Κάτια Ζυγούλη: Φωτογράφισε τον Σάκη Ρουβά στον καναπέ με το μωρό! Η εικόνα που δεν γνωρίζαμε ότι υπάρχει!

«Λιώσαμε» μόλις την είδαμε!

Κάτια Ζυγούλη: Φωτογράφισε τον Σάκη Ρουβά στον καναπέ με το μωρό! Η εικόνα που δεν γνωρίζαμε ότι υπάρχει!

Η Κάτια Ζυγούλη φωτογράφισε τον Σάκη Ρουβά στον καναπέ με το μωρό τους και η συγκεκριμένη εικόνα που είδαμε δεν γνωρίζαμε ότι υπάρχει.

Το ζευγάρι έχει δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια. Τα πέντε τους παιδιά, τους γεμίζουν καθημερινά με χαμόγελα και γέλια.

Διάφορα fan account που δημιουργούν θαυμαστές τους, ανεβάζουν συχνά φωτογραφίες τους και κάποιες από αυτές δεν γνωρίζαμε ότι υπάρχουν.

Σάκης Ρουβάς: Άσχημα νέα για τον τραγουδιστή! Τι συνέβη;

Μια από αυτές είναι μια φωτογραφία του Σάκη Ρουβά με τον Απόλλωνα, όταν ήταν μωράκι στην αγκαλιά του. Την φωτογραφία φαίνεται πως έχει τραβήξει η Κάτια Ζυγούλη, καθώς ο τραγουδιστής κοιμόταν.

Κάτια Ζυγούλη Σάκης Ρουβάς παιδί

Σάκης Ρουβάς: Πόζαρε δίπλα στην κόρη του και είναι σαν «φωτοτυπίες»! Τι πήρε από την Κάτια Ζυγούλη;

Ο Σάκης Ρουβάς πόζαρε δίπλα στην κόρη του και είναι πραγματικά σαν «φωτοτυπίες«! Τι πήρε από την Κάτια Ζυγούλη; Είναι μόνο ένα χαρακτηριστικό!

Η Αναστασία Ρουβά, γεννήθηκε στις 2 Νοεμβρίου 2008.

Η Αναστασία, μονοπώλησε το ενδιαφέρον των δημοσιογράφων από την πρώτη κιόλας στιγμής της γέννησής της. Όλοι ήθελαν ένα πλάνο και μια φωτογραφία της μικρούλας. Βλέπετε δεν ήταν και λίγο να έχεις μια αποκλειστική φωτογραφία από το μωρό του Σάκη και της Κάτιας. Τα χρόνια πέρασαν και η Αναστασία δεν είναι και τόσο μικρή πια...

Κάτια Ζυγούλη - Σάκης Ρουβάς: Η σπάνια φωτογραφία που δεν είχε δει κανείς! Με κατάλευκα ρούχα πόζαραν στον φακό!

Σε μια φωτογραφία που είδαμε στο Instagram του Σάκη και της Κάτιας, η Αναστασία πόζαρε δίπλα στον διάσημο μπαμπά της και πραγματικά μοιάζουν σαν «φωτοτυπίες»! Ωστόσο, έχει πάρει και από την Κάτια Ζυγούλη ένα συγκεκριμένο χαρακτηριστικό, το οποίο είναι τα λεπτά της χείλη!

Κάτια Ζυγούλη: Στάθηκε δίπλα στον Σάκη και πήρε το απόλυτο 10άρι! Το φόρεμα που δεν υπάρχει όμοιό του!

Η Κάτια Ζυγούλη στάθηκε δίπλα στον Σάκη και πήρε το απόλυτο 10άρι! Το φόρεμα που δεν υπάρχει όμοιό του και μας τρέλανε κανονικά!

Η Κάτια και ο Σάκης Ρουβάς, έκαναν μια επίσημη εμφάνιση και μαγνήτισαν όλα τα βλέμματα. Το ζευγάρι, πιο κομψό από ποτέ βρέθηκε μαζί με τον Ιερώνυμο και όλοι κοιτούσαν το φόρεμα της Κάτιας.

Η ίδια, φόρεσε ένα φόρεμα σε άλφα γραμμή και λευκό χρώμα, με ιδιαίτερα κεντήματα σε όλο το μήκος του φορέματος. Το όμορφο μοντέλο, παρέδωσε για μια ακόμη φορά μαθήματα κομψότητας αφού συνδύασε το όλο look της με λευκά πέδιλα με λουράκια. Αν έχετε να πάτε κάπου επίσημη ή σε βάφτιση μην το σκέφτεστε... Copy the look now:

Σάκης Ρουβάς - Κάτια Ζυγούλη: Θα σας πέσει το σαγόνι με το αμάξι του ζευγαριού! Είναι ολόκληρο θηρίο...

Κάτια Ζυγούλη: Στάθηκε δίπλα στον Σάκη και πήρε το απόλυτο 10άρι! Το φόρεμα που δεν υπάρχει όμοιό του!