Πάολα: Η μαμά της «άδειασε» την Βανδή με 2 λέξεις! Η ατάκα για την φωνή της...

Πήρε το «όπλο» της και... πυροβόλησε!

Πάολα: Η μαμά της «άδειασε» την Βανδή με 2 λέξεις! Η ατάκα για την φωνή της...

Μοιάζει αδιανόητο αλλά η μαμά της Πάολας «άδειασε» την Βανδή με 2 λέξεις! Η ατάκα για την φωνή της που σχεδόν κανείς δεν παρατήρησε!

Η μητέρα της Πάολας, Ιρινα Καραμήτσιου, δεν έχει μιλήσει ποτέ μα ποτέ σε δημόσιο βήμα. Έχει δώσει μόνο μία συνέντευξη στην οποία αναφέρεται στην καταγωγή τους αλλά και στην Δέσποινα Βανδή με ατάκα φωτιά!

Ακολουθεί σχετικό απόσπασμα:

«Τι πάει να πει σκυλάδικο; Λαϊκά τραγούδια λέει η Πάολα. Ο λαϊκός τραγουδιστής λέει τα πάντα. Αν βάλεις ας πούμε τη Βανδή να τραγουδήσει καθαρά λαϊκό θα το «σκοτώσει», ενώ αν βάλεις την Πάολα να τραγουδήσει Βανδή, θα το εξυψώσει»! Την έκανε... σκόνη κοινώς με δύο μόνο λέξεις η Ίρινα!

Πάολα: Δείτε για πρώτη φορά το πρόσωπο της μητέρας της! Εντελώς αντίθετες...

Δείτε για πρώτη φορά το πρόσωπο της μητέρας της Πάολα. Είναι εντελώς αντίθετες, αφού δεν έχουν ούτε ίδια χρώματα, ούτε ίδια χαρακτηριστικά.

Η Ίρινα Καραμήτσιου, είναι το δεξί χέρι της τραγουδίστριας και την στηρίζει σε κάθε της βήμα. Μάλιστα, πριν κάποια χρόνια είχε μιλήσει στη News.

Στο χωριό Συκιά Χαλκιδικής, η οικογένεια της έχει τη δική της επιχείρηση με ενοικιαζόμενα δωμάτια. Ο πατέρας της, Αλέξανδρος Καραμήτσιος, τραγουδιστής και εκείνος όπως και η σύζυγός του Ίρινα, κατάφεραν να την κάνουν επικερδή.

Πάολα: Έφυγε για Ισραήλ μαζί με τον σύντροφο της, αλλά και τον πρώην της!

Τα παιδικά της χρόνια, η Πάολα τα πέρασε μεταξύ Θεσσαλονίκης και Συκιάς, εκεί όπου σήμερα η οικογένεια της έχει αναπτύξει τουριστικά το οικόπεδο στο οποίο παλιότερα βρισκόταν το νυχτερινό κέντρο που τραγουδούσαν.

Πάολα μητέρα πρόσωπο

«Η Πάολα μεγάλωσε σε ένα περιβάλλον στο οποίο δεν της έλειπε απολύτως τίποτα. Δεν είχε σχέση με τα δικά μου παιδικά χρόνια που στερήθηκα πολλά πράγματα. Ήθελα και εγώ και ο μπαμπάς της να μην έχει ούτε εκείνη ούτε ο γιος μας απωθημένα όταν μεγαλώσουν. Γαλουχήθηκαν με αυστηρές αρχές» είπε πει η Ίρινα Καραμήτσιου.«Εγώ κρατούσα πάντα τα ηνία. Γι' αυτό και προόδευσα και εγώ και όλη η οικογένεια. Ήμουν πολύ αυστηρή και νομίζω πως έβγαλα πολύ καλά παιδιά», συνέχισε.

Όπως βλέπουμε στις φωτογραφίες, η Πάολα δεν μοιάζει σχεδόν καθόλου με την μητέρα της!

Πάολα μητέρα πρόσωπο