Μπρούσκο: Αυτή είναι η πρώην του Ανδρέα Γεωργίου! Δεν την θυμάται κανείς...

Η σχέση που έληξε άδοξα από το παρελθόν!

Μπρούσκο: Αυτή είναι η πρώην του Ανδρέα Γεωργίου! Δεν την θυμάται κανείς...

Αυτή είναι η πρώην του Ανδρέα Γεωργίου από το Μπρούσκο αλλά δεν την θυμάται κανείς! Σίγουρα δεν έχετε δει το πρόσωπό της...

Στις αρχές του Νοεμβρίου το 2018 έγινε γνωστό πώς ο Ανδρέας Γεωργίου είναι ερωτευμένος και τότε όλοι ψάχναμε να βρούμε ποια είναι η τυχερή.

Μάλιστα τότε, δημοσίευμα αποκάλυπτε πώς πως ο αγαπημένος ηθοποιός και δημιουργός της επιτυχημένης σειράς του Alpha «Το Τατουάζ» αλλά και παλαιότερα του Μπρούσκο είναι ζευγάρι με την 28χρονη makeup artist Σιμώνη Χριστοδούλου.

Ωστόσο, το ειδύλλιό τους, το οποίο ξεκίνησε από το περασμένο καλοκαίρι, φαίνεται πώς έληξε άδοξα και τελικά κανείς δεν την θυμάται σήμερα. Ο Aνδρέας Γεωργίου βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού και, όταν ρωτήθηκε από την παρουσιάστρια για την προσωπική του ζωή, με ειλικρίνεια αποκάλυψε πώς είναι και πάλι single.

Ανδρέας Γεωργίου: Μόλις ανακοινώθηκαν τα ευχάριστα! Το νέο βήμα στην ζωή του!

«Είμαι ελεύθερο κι ωραίος!», είπε χαρακτηριστικά, και κατόπιν εξήγησε: «Δεν μπορώ να είμαι μόνος μου γενικά. Τελειώνω δουλειά 12 ωρών και θέλω κόσμο στο σπίτι. Μελαγχολώ όταν είμαι μόνος μου. Το τελευταίο διάστημα άρχισα να σκέφτομαι πώς δεν είναι πολύ φυσιολογικό αυτό…». Ωστόσο, εμείς όχι μόνο την εντοπίσαμε αλλά βρήκαμε και τι κάνει σήμερα.

Η ίδια, δεν ασχολείται με την showbiz ενεργά και έχει εστιάσει στην μεγάλη της αγάπη, που δεν είναι άλλη από την δουλειά της! Δείτε το πρόσωπό της:

Ανδρέας Γεωργίου Μπρούσκο πρώην

"Μπρούσκο": Το τραγικό λάθος που έκαναν στη σειρά! Αποκάλυψη μέσα από δυο φωτογραφίες! Δεν το είδε κανείς...

Το τραγικό λάθος που έκαναν στη σειρά "Μπρούσκο" και δεν το είδε κανείς! Αποκάλυψη μέσα από δυο φωτογραφίες! Πλάκα κάνεις τώρα...

Αγαπημένη σειρά για ένα μεγάλο μερίδιο του απογευματινού κοινού, όμως ακόμα και οι επιτυχίες πέφτουν σε λάθη και μάλιστα σοβαρά.

Δεν θα αναπτύξουμε τώρα το θέμα των παραγωγών και της ποιότητας των σειρών που προβάλλονται στην ελληνική τηλεόραση. Αλλά, ήταν τόσο δύσκολο να βρουν ένα στρογγυλό μαξιλάρι για την κοιλιά, της «εγκύου» Αναστασίας;

Σε σκηνή, λοιπόν, όπου εμφανιζόταν η «σε ενδιαφέρουσα» ηθοποιός παρατηρήσαμε-όχι με δυσκολία- ότι η κοιλιά της ήταν τετράγωνη!

Θυμάστε αυτόν τον ηθοποιό από το «Μπρούσκο»; Δείτε πως είναι σήμερα!

Θέλουν προσοχή αυτά τα πράγματα, κύριε Ανδρέα Γεωργίου!

Μπρούσκο είναι μία ελληνοκυπριακή καθημερινή τηλεοπτική σειρά που προβλήθηκε από τον ANT1 και τον ANT1 Κύπρου από το Σεπτέμβριο του 2013 έως τον Ιούλιο του 2017. Το πρώτο επεισόδιο της σειράς προβλήθηκε στις 29 Σεπτεμβρίου 2013 ενώ το τελευταίο στις 10 Ιουλίου 2017. Η σειρά αποτελείται στο σύνολο από 772 επεισόδια και τέσσερις κύκλους επεισοδίων.

Το σενάριο της σειράς υπογράφει η Βάνα Δημητρίου ενώ τη σκηνοθεσία επιμελούνται οι Ανδρέας Γεωργίου, Στάμος Τσάμης, Γιώργος Ευαγγέλου και Χρίστος Συμεωνίδης.

Θυμάστε την σειρά "Λόλα"; Είχε παίξει ηθοποιός από το "Τατουάζ" και δεν το είχε πάρει κανείς χαμπάρι!

Το πρωταγωνιστικό καστ της σειράς περιλαμβάνει τους Αποστόλη Τότσικα, Ανδρέα Γεωργίου, Ελένη Βαΐτσου, Εβελίνα Παπούλια, Γιώργο Ζένιο και Τζόυς Ευείδη που συμμετέχουν και στους τέσσερις κύκλους της σειράς. Κατά τη διάρκεια των τεσσάρων ετών της σειράς διάφοροι ηθοποιοί προστέθηκαν στο πρωταγωνιστικό καστ ενώ κάποιοι άλλοι αποχώρησαν. Κάποιοι από αυτούς είναι οι Αντώνης Καρυστινός, Νίκος Βερλέκης, Μάνος Γαβράς, Κοραλία Καράντη, Ιωσήφ Μαρινάκης και άλλοι.

Η σειρά, πέραν της προβολής της στην Ελλάδα και την Κύπρο, προβλήθηκε και σε ακόμη 52 χώρες σε ολόκληρο τον κόσμο μεταξύ των οποίων η Ουκρανία, η Εσθονία, η Σλοβενία, το Ισραήλ, η Σαουδική Αραβία, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, η Αργεντινή, η Κολομβία, το Περού, η Ουρουγουάη, το Μεξικό, η Βενεζουέλα, ο Παναμάς και η Χιλή σημειώνοντας εξίσου μεγάλη επιτυχία.

Μια ρομαντική και παθιασμένη ιστορία αγάπης. Η αγάπη των δύο νέων ανθρώπων, του Αχιλλέα από την Κύπρο και της Μελίνας από την Κρήτη, θα μπορούσε να βασίζεται στη διαχρονική ιστορία του Ρωμαίου και της Ιουλιέτας. Πρόκειται για μια σύγχρονη διασκευή του αρχέτυπου μύθου, η οποία αφηγείται την ιστορία ενός μεγάλου έρωτα. Το επίσημο σλόγκαν της σειράς είναι «Μπρούσκο, μεθυστικό σαν πάθος».