Ελένη Φουρέιρα: H μητέρα της έπλενε τα ρούχα στο πηγάδι! Η αποκάλυψη για την ζωή της...

Άγνωστες πτυχές της ζωής της!

Ελένη Φουρέιρα: H μητέρα της έπλενε τα ρούχα στο πηγάδι! Η αποκάλυψη για την ζωή της...

Η αποκάλυψη για την ζωή της Ελένης Φουρέιρα συγκινεί. Η μητέρα της όπως είχε αποκαλύψει η ίδια, έπλενε τα ρούχα τους στο πηγάδι.

Η τραγουδίστρια μπορεί να προσπαθεί να κρατήσει την ζωή της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο αρκετές φορές έχει μιλήσει για τα παιδιά της χρόνια.

«Τα πάντα μπορούν να συνδυαστούν, αρκεί να υπάρχει αγάπη. Η μητέρα μου μεγάλωσε τέσσερα παιδιά και παράλληλα δούλευε. Σκέψου πως είχε ήδη δύο παιδιά, ήταν έγκυος στο τρίτο και επειδή δεν είχαμε νερό στο σπίτι, πήγαινε έξω στο πηγάδι με έναν κουβά και έπλενε τα ρούχα μας. Άμα υπάρχει θέληση, όλα γίνονται» είχε πει χαρακτηριστικά σε συνέντευξη της στο People.

Ελένη Φουρέιρα: Αυτή είναι η μοναδική φωτογραφία με τον αδερφό της! Στο πρόσωπο είναι σαν δίδυμοι!

«Δεν έχουν επέμβει ποτέ στην προσωπική μου ζωή. Μου έχουν εμπιστοσύνη και χαίρονται πολύ με την εξέλιξή μου» προσθέτει η Ελένη Φουρέιρα. Όσο για τα αδέλφια της, η τραγουδίστρια δηλώνει περήφανη. «Αγαπώ πολύ τις αδελφές μου και το μικρότερο αδελφό μου. Βέβαια, η μεγάλη μου αδυναμία είναι ο 9χρονος ανιψιός μου, ο Γιώργος. Τον έχω βαφτίσει κιόλας. Το θεωρώ παιδί μου. Μεγαλώσαμε μαζί. Έχω ακόμα δυο ανιψάκια, που τα λατρεύω. Δεν σου κρύβω πως κάνω τα πάντα μαζί τους: Έχω αλλάξει πάνες, τα έχω κοιμίσει. Να φανταστείς πως, όταν παίζουμε, κυλιόμαστε στα πατώματα. Ματώνουν τα γόνατά μου γιατί σκαρφαλώνουν πάνω μου και γυρίζουμε όλο το σπίτι. Θέλω, όταν μεγαλώσουν, να έχουν ωραίες αναμνήσεις από τη θεία τους».

Ελένη Φουρέιρα: Με τις αδερφές της είναι σαν τρίδυμες! Τις είδαμε με τουαλέτες και "έπεσαν" όλα τα φλας πάνω τους!

Η Ελένη Φουρέιρα με τις αδερφές της είναι σαν τρίδυμες. Τις είδαμε και τις τρεις μαζί να ποζάρουν με εντυπωσιακές τουαλέτες και όλα τα φλας έπεσαν πάνω τους.

Η τραγουδίστρια έχει αδυναμία στα τρία της αδέρφια, την Μαργαρίτα, την Ιωάννα και τον Γιώργο και προσπαθεί όσο μπορεί να τους προστατεύει από την έκθεση στην δημοσιότητα. Για αυτό κιόλας δεν βλέπουμε πολλές κοινές αναρτήσεις τους.

Πριν από περίπου ενάμιση χρόνο η Ελένη Φουρέιρα πάντρεψε την αδερφή της Ιωάννα και η συγκίνηση της ήταν εμφανής.

Ελένη Φουρέιρα: Δεν πάει το μυαλό σας τι έχει σπουδάσει! «Έσκασε» η είδηση που δεν γνωρίζαμε!

Μάλιστα, σε μια από τις αναμνηστικές φωτογραφίες τους, πόζαραν μαζί και με την αδερφή τους Μαργαρίτα και τα φλας των φωτογράφων του γάμου έπεσαν πάνω τους.

Όπως θα δείτε και εσείς είναι σαν τρίδυμες!

Ελένη Φουρέιρα αδέρφια