Κωνσταντίνου και Ελένης: Η "Πέγκυ Καρρά" έγινε τελικά πρωταγωνίστρια! Σήμερα, το πρόσωπο της θυμίζει μοντέλου!

Είναι κούκλα και έχει κορμάρα!

Κωνσταντίνου και Ελένης: Η

Η "Πέγκυ Καρρα" από το Κωνσταντίνου και Ελένης, έγινε τελικά πρωταγωνίστρια τόσο στο θέατρο όσο και στην τηλεόραση. Σήμερα, το πρόσωπο της, θυμίζει μοντέλου.

Στην σειρά υποδυόταν την κολλητή φίλη της "Ελένης Βλαχάκη" και το μεγαλύτερο όνειρο της ήταν να γίνει ηθοποιός, κάτι που είδαμε να πετυχαίνει στο τελευταίο επεισόδιο.

Η ατάκα "Πέγκυ Καρρά η γνωστή πρωταγωνίστρια" έχει μείνει στο μυαλό όλων όσων έβλεπαν το Κωνσταντίνου και Ελένης.

Κωνσταντίνου και Ελένης: Θυμάστε τον Μανώλη; Ο μυστικός ρόλος του στην σειρά που δεν μάθαμε ποτέ!

Σήμερα, η Μαρία Λεκάκη, είναι μια από τις πιο επιτυχημένες και ταλαντούχες ηθοποιούς της γενιάς της. Έχει παίξει σε πολλές θεατρικές παραστάσεις, αλλά και σειρές και ταινίες.

Στα 49 της χρόνια παραμένει κούκλα, και το πρόσωπο της θυμίζει μοντέλου!

Κωνσταντίνου και Ελένης Πέγκυ Καρρά

Η «Ρόζμαρι» από τη σειρά «Κωνσταντίνου και Ελένης» είναι πλέον 63! Αν δείτε πως διατηρείται θα σας «πέσουν» τα μαλλιά...

Αν δείτε πως διατηρείται θα σας "πέσουν" τα μαλλιά! Η "Ρόζμαρι" από τη σειρά "Κωνσταντίνου και Ελένης" είναι σήμερα 63 χρονών!

Μπορεί να είχε συμμετάσχει σε αρκετά γνωστά σίριαλ, όμως η δημοφιλία της απογειώθηκε την εποχή που έκανε τα σκέρτσα της στα «Αλλα κόλπα»! Εκεί εμφανιζόταν στο πλευρό του αξέχαστου Βλάσση Μπονάτσου ως η «Μπονάτσα», που διεκδικούσε την εκπομπή του. Η Ισαβέλλα Βλασιάδου, την οποία πολλοί αποκάλεσαν Ελληνίδα Τζέσικα Ράμπιτ -με το κατακόκκινο μαλλί και την εικόνα της femme fatale-, παρουσίαζε τότε μια εντελώς διαφορετική εικόνα του εαυτού της.

Επειτα από πληθώρα ελληνικών σειρών και θεατρικών παραστάσεων, η Ισαβέλλα, στο πικ της καριέρας της, έβαλε σε δεύτερη μοίρα τη showbiz και απόλαυσε στο έπακρο τη μητρότητα. H «Espresso» εντόπισε τα ίχνη της στην επιχείρηση με έπιπλα του συζύγου της Παναγιώτη Βασιλαντωνάκη, όπου και απασχολείται τα τελευταία χρόνια, παράλληλα με το μεγάλωμα του γιου της.

Η σπιρτόζα ηθοποιός ξεχώρισε στους «Αυθαίρετους», στον ρόλο της Ντολόρες. Ακολούθησαν ρόλοι στις σειρές «Δυο ξένοι», «Κωνσταντίνου και Ελένης», όπου εμφανίστηκε ως η Γαλλίδα Ρόζμαρι, «Εντιμότατοι κερατάδες» και «Λόλα». Και κάπου εκεί χάθηκαν τα ίχνη της... Είχε μεσολαβήσει και το «Ραντεβού στα τυφλά», με την ίδια να παίρνει με επιτυχία τη σκυτάλη από την πρωτοπόρο Βάσια Τριφύλλη.
Τελευταία φορά που την παρακολουθήσαμε σε σίριαλ ήταν στον ρόλο της Ντέπης, της φίλης της Αλεξάνδρας Παλαιολόγου, στους «Βασιλιάδες» του Mega.

Στη φόρα το μεγάλο «μυστικό» του ΑΝΤ1! Γιατί έπαιξε μόνο μία φορά στην τηλεόραση αυτό το επεισόδιο του «Κωνσταντίνου και Ελένης»;

Μπορεί η ηθοποιός να απέχει από την τηλεόραση από δική της επιλογή, γιατί είχε αφοσιωθεί στην οικογένειά της, όμως φέτος το όνομά της ακούγεται έντονα για δυναμική επιστροφή. Σύμφωνα με πληροφορίες, θα τη δούμε από τη συχνότητα του Σκάι, σε μια κωμική σειρά που θα γυριστεί στην Κύπρο και μάλιστα σε πρωταγωνιστικό ρόλο. Παράλληλα, συνεχίζει να γράφει και να διασκευάζει σενάρια για σειρές (όπως «Ο αστερισμός της γραβάτας» που είχε παιχτεί στον ΑΝΤ1) και αυτό την κρατά σε εγρήγορση.

