Ζωή Λάσκαρη: «Έμοιαζε να κοιμάται... Δεν ανέπνεε!» Σοκάρει περιγραφή για τον θάνατό της!

Κανείς δεν κατάλαβε ότι ήταν νεκρή!

Ζωή Λάσκαρη: «Έμοιαζε να κοιμάται... Δεν ανέπνεε!» Σοκάρει περιγραφή για τον θάνατό της!

«Έμοιαζε να κοιμάται... Δεν ανέπνεε η Ζωή Λάσκαρη» Σοκάρει περιγραφή για τον θάνατό της από κοντινό πρόσωπο!

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Έλλης Φεραίου για την εφημερίδα Spirto, στα 73 της χρόνια η ηθοποιός δεν αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας γι’ αυτό και οι δικοί της άνθρωποι σε καμία περίπτωση δεν περίμεναν να τη χάσουν κατά αυτόν τον τρόπο

Το πρωινό της Παρασκευής, ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος σηκώθηκε νωρίς για να πάει στο γραφείου παρά το γεγονός ότι το προηγούμενο βράδυ είχε αργήσει πολύ να επιστρέψει στο σπίτι.

Η Ζωή Λάσκαρη δεν είχε ξυπνήσει ακόμα. Κάτι που του έκανε εντύπωση, καθώς εκείνη συνήθιζε να σηκώνεται πρώτη.

Ωστόσο, ο ίδιος αποφάσισε να μην την ξυπνήσει, σκεπτόμενος πως μπορεί να ήταν κουρασμένη…

Ζωή Λάσκαρη: Αποκάλυψη σοκ δυο χρόνια μετά το θάνατο της! Στο σπίτι της κρατούσε κρυμμένα...

Ο γνωστός δικηγόρος έφυγε για το γραφείο του. Οι ώρες περνούσαν και η Ζωή δεν σηκωνόταν από το κρεβάτι. Γύρω στις 12 το μεσημέρι, η οικιακή βοηθός της οικογενείας πήγε στο δωμάτιό της, έχοντας ανησυχήσει. Καμία απάντηση.

Τότε ήταν που αποφάσισε να μπει μέσα και να προσπαθήσει να την ξυπνήσει. Η Ζωή Λάσκαρη, όμως, δεν απαντούσε. Ούτε καν ανέπνεε.

Η οικιακή βοηθός σε άσχημη κατάσταση τηλεφώνησε στην κόρη της ηθοποιού, Μάρθα Κουτουμάνου, η οποία σε ελάχιστα λεπτά βρέθηκε στο σπίτι της μητέρας της.

Ήταν εκείνη που κλήθηκε να ενημερώσει τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας για τον θάνατο της Ζωής. Σε κατάσταση σοκ τηλεφώνησε στον πατριό της, Αλέξανδρο Λυκουρέζο και την ετεροθαλή αδερφή της, Μαρία – Ελένη Λυκουρέζου.

Η οικογένεια έφτασε στο σπίτι, με την είδηση του θανάτου της Ζωής Λάσκαρη να γίνεται γνωστή μερικά λεπτά αργότερα…

Ζωή Λάσκαρη: Αυτό τον άνθρωπο "σκότωσε" ο ξαφνικός θάνατος της! Η αποκάλυψη δυο χρόνια μετά προκαλεί σοκ!

Αυτό τον άνθρωπο "σκότωσε" ο ξαφνικός θάνατος της Ζωής Λάσκαρη. Η αποκάλυψη δυο χρόνια μετά την κηδεία της, προκαλεί σοκ.

«Με την Αλική και με τη Ζωή ήμασταν σαν αδελφές. Η μία έδινε κουράγιο στην άλλη και είχαμε παρηγοριά. Αυτή η αλυσίδα έσπασε τόσο γρήγορα, τόσο απρόσμενα, που με συγκλόνισε ψυχικά και σωματικά. Νιώθω πλέον εντελώς μόνη μου», είπε αγαπημένο πρόσωπο της αείμνηστης ηθοποιού.

Μετά τον θάνατο της Ζωής Λάσκαρη, η Νόρα Βαλσάμη είχε μιλήσει για την καλή της φίλη στην Espresso και τα λόγια της ανατριχιάζουν.

Ζωή Λάσκαρη: Αυτός ήταν ο άνδρας που διατηρούσε σχέση πριν τον Λυκουρέζο και τον Κουτουμάνο! Το πρόσωπο του το έχουμε δει όλοι!

«Όταν έφυγε η Αλίκη, μείναμε εγώ και η Ζωή. Έτσι, παρηγορήθηκα ότι θα έχει η μία την άλλη για να κάνουμε παρέα. Με τη Ζωή δέσαμε τότε ακόμα περισσότερο, γιατί η μία στεκόταν βράχος στην άλλη. Ο θάνατος της πέρυσι το καλοκαίρι με… σκότωσε. Η υγεία μου επιδεινώθηκε. Με πλήγωσε ο θάνατος της, με τσάκισε. Όταν πέθανε η Ζωή, εγώ ήμουν στο νοσοκομείο πολύ άρρωστη. Δεν πήγα στην κηδεία. Κι ούτε και θα πήγαινα. Δεν αντέχω άλλες κηδείες, άλλο πόνο. Ο θάνατος της Ζωής ήταν καθοριστικός για εμένα και τον Ερρίκο. Τη λατρεύαμε. Ήταν οικογένεια μας. Πίστευα κι έλεγα μέσα μου ότι εγώ θα «φύγω» πρώτη. Γιατί παιδί μου, έχω πολλά προβλήματα υγείας.».

Και αποκαλύπτει την τελευταία φορά που μίλησαν οι δυο τους«Ήταν περίπου δεκαπέντε μέρες προτού πεθάνει. Θυμάμαι ότι μου έκανε παράπονα: «Γιατί, Νοράκι, πήγατε στη Σύρο; Γιατί με άφησες εδώ στην Αθήνα μόνη;», με ρωτούσε. Όταν άκουσα από την τηλεόραση ότι «έφυγε» η Ζωή, τρελάθηκα». Δεν θα πάω στην Αθήνα. ¨Εχω ήδη προσκυνήσει εδώ στη Σύρο για τη Ζωή, έχω ανάψει πολλά κεράκια για εκείνη και γιανα είναι φωτεινός ο δρόμος του ταξιδιού της, αλλά έκανα δώρο και μια εικόνα της Παναγίας για εκείνη. Για να την έχει ο Θεός κοντά του». Όσο για το δικό της μήνυμα για της δύο φίλες της, την Αλίκη και τη Ζωή, η ίδια λέει στη συνέντευξη της «Παιδί μου και οι δύο ΄ταν φίλες μου. Αδελφές μου. Και ήταν ψυχούλες αληθινές, αυθεντικές. Βοηθούσαν τον κόσμο. Με λάτρεψαν και οι δύο και τις λάτρεψα. Ας αναπαυτεί η ψυχούλα τους, γιατί ήταν πραγματικοί άγγελοι πάνω στη γη.».

Ζωή Λάσκαρη θάνατος