Τετάρτη, 08 Δεκεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Κωνσταντίνος Αργυρός: Αν δείτε τον μπαμπά του, δεν θα τους ξεχωρίζετε! Ποιος είναι πιο όμορφος;

Μοιάζουν σαν δύο σταγόνες νερό!

Κωνσταντίνος Αργυρός: Αν δείτε τον μπαμπά του, δεν θα τους ξεχωρίζετε! Ποιος είναι πιο όμορφος;
STORIES 09.11.2019 14:50

Κωνσταντίνος Αργυρός: Ποιος είναι πιο όμορφος; Αν δείτε τον μπαμπά του, δεν θα τους ξεχωρίζετε!

Ο αγαπημένος τραγουδιστής είναι γνωστός για την ομορφιά του και αυτό δεν μπορεί να το αρνηθεί κανείς! Πρόσφατα όμως ανακαλύψαμε και από πήρε την εκπληκτική του εμφάνιση! Η ομοιότητα θα σας κάνει να μείνετε με το στόμα ανοιχτό!

Κωνσταντίνος Αργυρός: Πέρναγε μέχρι και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου στο ύψος! Φτάνει το...

Συγκεκριμένα, μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τον γνωστή ερμηνευτή παλαιότερα μιας και ο πατέρας του, Βασίλης Αργυρός, τον επισκέφθηκε στο νυχτερινό κέντρο όπου τραγουδάει και καμάρωσε το γιο του με ένα πλατύ χαμόγελο.

Οι δυο τους μοιάζουν σαν δύο σταγόνες νερό και ο μπαμπάς είναι ένας κούκλος! Ο Κωνσταντίνος Αργυρός έχει δύο αδέλφια, τον Παύλο και την Κατερίνα και είναι ιδιαίτερα γνωστοί ήδη από τη γέννησή τους μιας και αποτελούν τα πρώτα τρίδυμα που γεννήθηκαν στην Ελλάδα με εξωσωματική.

αργυρός πατέρας

Κωνσταντίνος Αργυρός: Απέλυσαν την μητέρα του από τη δουλειά της! Ο λόγος προκαλεί αμόκ!

Απέλυσαν την μητέρα του Κωνσταντίνου Αργυρού από τη δουλειά της και το είχε αποκαλύψει ο ίδιος σε συνέντευξη του. Ο λόγος προκαλεί αμόκ.

Ο τραγουδιστής δεν έκρυψε ποτέ ότι είχε δύσκολες καταστάσεις στη ζωή του, αφού οι γονείς του δεν ήταν εύποροι και είχαν να μεγαλώσουν τρία παιδιά.

Η μητέρα του Κωνσταντίνου Αργυρού το 2012 ήταν ένα από τα πολλά «θύματα» της οικονομικής κρίσης που είχαν την ατυχία να χάσουν την δουλειά τους.

Κωνσταντίνος Αργυρός: Έχει μέσα στο σπίτι του πιάνο! Η τηλεόραση τεραστίων διαστάσεων θα σας "βγάλει" το μάτι...

Μάλιστα τον λόγο είχε αποκαλύψει ο ίδιος σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει σε μεγάλη εφημερίδα: «Ναι, έχουμε περάσει και δύσκολα, γιατί οι γονείς μας δεν είναι εύποροι και έπρεπε να μεγαλώσουν σωστά τρία παιδιά. Ο πατέρας μου είναι καθηγητής φυσικοχημείας και η μητέρα μου παθολόγος στο ΙΚΑ, την οποία απέλυσαν πρόσφατα».

Κωνσταντίνος Αργυρός Απέλυσαν την μητέρα του από τη δουλειά της

Κωνσταντίνος Αργυρός: Η μητέρα του έζησε το απόλυτο θαύμα! Τα λόγια που συγκινούν...

Η μητέρα του Κωσταντίνου Αργυρού έζησε το απόλυτο θαύμα! Τα λόγια που συγκινούν και η μεγάλη αποκάλυψη!

Το 1986 η γέννηση τους έγινε γνωστή στο Πανελλήνιο , αφού ο Κωνσταντίνος, ο Παύλος και η Κατερίνα ήρθαν μαζί στην ζωή με εξωσωματική γονιμοποίηση.

Σήμερα ο Κωνσταντίνος Αργυρός περήφανος που οι γονείς τους τόλμησαν κάτι τόσο ιδιαίτερο για την εποχή εκείνη μιλά με νοσταλγία για τα παιδικά του χρόνια.

Κωνσταντίνος Αργυρός: Τι του είχε πει ο Παντελίδης πριν πεθάνει; Το ντοκουμέντο που συγκινεί...

Ο ίδιος, είχε αναφερθεί σε αυτό λέγοντας: «Εγώ και τα αδέρφια μου ήμασταν τα πρώτα παιδιά που γεννηθήκαμε με εξωσωματική γονιμοποίηση στην Ελλάδα. Φοβερό επίτευγμα για εκείνη την εποχή, το 1986. Είχαμε κατανόηση μεταξύ μας τα αδέλφια γιατί το ξέραμε από πολύ μικρά».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Κωνσταντίνος Αργυρός: Αποκάλυψε γιατί τον χώρισε η κοπέλα του! (Βίντεο)

Κωνσταντίνος Αργυρός: Η καλλονή τηλεπερσόνα που ήταν πρώην του τραγουδιστή!

Διαβάστε περισσότερα stories στο Youweekly.gr

Share