Την κέρδισε η τέχνη

Η Ισαβέλλα Βλασιάδου γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη. Εκεί φοίτησε στο τμήμα Γαλλικής Φιλολογίας του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου. Ταυτόχρονα σπούδασε και υποκριτική στη δραματική Σχολή του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος. Οπως φάνηκε όμως στην πορεία, την κέρδισε η τέχνη και κάπως έτσι ακολούθησε την καρδιά της και το μονοπάτι για το θέατρο και την τηλεόραση.

Η καλλιτέχνις, η οποία διανύει την πέμπτη δεκαετία της ζωής της, εξακολουθεί να παραμένει το ίδιο γοητευτική, αφού φροντίζει το σώμα της με σωστή διατροφή και συστηματική γυμναστική.
Στα προσωπικά της στάθηκε τυχερή. Ο έρωτάς της με τον Παναγιώτη Βασιλαντωνάκη, που κατέληξε σε έναν ευτυχισμένο γάμο, διασώθηκε από τα φώτα της δημοσιότητας και τα φλας, όπως επιθυμούσαν και οι δύο. Αλλωστε, ο σύζυγός της δεν ανήκει στον καλλιτεχνικό χώρο και είναι πολύ χαμηλού profile.
Η γνωριμία τους ήταν καρμική. Συναντήθηκαν στο επιπλάδικό του, όπου εκείνη πήγε ως πελάτισσα για να αγοράσει έναν καναπέ, και έδεσαν από το πρώτο λεπτό.

Οταν παντρεύτηκαν, η ηθοποιός αφοσιώθηκε 100% στην οικογένειά της και προτίμησε να βάλει σε δεύτερη μοίρα τη δουλειά. Ηθελε εκείνη να μεγαλώσει τον γιο της και όχι οι νταντάδες. Συγκεκριμένα, όπως είχε πει σε συνέντευξή της: «Με το που έκανα το παιδί μου, απομακρύνθηκα, για να το μεγαλώσω. Δεν είχα φανταστεί βέβαια ότι μετά θα ήταν δύσκολο να ξαναμπώ. Δεν συνειδητοποιείς πόσο παράξενος είναι ο χώρος μας. Μπορεί ο κόσμος να σε θυμάται, αλλά προχωράνε τα πράγματα, μπαίνουν καινούργια πρόσωπα. Σιγά σιγά ήθελα να επιστρέψω, αλλά πλέον δεν ήταν εύκολο, πόσο μάλλον να το κάνω με τον τρόπο που ήθελα».

Κωνσταντίνου και Ελένης ηθοποιοί

Ρόζμαρι Κωνσταντίνου και Ελένης

Περήφανη για την οικογένειά της

Ωστόσο η ίδια είναι περήφανη για την οικογένειά της και τον γιο της Παντελή και αυτό δεν το αλλάζει με τίποτα. Οι φορές που η Ισαβέλλα έχει φωτογραφηθεί με την οικογένειά της, τόσο σε θεατρικές πρεμιέρες όσο και στα γραφικά σοκάκια της Μυκόνου, είναι μετρημένες, αλλά και αυτό αποτελεί επιλογή της. Αλλωστε, δεν αισθάνθηκε ποτέ της σταρ, ενώ έχει μείνει πιστή στους παλιούς φίλους της, τους οποίους, παρά το φορτωμένο οικογενειακό πρόγραμμά της, πάντα βρίσκει χρόνο να βλέπει.

Ο 15χρονος γιος της, όπως λέει η Ισαβέλλα, έχει κλίση στα Μαθηματικά και στις θετικές επιστήμες, αλλά, αν ήθελε να ακολουθήσει τα βήματά της, θα τον στήριζε.
Μία από τις αγαπημένες ενασχολήσεις της είναι η μαγειρική. Μάλιστα, οι φίλοι της, χαριτολογώντας, την πειράζουν για το ότι δεν έχει μια δική της μαγειρική εκπομπή. Κάθε τραπέζι για τους καλεσμένους της είναι γεμάτο από γευστικούς πειρασμούς με επιρροές από τη Θεσσαλονίκη και την Πόλη, λόγω της μαμάς της, αλλά και από την Κρήτη, λόγω της πεθεράς της.

Ισαβέλλα Βλασιάδου ηθοποιός

Ως χαρακτήρας, η Ισαβέλλα Βλασιάδου είναι από τους ανθρώπους που, όταν δένεται, το δείχνει. Και η μαγειρική είναι ένας από τους πολλούς τρόπους με τους οποίους εκφράζει την αγάπη της. Δεν είναι λίγες οι φορές που οι φίλοι της φεύγουν με τα κλασικά «ταπεράκια» γεμάτα με το φαγητό που τους άρεσε πιο πολύ. Αλλωστε, όταν ευχαριστιούνται οι φιλοξενούμενοί της, εκείνη χαίρεται διπλά.

Κωνσταντίνου και Ελένης: Πώς είναι η «Πέγκυ» χωρίς ίχνος φίλτρου 20 χρόνια μετά; Το πραγματικό της πρόσωπο....

πως είναι σήμερα η ηθοποιοί του Κωνσταντίνου και Ελένης