Πάολα: Ντύθηκε "νύφη"! Η φωτογραφία μέσα από την εκκλησία!

Τις έχετε δει;

Πάολα: Ντύθηκε

Ντύθηκε... "νύφη" η Πάολα. Μάλιστα, δημοσιεύθηκε φωτογραφία μέσα από την εκκλησία και υπάρχουν ντοκουμέντα από το μυστήριο.

Πριν από λίγα χρόνια η τραγουδίστρια είχε παντρέψει τον επί χρόνια μαέστρο της Γιώργο Νάτσιο και το φόρεμα της έμοιαζε με νυφικό.

Συνοδευόμενη από τον πρώην σύζυγό της Φώτη Ζαγλοπίτη αλλά και τη μονάκριβη κόρη τους Παολίνα, που έγινε παράνυμφος, ταξίδεψαν στη Λάρισα για το μυστήριο.

Πάολα: Το μεγάλο της μυστικό στην δημοσιότητα! Ποια είναι τα «παιδιά» της;

Η Πάολα επέλεξε να φορέσει μια κουφετί τουαλέτα με διαφάνειες στο στέρνο και δαντέλα στο μπούστο και ήταν σαν νύφη.

Πάολα νύφη

Πάολα νυφικό

Τραγουδίστρια γάμος

Πάολα: Έγινε πρόταση γάμου την ώρα που τραγουδούσε! Το βίντεο ντοκουμέντο στην δημοσιότητα!

Χαμός γίνεται κάθε φορά όταν τραγουδάει η Πάολα. Μάλιστα, έχει γίνει και πρόταση γάμου την ώρα που τραγουδούσε. Το βίντεο ντοκουμέντο που βγήκε στην δημοσιότητα.

Είναι από τις πιο αγαπημένες λαϊκές τραγουδίστριες και μέσα σε λίγα χρόνια είδε την καριέρα της να εκτοξεύεται στα ύψη.

Πριν από λίγα χρόνια, άνδρας θέλησε να κάνει πρόταση γάμου στην σύντροφο του πάνω στην πίστα με την Παόλα να την καλεί κοντά της.

Πάολα: Η μαμά της «άδειασε» την Βανδή με 2 λέξεις! Η ατάκα για την φωνή της...

Κανείς δεν περίμενε τι θα γίνει, μέχρι την στιγμή που ανέβηκε και εκείνος στην σκηνή και έκανε την κρίσιμη ερώτηση, στην οποία και δέχτηκε.

Μάλιστα, η Πάολα με το χιούμορ που έχει δεν δίστασε να τους τρολάρει!

Πάολα: Φεύγει από την Αθήνα! «Έσκασε» η είδηση για το νέο ξεκίνημα!

Φεύγει από την Αθήνα η Πάολα και «έσκασε« η είδηση που έφερε χαμόγελα για το νέο ξεκίνημα που θα κάνει στα επαγγελματικά της.

Η τραγουδίστρια μετά από μια επιτυχημένη χρονιά στο νυχτερινό κέντρο όπου τραγουδούσε, πρόκειται να ανέβει σε διαφορετική σκηνή.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το Πρωινό η Πάολα επέλεξε να μην βρίσκεται φέτος στην Αθήνα, αλλά στην Θεσσαλονίκη όπου θα τραγουδά σε γνωστό κέντρο της πόλης.

Πάολα: Μάθαμε τα κιλά της και πάθαμε σοκ! Δεν «παίζει» να είναι τόσα...

Η αλλαγή αυτή είναι ένα νέο ξεκίνημα για την ίδια και είναι πολύ χαρούμενη.

Πάολα: Δείτε για πρώτη φορά το πρόσωπο της μητέρας της! Εντελώς αντίθετες...

Δείτε για πρώτη φορά το πρόσωπο της μητέρας της Πάολα. Είναι εντελώς αντίθετες, αφού δεν έχουν ούτε ίδια χρώματα, ούτε ίδια χαρακτηριστικά.

Η Ίρινα Καραμήτσιου, είναι το δεξί χέρι της τραγουδίστριας και την στηρίζει σε κάθε της βήμα. Μάλιστα, πριν κάποια χρόνια είχε μιλήσει στη News.

Στο χωριό Συκιά Χαλκιδικής, η οικογένεια της έχει τη δική της επιχείρηση με ενοικιαζόμενα δωμάτια. Ο πατέρας της, Αλέξανδρος Καραμήτσιος, τραγουδιστής και εκείνος όπως και η σύζυγός του Ίρινα, κατάφεραν να την κάνουν επικερδή.

Πάολα: Έφυγε για Ισραήλ μαζί με τον σύντροφο της, αλλά και τον πρώην της!

Τα παιδικά της χρόνια, η Πάολα τα πέρασε μεταξύ Θεσσαλονίκης και Συκιάς, εκεί όπου σήμερα η οικογένεια της έχει αναπτύξει τουριστικά το οικόπεδο στο οποίο παλιότερα βρισκόταν το νυχτερινό κέντρο που τραγουδούσαν.

Πάολα μητέρα πρόσωπο

«Η Πάολα μεγάλωσε σε ένα περιβάλλον στο οποίο δεν της έλειπε απολύτως τίποτα. Δεν είχε σχέση με τα δικά μου παιδικά χρόνια που στερήθηκα πολλά πράγματα. Ήθελα και εγώ και ο μπαμπάς της να μην έχει ούτε εκείνη ούτε ο γιος μας απωθημένα όταν μεγαλώσουν. Γαλουχήθηκαν με αυστηρές αρχές» είπε πει η Ίρινα Καραμήτσιου.«Εγώ κρατούσα πάντα τα ηνία. Γι' αυτό και προόδευσα και εγώ και όλη η οικογένεια. Ήμουν πολύ αυστηρή και νομίζω πως έβγαλα πολύ καλά παιδιά», συνέχισε.

Όπως βλέπουμε στις φωτογραφίες, η Πάολα δεν μοιάζει σχεδόν καθόλου με την μητέρα της!

Πάολα μητέρα πρόσωπο