Καφέ της Χαράς: Ηθοποιός της σειράς είναι ανηψιά του Χάρη Ρώμα! Δεν πάει το μυαλό σας...

Μιλάμε για πολύ αγαπημένο πρόσωπο!

Καφέ της Χαράς: Ηθοποιός της σειράς είναι ανηψιά του Χάρη Ρώμα! Δεν πάει το μυαλό σας...

Ηθοποιός της σειράς Καφέ της Χαράς είναι ανηψιά του Χάρη Ρώμα, και δεν πάει το μυαλό σας για ποια μιλάμε! Είναι πολύ αγαπημένο πρόσωπο αλλά δεν το γνωρίζαμε...

«Δεν ξέρω αν θα είμαι στα νέα επεισόδια. Αυτό μου έχει πει να λέω, προς το παρόν, ο «θείος» Χάρης. Δεν ξέρω τι θα έπρεπε να πω on camera» ανέφερε χαρακτηριστικά η ίδια. «Για περισσότερες λεπτομέρειες, εάν θα είμαι, ρωτήστε εκείνον και αν πάλι όχι, γιατί».

«Εννοείτε πως θέλω να είμαι. Αυτό λέω σε όλους όταν με ρωτάνε» πρόσθεσε η ηθοποιός. Ο λόγος για την Χριστίνα Αρχοντή, ή αλλιώς την «Μπουλίτσα» που όλοι αγαπήσαμε από το Καφέ της Χαράς.

Τραγικό! Ο παππούς του «Σταύρακα» από το «Καφέ της Χαράς» είχε πεθάνει και για 12 χρόνια δεν το ήξερε κανείς!

Ηθοποιός από το Καφέ της Χαράς ανηψιά του Ρώμα

Καφέ της Χαράς: Ο «Περίανδρος» έχει κόρη και μάλιστα πασίγνωστη! Δείτε το πρόσωπό της!

Κι όμως ο «Περίανδρος» από το Καφέ της Χαράς έχει κόρη και μάλιστα πασίγνωστη! Δείτε το πρόσωπό της και θα μείνετε άφωνοι!

Ο ίδιος, έδωσε μια συνέντευξη χτες και είπε στο Πρωινό:

«Η ανιψιά μου τελείωσε μόλις την νομική και είμαι περήφανος για αυτό. Ακολουθεί μια παράλληλη πορεία. Όπως δηλαδή εγώ σπούδασα ιατρική και πήγαινα κρυφά στη δραματική σχολή. Δεν είναι πως εκείνη το έκανε κρυφά όσο σεμνά» ενώ συμπλήρωσε «Δεν γνώριζα δηλαδή πως το έκανε για τέσσερα χρόνια, ακόμα συνεχίζει να παρακολουθεί μαθήματα. Την ενδιέφερε και την αφορούσε πολύ» πρόσθεσε ο Χάρης Ρώμας. «Για το νέο κύκλο του Καφέ της Χαράς κάναμε δοκιμαστικά και είναι πάρα πολύ καλή. Εγώ ποντάρω σε αυτά τα παιδιά. Και στον Πάρη, την Έφη όπως και σε άλλα καινούργια στοιχεία που βάζουμε».

Καφέ της Χαράς: Απίστευτο! Αυτός είναι ο χαρακτήρας που δε θα δούμε στα νέα επεισόδια! (Βίντεο)

Ο λόγος για την αγαπημένη του ανιψιά την οποία γνωρίσαμε από την σειρά του Ant1 «Το Καφέ της Χαράς», όπου υποδύθηκε το ρόλο της «Βάλιας».

Καφέ της Χαράς: Ο «Περίανδρος» έχει κόρη και μάλιστα πασίγνωστη! Δείτε το πρόσωπό της!

Ενώ όταν η Φαίη Σκορδά του ζήτησε να τον δει ξανά σε μία σειρά με την ανιψιά του, ο Χάρης Ρώμας είπε: «Δεν θέλω να το παινευτώ ή μάλλον να το παρουσιάσω σαν μεγάλο γεγονός αλλά πραγματικά μου το έχουν ζητήσει πάνω από πέντε μεγάλες εκπομπές. Για μένα είναι συγκινητικό πως είναι η συνέχεια μου. Εφόσον δεν έκανα παιδί, αυτό είναι το παιδί μου».