τη δημοσιογραφία, πράγμα που έγινε. Υπήρξε στέλεχος του πολιτικού και κοινοβουλευτικού ρεπορτάζ στο ΣΚΑΪ (μετέπειτα Alpha) και αργότερα στο Star Channel, όπου παρουσίαζε και δελτία ειδήσεων. Στη δημοσιογραφία δάσκαλός του ήταν ο Σταμάτης Μαλέλης.

Γιώργος Λιάγκας: «Θα βρεθείς μαχαιρωμένος παλιοχοντρέ, θα σε σκοτώσουμε»! Ποιος τον απειλεί και γιατί;

Συγκλονίζει ο παρουσιαστής Γιώργος Λιάγκας με τα μηνύματα που δέχεται που μεταξύ άλλων του είπαν «Θα βρεθείς μαχαιρωμένος παλιοχοντρέ, θα σε σκοτώσουμε»! Ποιος τον απειλεί και γιατί;

Ο Γιώργος Λιάγκας σχολίασε όλα όσα ακούστηκαν σήμερα στην εκπομπή «Happy Day» για τον σύντροφο της Ηλιάνας Παπαγεωργίου, τον ράπερ Snik!

Πριν από μερικές ημέρες έγινε έξαλλος με τη συμπεριφορά του Snik σε ρεπόρτερ της εκπομπής Πρωινό, και ξέσπασε κατά του ράπερ μέσα από την εκπομπή του.

Η απάντηση που έδωσε ο Snik ήταν μέσω Instagram, όπου ανέβασε μια φωτογραφία του Γιώργου Λιάγκα με μαγιό, καλύπτοντας το κεφάλι του με ένα σαλιγκάρι.

Ο ίδιος είπε χαρακτηριστικά:

«Είχαμε πει ότι ήταν αγενής μπροστά στις κάμερες και μετά ανέβασε αυτός μια φωτογραφία μου με έδειχνε στην παραλία, έβαλε ένα σαλιγκάρι στο κεφάλι μου και με έλεγε γυμνοσάλιαγκα. Εγώ γέλασα, δεν με πείραξε καθόλου, γιατί έχω χάσει και 10 κιλά από τότε. Μου έστειλαν μετά απειλητικά μηνύματα οι οπαδοί του ότι θα με σκοτώσουν, θα με μαχαιρώσουν, «παλιοχοντρέ που τόλμησες να πιάσεις στο στόμα σου τον Snik. Θα σε σκοτώσουμε, θα σε σφάξουμε, θα σε μαχαιρώσουμε», του γράφουν μεταξύ άλλων, με τον ίδιο όμως να αντιμετωπίζει αυτές τις απειλές με χιούμορ.

Γιώργος Λιάγκας: Του είχαν "χρεώσει" σχέση με συνεργάτιδα του! Αυτό είναι το πρόσωπο της!

Είχαν "χρεώσει" στον Γιώργο Λιάγκα σχέση με συνεργάτιδα του. Αυτό είναι το πρόσωπο της. Την βλέπουμε καθημερινά στον ΣΚΑΙ.

Πολλά ήταν τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν το καλοκαίρι να είναι ερωτευμένος στο πλευρό μιας γοητευτικής κοπέλας, με την οποία κιόλας συνεργάζονται.

Μάλιστα, είχε μιλήσει ανοιχτά και ο ίδιος μέσα από την εκπομπή του για το συγκεκριμένο θέμα που είχε δημιουργηθεί.

Πολλοί τον ήθελαν να βρίσκεται σε σχέση με την Κάλια Ελευθερίου και είχαν γίνει εξώφυλλο σε αρκετά περιοδικά όπου έγραφαν πως είναι πολύ ερωτευμένοι.

Βέβαια, κάτι τέτοιο δεν ισχύει, αφού η σχέση τους είναι ξεκάθαρα επαγγελματική και φιλική.

Γιώργος Λιάγκας σύντροφος σχέση