Πάολα: Δεν πάει το μυαλό σας τι έχει σπουδάσει! Ήθελε από παιδί να...

Είχε πάρει την απόφαση της!

Πάολα: Δεν πάει το μυαλό σας τι έχει σπουδάσει! Ήθελε από παιδί να...

Δεν πάει το μυαλό σας τι έχει σπουδάσει η Πάολα. Αυτό ήταν το όνειρο της από παιδί, όταν ακόμη η ίδια η τραγουδίστρια πήγαινε σχολείο.

Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και μεγάλωσε στη Συκιά Χαλκιδικής. Οι γονείς της, Αλέξανδρος και Μαρία, ήταν και αυτοί μουσικοί και από πολύ μικρή ήξερε τι θέλει να γίνει.

Η Πάολα άρχισε να τραγουδά στα 14 της χρόνια μετά από πρόταση του ιδιοκτήτη του μαγαζιού και την έγκριση από τους γονείς της. Στα 19 τραγουδούσε στο κέντρο διασκέδασης "Μαμούνια" στη Θεσσαλονίκη.

Πάολα: Πλάκα κάνεις! Με τον αδερφό της δεν μοιάζει καθόλου στο πρόσωπο! Δείτε τον...

Το 2005 εξέδωσε το πρώτο της δίσκο, «Αθόρυβα», ενώ στη συνέχεια μετακόμισε στην Αθήνα για να συνεργαστεί με κορυφαίους τραγουδιστές και να κάνει την επιτυχία που έχει σήμερα.

Από παιδί ήξερε πως το όνειρο της μια ημέρα θα γίνει πραγματικότητα... και το κατάφερε.

Πάολα: Έγινε πρόταση γάμου την ώρα που τραγουδούσε! Το βίντεο ντοκουμέντο στην δημοσιότητα!

Χαμός γίνεται κάθε φορά όταν τραγουδάει η Πάολα. Μάλιστα, έχει γίνει και πρόταση γάμου την ώρα που τραγουδούσε. Το βίντεο ντοκουμέντο που βγήκε στην δημοσιότητα.

Είναι από τις πιο αγαπημένες λαϊκές τραγουδίστριες και μέσα σε λίγα χρόνια είδε την καριέρα της να εκτοξεύεται στα ύψη.

Πριν από λίγα χρόνια, άνδρας θέλησε να κάνει πρόταση γάμου στην σύντροφο του πάνω στην πίστα με την Παόλα να την καλεί κοντά της.

Πάολα: Η μαμά της «άδειασε» την Βανδή με 2 λέξεις! Η ατάκα για την φωνή της...

Κανείς δεν περίμενε τι θα γίνει, μέχρι την στιγμή που ανέβηκε και εκείνος στην σκηνή και έκανε την κρίσιμη ερώτηση, στην οποία και δέχτηκε.

Μάλιστα, η Πάολα με το χιούμορ που έχει δεν δίστασε να τους τρολάρει!

Πάολα: Φεύγει από την Αθήνα! «Έσκασε» η είδηση για το νέο ξεκίνημα!

Φεύγει από την Αθήνα η Πάολα και «έσκασε« η είδηση που έφερε χαμόγελα για το νέο ξεκίνημα που θα κάνει στα επαγγελματικά της.

Η τραγουδίστρια μετά από μια επιτυχημένη χρονιά στο νυχτερινό κέντρο όπου τραγουδούσε, πρόκειται να ανέβει σε διαφορετική σκηνή.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το Πρωινό η Πάολα επέλεξε να μην βρίσκεται φέτος στην Αθήνα, αλλά στην Θεσσαλονίκη όπου θα τραγουδά σε γνωστό κέντρο της πόλης.

Πάολα: Μάθαμε τα κιλά της και πάθαμε σοκ! Δεν «παίζει» να είναι τόσα...

Η αλλαγή αυτή είναι ένα νέο ξεκίνημα για την ίδια και είναι πολύ χαρούμενη.