Κωνσταντίνου και Ελένης: Θυμάστε τον ψυχολόγο της Βλαχάκη; Έχει γιο και είναι σαν... δίδυμοι! Δείτε τον...

Σίγουρα μπορείτε να τους ξεχωρίσετε;

Κωνσταντίνου και Ελένης: Θυμάστε τον ψυχολόγο της Βλαχάκη; Έχει γιο και είναι σαν... δίδυμοι! Δείτε τον...

Αν βλέπατε το Κωνσταντίνου και Ελένης σίγουρα θυμάστε τον ψυχολόγο της Βλαχάκη! Ο ίδιος έχει γιο και είναι σαν... δίδυμοι! Δείτε τον και θα πάθετε σοκ!

Ο Στέλιος Μάινας μαζί με την σύζυγό του, Κάτια Σπερελάκη, και τον γιο του, Σήφη, έδωσαν το παρών στην επίσημη προβολή της ελληνικής ταινίας «Φαντασία», όπου πρωταγωνιστεί ο Ελληνας ηθοποιός.

Μπορεί σήμερα ο Στέλιος να είναι ένας από τους πιο καταξιωμένους ηθοποιούς όμως κάποτε, πριν περίπου 20 χρόνια, έκανε guest στο Κωνσταντίνου και Ελένης, σαν ψυχολόγος! Τα χρόνια πέρασαν και τελικά ο Στέλιος Μάινας όχι μόνο έγινε πρώτο όνομα αλλά έκανε και οικογένεια.

«Κωνσταντίνου και Ελένης»: Ο θάνατος - θρίλερ γνωστής ηθοποιού! Δεν έγινε ποτέ γνωστή η αιτία...

Η οικογένεια Μάινα βρέθηκε στα Village Cinemas του «The Mall» για την επίσημη προβολή της «Φαντασίας» και τράβηξε την προσοχή των φωτογράφων.Για όσους δεν γνωρίζουν ο Σήφης Μάινας είναι ο γιος του Στέλιου Μάινα και της Κάτιας Σπερελάκη. Ο 30χρονος Σήφης Μάινας τελειώνοντας το σχολείο, φοίτησε στο τμήμα θεατρικών σπουδών στο Ναύπλιο και συνέχισε με μεταπτυχιακό πάνω στον κινηματογράφο στο Λονδίνο, στο London Film School. Είναι σκηνοθέτης και μοιάζει σαν δίδυμος με τον πατέρα του. Μόνη διαφορά; Είναι πιο ψηλός από εκείνον, με μούσι και ιδιαίτερο στιλ, μποέμικο και αντισυμβατικό. Δείτε τον:

Κωνσταντίνου και Ελένης ψυχολόγος γιος
Κωνσταντίνου και Ελένης ψυχολόγος σήμερα

«Κωνσταντίνου και Ελένης»: Ο αγαπημένος παππούς της «Βλαχάκη» είχε πεθάνει...μυστικά! Αποκάλυψη τώρα!

Ο αγαπημένος παππούς της «Βλαχάκη» από την αγαπημένη σειρά "Κωνσταντίνου και Ελένης" είχε πεθάνει...μυστικά! Αποκάλυψη τώρα!

Ένας από τους ανθρώπους που έκαναν το μικρό τους πέρασμα στην συγκεκριμένη σειρά του ΑΝΤ1 αλλά άφησαν το στίγμα τους με τον ρόλο τους δεν είναι πια στη ζωή και μάλιστα είχε πεθάνει και δεν είχε μαθευτεί για χρόνια!

Αναφερόμαστε φυσικά στον Γιάννη Φύριο που έκανε τον αξέχαστο ρόλο του παππού που συνάντησε η Ελένη όταν μπήκε στο νοσοκομείο μετά το ατύχημα που είχε όσο προσπαθούσε να μάθει να οδηγεί!

"Κωνσταντίνου και Ελένης": Το επεισόδιο που δεν έπαιξαν ποτέ ξανά! Το "καταραμένο" βίντεο μόνο εδώ...

Νεκρός ηθοποιός από το Κωνσταντίνου και Ελένης

Γεννήθηκε στην Άνδρο. Σπούδασε στη Δραματική Σχολή του Διονύση Δεβάρη, παλιού ηθοποιού του διάσημου σκηνοθέτη Κωνσταντίνου Χριστομάνου. Πρωτοεμφανίστηκε στο θέατρο το 1937 με το θίασο της Ηώς Παλαιολόγου και του Σπ. Πατρίκιου και στον κινηματογράφο το 1952 με την ταινία του Στέλιου Τατασόπουλου "Μαύρη γη", μαζί με τους Γιώργο Φούντα, Φρόσω Κοκκόλα κ.ά.

Συμμετείχε και σε τηλεοπτικές σειρές, όπως στο Γιάννης και Μαρία το 1982, στο Ρετιρέ του Γιάννη Δαλιανίδη, στη σειρά Παππούδες εν δράσει (2000), στη σειρά Κωνσταντίνου και Ελένης (επεισόδιο ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Η ΑΙΤΙΑ ΠΟΥ ΥΠΟΦΕΡΩ (Β κυκλος) καθώς και στο στο ρόλο του παππού του Σταύρακα στην σειρα ''Το Καφε της Χαρας'' αλλά και στην σειρα ''50-50'' στο ρόλο του κυρ παναγιώτη.

Τα τελευταία χρόνια έμενε στους Αμπελοκήπους μαζί με τη σύζυγό του, την επίσης ηθοποιό Πόλα Κοντολέοντος (πιο γνωστή ως Πόλα Φυρίου) η οποία απεβίωσε στις 13-12-2013. Είχε ένα γιο που τον λένε Ντίνο.

Ο Γιάννης Φύριος πέθανε στην Αθήνα στις 16 Απριλίου του 2007 και ετάφη στο Νεκροταφείο του Ζωγράφου.