Καφέ της Χαράς: Το τέλος της σειράς είχε μήνυμα που συγκινεί! Δεν το πρόσεξε κανείς και η αποκάλυψη γίνεται τώρα!

Σίγουρα δεν το ξέρατε!

Καφέ της Χαράς: Το τέλος της σειράς είχε μήνυμα που συγκινεί! Δεν το πρόσεξε κανείς και η αποκάλυψη γίνεται τώρα!

Το τέλος της σειράς Καφέ της Χαράς είχε μήνυμα που συγκινεί και δεν το πρόσεξε κανείς! Η αποκάλυψη γίνεται τώρα και θα πάθετε σοκ!

To καφέ της Χαράς ήταν τίτλος κωμικής τηλεοπτικής σειράς που προβλήθηκε από τον ΑΝΤ1 και διήρκεσε τρεις σεζόν, από το 2003 έως το 2006. Σκηνοθέτης της σειράς ήταν ο Κώστας Λυχναράς και το σενάριο έγραψαν οι Χάρης Ρώμας και Άννα Χατζησοφιά. Το σενάριο ήταν εν μέρει βασισμένο στην ταινία Chocolat.

Η υπόθεση της σειράς διαδραματίζεται στο Κολοκοτρωνίτσι, ένα φανταστικό χωριό στο νομό Αρκαδίας. Δήμαρχος του χωριού είναι ο Περίανδρος Πώποτας (Χάρης Ρώμας), γόνος πλούσιου γαιοκτήμονα. Ο Πώποτας σπούδασε στο Λονδίνο με μεταπτυχιακό στη Λαογραφία. Ζει με το γιο του Εμμανουήλ (Πάρης Σκαρτσολιάς) και την οικιακή βοηθό του, Τασία (Μαρία Κανελλοπούλου), μια γυναίκα περίπου 55 ετών, η οποία για χάρη του Περιάνδρου και της αδελφής του, Σταυρούλας δεν παντρεύτηκε, προκειμένου όπως λέει η ίδια "να τους μεγαλώσει". Στο χωριό ο δήμαρχος προσπαθεί να επιβάλει στους ανθρώπους την αρχή "Τάξις και ηθική!" όντας πολέμιος του μοντερνισμού και του εκσυγχρονισμού. Θεωρώντας κάθε εξωτερική επιρροή μολυσματική για το χωριό και τις βουκολικές αρχές του, ανα περιστάσεις εκφράζει χαρά όταν τυχαίνει και το χωριό απομονώνεται απο τον έξω κόσμο.

Όλα αλλάζουν, όμως, από τη στιγμή που μία ανύπαντρη μητέρα, η "πρωτευουσιάνα" Χαρά Χάσκα (Ρένια Λουιζίδου) έρχεται να ζήσει στο χωριό μαζί με την εξώγαμη κόρη της, όταν ο σύντροφός της τής κλέβει την διαφημιστική καριέρα. Κληρονομεί από μία θεία της, ένα σπίτι κι ένα μαγαζί (το οποίο αργότερα θα γίνει το «Καφέ της Χαράς»). Ο Περίανδρος εξοργίζεται από την παρουσία της και προσπαθεί, μάταια, να τη διώξει ενώ αντίθετα το καφέ της, γίνεται πολύ δημοφιλές.

Ο «Πουλόπουλος» από το Καφέ της Χαράς σε μάχη με τον καρκίνο! «Έκανε μετάσταση....»

Στον πρώτο κύκλο βλέπουμε τον Πόπωτα και τη Χαρά να παίρνουν μέρος σε αντιπαραθέσεις, να διαφωνούν και να φτάνουν στα άκρα προκειμένου να ικανοποιήσουν τον εγωισμό τους, αλλά σε ένα σημείο ο Πόπωτας διατηρεί κρυφό πόθο τη Χαρά. Στον δεύτερο κύκλο έρχονται αντίστοιχα η πρώην γυναίκα του Περίανδρου που είναι τραγουδίστρια της όπερας στο εξωτερικό, Πηνελόπη Μαρκάτου (Κερασιά Σαμαρά), και ο πατέρας της Βάλλιας, κόρης της Χαράς, ο Αστέρης Νεγρεπόντης (Χρήστος Μάντακας) που είναι παρουσιαστής αθλητικής εκπομπής σε τηλεοπτικό κανάλι. Στον τρίτο κύκλο ο Περίανδρος και η Χαρά ερωτεύονται και ετοιμάζονται να παντρευτούν. Όμως, λίγο πριν το γάμο η Χαρά φεύγει για πάντα από το χωριό γιατί ξέρει πόσο διαφορετικοί είναι οι κόσμοι τους.

Παράλληλα, παρακολουθούμε και άλλες ιστορίες, όπως αυτή της αδερφής του Δημάρχου, Σταυρούλας (Τζόυς Ευείδη) η οποία προσπαθεί να κάνει παιδιά και τσακώνεται συνεχώς με τον άντρα της, Βαγγέλη Φατσέα (Γεράσιμος Σκιαδαρέσης) την ιστορία δύο οικογενειών που τσακώνονται μεταξύ τους για μια συκιά και τελικά γίνονται συμπέθεροι και πολλές άλλες.

