Ποιος «Τριαντάφυλλος»; Δείτε το πρόσωπο του νέου παπά της σειράς «Καφέ της Χαράς»! Θα σας «φύγει» το σαγόνι...

Πλάκα κάνεις τώρα! Μετά από αυτό θα το βλέπουμε σίγουρα όταν ξεκινήσει!

Ποιος «Τριαντάφυλλος»; Δείτε το πρόσωπο του νέου παπά της σειράς «Καφέ της Χαράς»! Θα σας «φύγει» το σαγόνι...

Δείτε το πρόσωπο του νέου παπά της σειράς «Καφέ της Χαράς»! Θα σας «φύγει» το σαγόνι... Ποιος "Τριαντάφυλλος";

Η επιστροφή της αγαπημένης σειράς είναι γεγονός, 15 χρόνια μετά το τέλος της πρώτης προβολής του, με αφορμή την επέτειο 30 χρόνων από το ξεκίνημα του ΑΝΤ1.

Ο Χάρης Ρώμας ετοιμάζει πυρετωδώς τη σειρά και πέρα από τους αγαπημένους και κλασικούς πια ήρωες της θα προστεθούν και νέοι ρόλοι με φρέσκους ηθοποιούς, που προέρχονται κυρίως από τον χώρο του θεάτρου.

Σύμφωνα με πληροφορίες σε πρωταγωνιστικό ρόλο στην αναβίωση της σειράς θα δούμε τον θεατρικό κυρίως ηθοποιό Απόστολο Κομιτσάκη, ο οποίος θα υποδυθεί τον νέο παπά του χωριού και αναμένεται να έχει μία ερωτική ιστορία με μία εκ των πρωταγωνιστριών της σειράς.

Απίστευτη αλλαγή! Η δασκάλα από το "Καφέ της Χαράς" έβγαλε τα γυαλιά και σήμερα είναι άλλος άνθρωπος!

Ο Αντώνης Καλομοιράκης και η Εύη Κολιούλη είναι οι άλλοι δύο νέοι ηθοποιοί που προστίθενται στο καστ του «Καφέ της Χαράς», με τα γυρίσματα να ξεκινούν μέσα στον Νοέμβριο.

Καφέ της Χαράς νέοι ηθοποιοί

Τραγικό! Ο παππούς του «Σταύρακα» από το «Καφέ της Χαράς» είχε πεθάνει και για 12 χρόνια δεν το ήξερε κανείς!

Ο παππούς του «Σταύρακα» από το «Καφέ της Χαράς» είχε πεθάνει και για 12 χρόνια δεν το ήξερε κανείς! Το τραγικό περιστατικό...

Η σειρά που όλοι αγάπησαν επιστρέφει από την σεζόν 2019-2020 και το Youweekly.gr έτρεξε να δει τι κάνουν οι ηθοποιοί που είχαν πρωταγωνιστήσει πριν από μερικά χρόνια στην αγαπημένη σειρά του ΑΝΤ1!

Μετά λύπης μας καταλάβαμε πως ένας εξ αυτών έχει πεθάνει και έτσι δεν θα βρίσκεται... στο νέο κύκλο της σειράς! Ένας ηθοποιός που αγαπήσαμε κυρίως μέσα από το Κωνσταντίνου και Ελένης αλλά και από το "50-50" του Mega!

Ο λόγος για τον Γιάννη Φύριο!

Καφέ της Χαράς: 150.000 ευρώ είχε χρεώσει ο «Φατσέας» τον ΑΝΤ1! Στη φόρα το περιστατικό που «θάφτηκε»!

πέθανε ηθοποιός από το Καφέ της Χαράς

Το συγκεκριμένο πρόσωπο συμμετείχε και σε τηλεοπτικές σειρές, όπως στο Γιάννης και Μαρία το 1982, στο Ρετιρέ του Γιάννη Δαλιανίδη, στη σειρά Παππούδες εν δράσει (2000), στη σειρά Κωνσταντίνου και Ελένης (επεισόδιο Εσύ είσαι η αιτία που υποφέρω (Β κυκλος) καθώς και στο στο ρόλο του παππού του Σταύρακα στην σειρα ''Το Καφε της Χαρας'' αλλά και στην σειρα ''50-50'' στο ρόλο του κυρ Παναγιώτη!