Έλενα Τσαβαλιά: Αυτή είναι η πεθερά της! Το πρόσωπο στην δημοσιότητα!

Πόσο μοιάζει στον Μάρκο Σεφερλή;

Έλενα Τσαβαλιά: Αυτή είναι η πεθερά της! Το πρόσωπο στην δημοσιότητα!

Αυτή είναι η πεθερά της Έλενας Τσαβαλιά! Το πρόσωπο στην δημοσιότητα και δείτε πόσο μοιάζουν;

Στις 3 Σεπτεμβρίου του 2009, ο Μάρκος Σεφερλής και η Έλενα Τσαβαλιά παντρεύτηκαν στο γνωστό παραλιακό χώρο Island στην Βάρκιζα, μετά από έξι χρόνια σχέσης. Το ζευγάρι, είναι από τα πιο αγαπημένα και λαμπερά της ελληνικής showbiz.

Εκείνη βέβαια, που σίγουρα έδωσε την έγκρισή της για να γίνει αυτός ο γάμος, είναι η μητέρα του Μάρκου Σεφερλή, ως μέλλουσα πεθερά. Η κυρία Χαρίκλεια Σεφερλή όπως θα δείτε, είναι ίδια ο Μάρκος και δεν μοιάζει ιδιαίτερα με την Έλενα Τσαβαλιά! Ιδού η σχετική φωτογραφία:

Μάρκος Σεφερλής: Με νέο πρόσωπο! Δείτε τον με κόκκινα μαλλιά δίπλα στην Τσαβαλιά!

Έλενα Τσαβαλιά πεθερά

Έλενα Τσαβαλιά: Έκανε αλλαγή στο πρόσωπό της! Η φωτογραφία ντοκουμέντο...

Η Έλενα Τσαβαλιά έκανε αλλαγή στο πρόσωπό της! Η φωτογραφία ντοκουμέντο που το μαρτυράει!

Μάλιστα, την δημοσίευσε η ίδια και μας άφησε άφωνους! Η αλήθεια είναι πως με τα όσα λέει στην λεζάντα, έχει δίκιο...

Η κούκλα σύζυγος του Μάρκου Σεφερλή, έκανε την αλλαγή στο πρόσωπό της και δεν δίστασε να το αποκαλύψει! Φυσικά είχε πλάι της την αγαπημένη της μακιγιέζ. Για τι αλλαγή πρόκειται; Πάει κάπου το μυαλό σας;

Μάρκος Σεφερλής: Έκανε την αποκάλυψη με ένα φιλί και δεν είναι από την Έλενα Τσαβαλιά!

«Το φρύδι είναι το “κάδρο” του ματιού, λέει η @nakopoulouvaso Και η ΚΑΛΥΤΕΡΗ σ’ αυτό είναι η κούκλα και πολύ-πολύ γλυκιά @loukamaria Σας αγαπώ, όμορφες !!!!!!#goodmorning #beautyday #eyebrows #eyebrowstudio #eyebrowsartist #makeup #makeupartist #loveyou» αναφέρει! Δείτε την σχετική ανάρτηση:

Μάρκος Σεφερλής - Έλενα Τσαβαλιά: Το μεγάλο βήμα στη ζωή τους! Μόλις "έσκασαν" τα ευχάριστα!

Το μεγάλο βήμα στη ζωή τους κάνουν ο Μάρκος Σεφερλής και η Έλενα Τσαβαλιά. Μόλις "έσκασαν" τα ευχάριστα με μια δημόσια ανακοίνωση.

Το ζευγάρι ξεκίνησε κάτι νέο στη ζωή του και θέλησε να το μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους, αφού είναι ένα γεγονός που τους έχει ενθουσιάσει.

Συγκεκριμένα ο Μάρκος Σεφερλής ξεκίνησε μια νέα κωμική ταινία την οποία θα δούμε τον Οκτώβρη στις οθόνες μας με τον τίτλο Χαλβάη 5-0».

Στο πλευρό του ο ηθοποιός, θα έχει εκτός της συζύγου του, Έλενας Τσαβαλιά μεγάλα ακόμη ονόματα. Όπως, Γιάννη Ζουγανέλη, Ελένη Καστάνη, Απόστολο Γκλέτσο, Γιώργο Αγγελόπουλο, Γιάννη Καπετάνιο, Δημήτρη Τζουμάκη, Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Βίκυ Κάβουρα, Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, Νίκο Βουρλιώτη και πολλούς άλλους.

Μάρκος Σεφερλής - Έλενα Τσαβαλιά: Η επίσημη ανακοίνωση! Στιγμές ευτυχίας για το ζευγάρι!

Την ανακοίνωση έκανε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram με ένα βίντεο.