Πάολα: Δυο τραγωδίες της στέρησαν το χαμόγελο! Οι θάνατοι που την έκαναν πιο δυνατή!

Τα γεγονότα που την σημάδεψαν!

Πάολα: Δυο τραγωδίες της στέρησαν το χαμόγελο! Οι θάνατοι που την έκαναν πιο δυνατή!

Δυο τραγωδία στέρησαν στην Πάολα το χαμόγελο της. Θάνατοι, ωστόσο, που την έκαναν πιο δυνατή, στις δυσκολίες που πρέπει να αντιμετωπίζει καθημερινά.

Η τραγουδίστρια σε σύντομο χρονικό διάστημα, έχασε δυο πολύ αγαπημένα της πρόσωπα που είχε στο πλευρό της και την στήριζαν.

Αρχικά, "έχασε" τον αγαπημένο της πατέρα. Μια απώλεια που την τσάκισε, μιας και είχαν πολύ καλές σχέσεις και του είχε πολύ μεγάλη αδυναμία.

Λίγες ημέρες αργότερα, «έσκασε» το τηλεφώνημα που την έκανε να «λυγίσει». Έμαθε πως ο Παντελής Παντελίδης έχασε την ζωή του σε τροχαίο.

Σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα έχασε δυο πολύ αγαπημένα της άτομα, ωστόσο έμαθε να πατάει στα πόδια της και να αντιμετωπίζει τις δυσκολίες.

Πάολα: Ντύθηκε "νύφη"! Η φωτογραφία μέσα από την εκκλησία!

Ντύθηκε... "νύφη" η Πάολα. Μάλιστα, δημοσιεύθηκε φωτογραφία μέσα από την εκκλησία και υπάρχουν ντοκουμέντα από το μυστήριο.

Πριν από λίγα χρόνια η τραγουδίστρια είχε παντρέψει τον επί χρόνια μαέστρο της Γιώργο Νάτσιο και το φόρεμα της έμοιαζε με νυφικό.

Συνοδευόμενη από τον πρώην σύζυγό της Φώτη Ζαγλοπίτη αλλά και τη μονάκριβη κόρη τους Παολίνα, που έγινε παράνυμφος, ταξίδεψαν στη Λάρισα για το μυστήριο.

Πάολα: Το μεγάλο της μυστικό στην δημοσιότητα! Ποια είναι τα «παιδιά» της;

Η Πάολα επέλεξε να φορέσει μια κουφετί τουαλέτα με διαφάνειες στο στέρνο και δαντέλα στο μπούστο και ήταν σαν νύφη.

Πάολα νύφη

Πάολα νυφικό

Τραγουδίστρια γάμος

Πάολα: Έγινε πρόταση γάμου την ώρα που τραγουδούσε! Το βίντεο ντοκουμέντο στην δημοσιότητα!

Χαμός γίνεται κάθε φορά όταν τραγουδάει η Πάολα. Μάλιστα, έχει γίνει και πρόταση γάμου την ώρα που τραγουδούσε. Το βίντεο ντοκουμέντο που βγήκε στην δημοσιότητα.

Είναι από τις πιο αγαπημένες λαϊκές τραγουδίστριες και μέσα σε λίγα χρόνια είδε την καριέρα της να εκτοξεύεται στα ύψη.

Πριν από λίγα χρόνια, άνδρας θέλησε να κάνει πρόταση γάμου στην σύντροφο του πάνω στην πίστα με την Παόλα να την καλεί κοντά της.

Πάολα: Η μαμά της «άδειασε» την Βανδή με 2 λέξεις! Η ατάκα για την φωνή της...

Κανείς δεν περίμενε τι θα γίνει, μέχρι την στιγμή που ανέβηκε και εκείνος στην σκηνή και έκανε την κρίσιμη ερώτηση, στην οποία και δέχτηκε.

Μάλιστα, η Πάολα με το χιούμορ που έχει δεν δίστασε να τους τρολάρει!

Πάολα: Φεύγει από την Αθήνα! «Έσκασε» η είδηση για το νέο ξεκίνημα!

Φεύγει από την Αθήνα η Πάολα και «έσκασε« η είδηση που έφερε χαμόγελα για το νέο ξεκίνημα που θα κάνει στα επαγγελματικά της.

Η τραγουδίστρια μετά από μια επιτυχημένη χρονιά στο νυχτερινό κέντρο όπου τραγουδούσε, πρόκειται να ανέβει σε διαφορετική σκηνή.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το Πρωινό η Πάολα επέλεξε να μην βρίσκεται φέτος στην Αθήνα, αλλά στην Θεσσαλονίκη όπου θα τραγουδά σε γνωστό κέντρο της πόλης.

Πάολα: Μάθαμε τα κιλά της και πάθαμε σοκ! Δεν «παίζει» να είναι τόσα...

Η αλλαγή αυτή είναι ένα νέο ξεκίνημα για την ίδια και είναι πολύ χαρούμενη.