Δείτε την υποτιθέμενη θεία της "Μπουλίτσας" από το "Καφέ της Χαρας" και θα σας πέσει το σαγόνι! Δεν μας πέρασε από το μυαλό ότι...

Δεν το θυμόταν σχεδόν κανείς!

Δείτε την υποτιθέμενη θεία της

Δείτε σήμερα την υποτιθέμενη θεία της "Μπουλίτσας" από το "Καφέ της Χαρας" και θα σας πέσει το σαγόνι με το πως είναι. Δεν μας πέρασε από το μυαλό ότι έπαιξε σε επιτυχημένη σειρά του MEGA.

Στην σειρά υποδυόταν την "Κατιούσα" την Ρωσίδα που έλεγε πως ήταν η θεία της "Μπουλίτσας" με προτροπή του "Σταύρακα" για να πάρουν λεφτά από τον "Φατσέα" για να μην την πάρει στην πατρίδα της.

Αυτό που πολλοί μπορεί να μην θυμάστε είναι πως η "Κατιούσα" ή στην πραγματικότητα Μάρα Μπαρόλα, έχει πρωταγωνιστήσει σε επιτυχημένη σειρά του MEGA.

Πλάκα κάνεις! Ηθοποιός από το «Καφέ της Χαράς» ήταν γυναίκα πασίγνωστου παρουσιαστή του ALPHA!

Καφέ της Χαρας Μαρία Μπαριόλα

Στο "Μίλα μου "βρώμικα" υποδυόταν την "Λιλή Τσιλιγιώργου".

Καφέ της Χαρας θεία Μπουλίτσας

Καφέ της Χαράς: Σοκ! Ηθοποιός της σειράς είχε παίξει σε γνωστή ταινία της Αλίκης Βουγιουκλάκη! Δείτε ντοκουμέντο!

Σοκ! Ηθοποιός της αγαπημένης σειράς "Καφέ της Χαράς" είχε παίξει σε γνωστή ταινία της Αλίκης Βουγιουκλάκη! Δείτε ντοκουμέντο!

Κανείς δεν την ήξερε τότε!

Μπορεί να έχουμε δει δεκάδες ίσως και εκατοντάδες φορές την Αλίκη στο Ναυτικό, ωστόσο δεν είχαμε προσέξει την όμορφη νεαρή κοπέλα που κάνει την πρώτη της εμφάνιση για μόλις λίγα δευτερόλεπτα. Σήμερα η εν λόγω ηθοποιός είναι κάθε μέρα στα σπίτια μας μέσα από την μικρή οθόνη για περισσότερο από μια δεκαετία.

Μιλάμε φυσικά για την ηθοποιό Ράνια Ιωαννίδου, την αγαπημένη μας «παπαδιά» από το Καφέ της Χαράς.

Δείτε την εμφάνισή της στην Αλίκη στο Ναυτικό εδώ:

Καφέ της Χαράς: Την "παπαδιά" δεν γίνεται να την έχεις ξεχάσει! Σήμερα δεν την... βρίσκει κανείς!

Την "παπαδιά" που αγαπήσαμε μέσα από το "Καφέ της Χαράς" δεν γίνεται να την έχεις ξεχάσει, αφού ήταν ένας αδιανόητος χαρακτήρας. Σήμερα όμως δεν την... βρίσκει κανείς.

Η Μαρίκα ήταν η παπαδιά και η κουτσομπόλα του χωριού στην σειρά. Παρ' όλο που η ίδια έλεγε ότι εκτελεί κοινωνικό ενδιαφέρον, δεν δίσταζε να κουτσομπολεύει τους πάντες λέγοντας: "Αχ πείτε μου κι εμένα. Μια οικογένεια είμαστε."

Συχνά οι συγχωριανοί της την αποκαλούσαν "Τατιάνα Στεφανίδου" ή "Λαμπίρη" ή "εφημερίδα του χωριού", αφού ότι νέο μάθαινε το έλεγε σε όλους και δεν μπορούσε να κρατήσει τίποτα μυστικό.

Καφέ της Χαράς: Ο «Φατσέας» κάνει την πιο ανατρεπτική αποκάλυψη για την σειρά! Θα πάθετε την πλάκα σας!

Σήμερα, 13 χρόνια μετά το τελευταίο επεισόδιο της σειρά, δεν την βρίσκει κανείς, αν αναζητήσει το όνομα της στην Google. Συγκεκριμένα δεν υπάρχουν πληροφορίες γύρο από την ζωή της, καθώς επιθυμεί να την κρατάει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Καφέ της Χαράς παπαδιά