Καφέ της Χαράς: Τον γιο του "παπά" και της "παπαδιάς" σήμερα τον έχετε δει; Παραμένει ίδιος και κούκλος!

Έχει αλλάξει ελάχιστα...

Καφέ της Χαράς: Τον γιο του

Τον γιο του "παπά" και της "παπαδιά" από το Καφέ της Χαράς σήμερα τον έχετε δει; Παραμένει ίδιος και είναι κούκλος όπως και στην σειρά.

Σύμφωνα με τον "Πόπωτα" ήταν το αναρχικό στοιχείο του χωριού και του έκανε την ζωή δύσκολη. Μάλιστα, παραλίγο να του "κλέψει" και την "Χαρά".

Τον ηθοποιό υποδυόταν ο Γιώργος Καραμίχος, με τον οποίο τότε είχαν εμμονή πολλές τηλεθεάτριες της σειράς, καθώς ήταν κούκλος.

Καφέ της Χαράς: Αυτή η ηθοποιός είχε παίξει την μάνα του "Φατσέα"! Στο πρόσωπο σήμερα είναι κούκλα!

Ο τηλεοπτικός "Άρης" έχει χτίσει μια σπουδαία καριέρα στην υποκριτική, ενώ είναι και πατέρας δυο παιδιών.

Καφέ της Χαράς Άρης

Γιώργος Καραμίχος

Καφέ της Χαράς: Την "παπαδιά" δεν γίνεται να την έχεις ξεχάσει! Σήμερα δεν την... βρίσκει κανείς!

Την "παπαδιά" που αγαπήσαμε μέσα από το "Καφέ της Χαράς" δεν γίνεται να την έχεις ξεχάσει, αφού ήταν ένας αδιανόητος χαρακτήρας. Σήμερα όμως δεν την... βρίσκει κανείς.

Η Μαρίκα ήταν η παπαδιά και η κουτσομπόλα του χωριού στην σειρά. Παρ' όλο που η ίδια έλεγε ότι εκτελεί κοινωνικό ενδιαφέρον, δεν δίσταζε να κουτσομπολεύει τους πάντες λέγοντας: "Αχ πείτε μου κι εμένα. Μια οικογένεια είμαστε."

Συχνά οι συγχωριανοί της την αποκαλούσαν "Τατιάνα Στεφανίδου" ή "Λαμπίρη" ή "εφημερίδα του χωριού", αφού ότι νέο μάθαινε το έλεγε σε όλους και δεν μπορούσε να κρατήσει τίποτα μυστικό.

Καφέ της Χαράς: Ο «Φατσέας» κάνει την πιο ανατρεπτική αποκάλυψη για την σειρά! Θα πάθετε την πλάκα σας!

Σήμερα, 13 χρόνια μετά το τελευταίο επεισόδιο της σειρά, δεν την βρίσκει κανείς, αν αναζητήσει το όνομα της στην Google. Συγκεκριμένα δεν υπάρχουν πληροφορίες γύρο από την ζωή της, καθώς επιθυμεί να την κρατάει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Καφέ της Χαράς παπαδιά

Καφέ της Χαράς: Την "Ελεονώρα" που ερωτεύτηκε τον "Διονυσάκη" την θυμάστε; Σήμερα έχει "εξαφανιστεί!

Την "Ελεονώρα" που ερωτεύτηκε τον "Διονυσάκη" στο "Καφέ της Χαράς" την θυμάστε; Σήμερα, η δασκάλα του χωριού έχει "εξαφανιστεί".

Την "Ελεονώρα" την γνωρίσαμε μετά το επεισόδιο που η "Αγλαϊα" τρελάθηκε και την έβαλαν στο ψυχιατρείο και η ζωή της είχε πολλά κρυμμένα μυστικά.

Καφέ της Χαράς: Το τέλος της σειράς είχε μήνυμα που συγκινεί! Δεν το πρόσεξε κανείς και η αποκάλυψη γίνεται τώρα!

Η Αναστασία Νίκου, η δασκάλα του χωριού στον 3ο κύκλο, λάτρευε τον Λόρδο Μπάιρον, την ποίηση και τα λουλούδια σε βαθμό… κακουργήματος και στο τέλος του σήριαλ ήταν έτοιμη να παντρευτεί το Διονύση και να φύγουν για το Λονδίνο.

Σήμερα, η ηθοποιός έχει "εξαφανιστεί" καθώς δεν την έχουμε δει σε καμία τηλεοπτική σειρά, ενώ όπως φαίνεται και σε παράσταση. Μάλιστα, ο Χάρης Ρώμας αποκάλυψε πως δεν θα βρίσκεται ούτε στα νέα επεισόδια του "Καφέ της Χαράς".

Καφέ της Χαράς Ελεονώρα