Η σειρά συγκέντρωσε μεγάλο ποσοστό τηλεθέασης με αποκορύφωμα το 60% που συγκέντρωσε στην αρχή της δεύτερης σεζόν.

Καφέ της Χαράς: Ηθοποιός της σειράς είναι ανηψιά του Χάρη Ρώμα! Δεν πάει το μυαλό σας...

Στο τελευταίο επεισόδιο βλέπουμε ότι ο Διονύσης και η Ελεονώρα (δασκάλα) ετοιμάζονται να φύγουν για το Λονδίνο ωστέ να παντρευτούν και να δουλέψουν εκεί. Η Γωγώ και ο Μπίλυ απο την άλλη μένουν στο Κολοκοτρωνίτσι και μεγαλώνουν το παιδί τους, με την Γωγώ να φτιάχνει μαρμελάδες και να τις πουλάει και ο Μπίλυ να σπουδάζει ιατρική στην Αθήνα (πηγαινοέρχεται και σκοπεύει όταν τλειώσει τις σπουδές του να επιστρέψει οριστικά στο Κολοκοτρωνίτσι ως γιατρός του χωριού). Η Ματούλα ετοιμάζεται να φύγει με τον Αιμίλιο (παραλίγο γιατρός του χωριού) στην Αφρική ωστέ να παντρευτούν και να δουλέψουν στους γιατρούς χωρίς σύνορα. Στους παππά, παππαδιά, Χαίδω, Κανέλλα, Λευτέρη, Τάσο, Παναή, Θόδωρο και Σταύρακα δεν συμβαίνει κάτι ιδιαίτερο ενώ οσον αφορά τη Σταυρούλα και τον Βαγγέλη χωρίζουν αλλά η Σταυρούλα (που είναι και έγκυος) του λέει ότι μπορεί να βλέπει όποτε θέλει τη Μπουλίτσα και το μωρό (όταν γεννηθεί).

Βέβαια ο Βαγγέλης προσπαθεί να την πείσει ότι θα αλλάξει και η Σταυρούλα του λέει ότι θα περιμένει να αλλάξει και αν δεν την κοπανήσει με καμιά ίσως και να ξανά είναι μαζί. Επίσης η Σταυρούλα είναι πλέον η ιδιοκτήτρια του "Καφέ της Χαράς" και η καλή φίλη του Τρελαντώνη.

Τέλος η Χαρά και ο Περιάνδρος ενώ ετοιμάζονταν να παντρευτούν χωρίζουν και η Χαρά με την Βάλλια φεύγουν οριστηκά για την Αθήνα. Ο Περιάνδρος ο οποίος ευθείνεται για τον χωρισμό τους προσπαθεί να την προλάβει ωστέ να της ζητήσει συγνώμη αλλά δεν την προλαβαίνει. Στην τελευταία σκηνή της σειράς τον βλέπουμε να ρωτάει τον Μανωλάκη "Θα ξανά 'ρθουν αγόρι μου; θα ξανά 'ρθουν;). Άραγε επέστρεψαν στο Κολοκοτρωνίτσι; Αυτό δεν το μάθαμε και όπως όλα δείχνουν ο σεναριογράφος το άφησε κενό ώστε αν γινόταν η συνέχεια της σειράς, το μήνυμα να γινόταν γνωστό στον επόμενο κύκλο....

Ποιος «Τριαντάφυλλος»; Δείτε το πρόσωπο του νέου παπά της σειράς «Καφέ της Χαράς»! Θα σας «φύγει» το σαγόνι...

Δείτε το πρόσωπο του νέου παπά της σειράς «Καφέ της Χαράς»! Θα σας «φύγει» το σαγόνι... Ποιος "Τριαντάφυλλος";

Η επιστροφή της αγαπημένης σειράς είναι γεγονός, 15 χρόνια μετά το τέλος της πρώτης προβολής του, με αφορμή την επέτειο 30 χρόνων από το ξεκίνημα του ΑΝΤ1.

Ο Χάρης Ρώμας ετοιμάζει πυρετωδώς τη σειρά και πέρα από τους αγαπημένους και κλασικούς πια ήρωες της θα προστεθούν και νέοι ρόλοι με φρέσκους ηθοποιούς, που προέρχονται κυρίως από τον χώρο του θεάτρου.

Σύμφωνα με πληροφορίες σε πρωταγωνιστικό ρόλο στην αναβίωση της σειράς θα δούμε τον θεατρικό κυρίως ηθοποιό Απόστολο Κομιτσάκη, ο οποίος θα υποδυθεί τον νέο παπά του χωριού και αναμένεται να έχει μία ερωτική ιστορία με μία εκ των πρωταγωνιστριών της σειράς.

Απίστευτη αλλαγή! Η δασκάλα από το "Καφέ της Χαράς" έβγαλε τα γυαλιά και σήμερα είναι άλλος άνθρωπος!

Ο Αντώνης Καλομοιράκης και η Εύη Κολιούλη είναι οι άλλοι δύο νέοι ηθοποιοί που προστίθενται στο καστ του «Καφέ της Χαράς», με τα γυρίσματα να ξεκινούν μέσα στον Νοέμβριο.

Καφέ της Χαράς νέοι ηθοποιοί