Αθηνά Οικονομάκου: Αδιανόητο! Αυτός είναι ο αριθμός της ηλικίας της! Θα σας "πέσουν" τα μαλλιά!

Δεν παίζει να είναι τόσο!

Αθηνά Οικονομάκου: Αδιανόητο! Αυτός είναι ο αριθμός της ηλικίας της! Θα σας

Αδιανόητο! Αυτός είναι ο αριθμός της ηλικίας της ηθοποιού Αθηνάς Οικονομάκου και σίγουρα θα σας "πέσουν" τα μαλλιά! Δεν παίζει να είναι τόσο...

Εδώ στο Youweekly.gr ψάξαμε και βρήκαμε πληροφορίες για την αγαπημένη σας ηθοποιό, Αθήνα Οικονομάκου που σίγουρα κάποιες από αυτές δεν τις γνωρίζετε!

Γεννήθηκε στις 6 Μαρτίου 1986 στη Σκάλα Λακωνίας, δηλαδή τώρα είναι 33 χρονών!

1.Το τηλεοπτικό της ντεμπούτο έγινε το 2007, μέσα από τη σειρά του ΑΝΤ1 «Δεληγιάννειον Παρθεναγωγείον» (σκην. Χρήστου Παληγιαννόπουλου), με το ρόλο της μαθήτριας Δόμνας Νίκα. Την ίδια χρονιά συμμετείχε και σε διαφημιστικό σποτ της εταιρίας Wash & Go.

Αθηνά Οικονομάκου: Πήγε σε πρεμιέρα και τις πάτησε όλες κάτω! Το κόκκινο κολάν παρέδωσε μαθήματα...

2.Το 2008, συμμετείχε σε επεισόδιο της σειράς «Αληθινοί Έρωτες» (σκην. Βασίλη Τσελεμέγκου) στο κανάλι ALPHA

3. Έκανε μια σύντομη εμφάνιση, στη σειρά του MEGA, «Λατρεμένοι μου γείτονες» και πρωταγωνίστησε στην νεανική σειρά «Οι Ατρόμητοι», η οποία ολοκληρώθηκε πρόωρα σε δύο μήνες προβολής.

4.Από το 2009 ως το 2012, πρωταγωνίστησε στη σειρά «Η Ζωή της Άλλης» (σκην. Δημήτρη Αρβανίτη), με το ρόλο της Ξένιας Παππά, που την έκανε περισσότερο γνωστή στο τηλεοπτικό κοινό.

5.Τις σεζόν 2011-2015 είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στη σειρά του MEGA, «Κλεμμένα όνειρα»

6. Το 2014, συμμετείχε σε ένα επεισόδιο της σειράς του ALPHA, «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα».

7.Τη σεζόν 2014-2015 πρωταγωνίστησε στη κυπριακής παραγωγής δραματική σειρά «Το Δαχτυλίδι της Φωτιάς», η οποία προβλήθηκε και στην Ελλάδα, μια σεζόν αργότερα, από το MEGA.

8.Την ίδια σεζόν (2015-2016) είχε έναν από τους βασικούς ρόλους της σειράς «Η χειρότερη εβδομάδα της ζωής μου» (σκην. Στέφανου Μπλάτσου), η οποία όμως διεκόπη πρόωρα.

9.Από το 2016 μέχρι τον Ιανουάριο του 2018, πρωταγωνιστούσε στη καθημερινή σειρά «Έλα στη θέση μου» με τον ρόλο της Φαίης Σταθάτου, αλλά αποχώρησε λόγω εγκυμοσύνης. Επέστρεψε στην Τρίτη σεζόν

10.Θεατρικά, έκανε το ντεμπούτο της, το 2008, με την παράσταση «Το φιόρο του Λεβάντε» στο Θέατρο Άνεσις

11. Ενώ το 2010, συμμετείχε στην παράσταση «Το άνθος του κάκτου», η οποία παίχτηκε στη Θεσσαλονίκη.

12.Το καλοκαίρι του 2011, πρωταγωνίστησε στην παράσταση «Οι απελπισμένοι» (σκην. Γιώργου Βάλαρη)

13. Στο Θέατρο Αθηνά, τη σεζόν 2011-2012 στην «Μέθοδο της απιστίας» (σκην. Χ. Καρχαδάκη) στο Θέατρο Βεάκη και του καλοκαίρι του 2012, έκανε περιοδεία σε όλη την Ελλάδα, με την παράσταση «Τα Βαφτίσια»,(σκην. Νίκου Μουτσινά) η οποία παίχτηκε και στο Θέατρο Κιβωτός τη χειμερινή σεζόν 2012-2013.

14.Το καλοκαίρι του 2013 έκαναν ξανά περιοδεία. Τη σεζόν 2013-2014 έπαιξε στην παράσταση «Το Κτελ» (σκην. Νίκου Μουτσινά), με την οποία πραγματοποίησαν παραστάσεις και στη Θεσσαλονίκη(καλοκαίρι 2014).

15.Το καλοκαίρι του 2013, ξεκίνησε η σχέση της με τον επιχειρηματία Φίλιππο Μιχόπουλο

16. Στις 18 Νοεμβρίου 2017 παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο στο Γύθειο.

17.Στις 14 Μαρτίου 2018, γεννήθηκε ο γιος τους, Μάξιμος και λίγους μήνες αργότερα, στις 6 Οκτωβρίου, το ζευγάρι παντρεύτηκε και με θρησκευτικό γάμο, στη Μύκονο.

Αθηνά Οικονομάκου: Πετούσε στην πίστα τα γαρύφαλλα το ένα μετά το άλλο! Φωτογραφίες ντοκουμέντο με μίνι φούστα...

Πετούσε στην πίστα τα γαρύφαλλα το ένα μετά το άλλο η Αθηνά Οικονομάκου κι εννοείται πως υπάρχουν φωτογραφίες ντοκουμέντο με μίνι φούστα...

Ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr απαθανάτισε την πανέμορφη ηθοποιό το βράδυ της Κυριακής στο κέντρο Αθηνών να διασκεδάζει με την παρέα της!

Ήταν πολύ εντυπωσιακή μέσα στην κοντή φούστα που αναδείκνυε τα καλλίγραμμα πόδια της με μια αυταρχική σφιχτή κοτσίδα και ένα μακιγιάζ με έντονα μάτια!

Δείτε τις φωτογραφίες παρακάτω:

Αθηνά Οικονομάκου: Το μεγάλο λάθος στη βάφτιση του γιου της! Λίγοι το πρόσεξαν...

Αθηνά Οικονομάκου

Αθηνά Οικονομάκου μπουζούκια

Αθηνά Οικονομάκου ηθοποιός

Αθηνά Οικονομάκου έξοδος

Αθηνά Οικονομάκου αισθησιακή εμφάνιση