Κωνσταντίνου και Ελένης: Δεν προβλήθηκε ποτέ ο τρίτος κύκλος! Τι θα γινόταν στα επεισόδια;

Η αποκάλυψη 20 χρόνια μετά!

Κωνσταντίνου και Ελένης: Δεν προβλήθηκε ποτέ ο τρίτος κύκλος! Τι θα γινόταν στα επεισόδια;

Δεν προβλήθηκε ποτέ ο τρίτος κύκλος στο Κωνσταντίνου και Ελένης αλλά δείτε τι θα γινόταν στα επεισόδια

Παρά το γεγονός πως η σειρά δεν συνέχισε παρά μόνο σε δύο κύκλους, το δίδυμο Ρώμας – Χατζησοφιά είχαν ήδη εμπνευστεί τη συνέχειά της! Μια συνέχεια που δεν θα μπορούσε, φυσικά, να βρει τους δύο εκρηκτικούς χαρακτήρες μονιασμένους.

Σύμφωνα με το σενάριο, στον νέο κύκλο θα βλέπαμε τον Κωνσταντίνο Κατακουζηνό και την Ελένη Βλαχχάκη σε διάσταση, με την ιστορία να συνεχίζει ακριβώς έτσι όπως άρχισε: Με τους δυο τους… στα δικαστήρια. Ο Κωνσταντίνος θα είχε εγκαταλείψει την οικία του στο Μαρούσι και θα έμενε προσωρινά στο ξενοδοχείο President -το οποίο ο ίδιος θα επέμενε να αποκαλεί ‘Πρόεδρο’ ως Έλληνας.

«Κωνσταντίνου και Ελένης»: Ο θάνατος - θρίλερ γνωστής ηθοποιού! Δεν έγινε ποτέ γνωστή η αιτία...

Αφού τελικά ο τρίτος κύκλος δεν γυρίστηκε ποτέ, ο Χάρης Ρώμας ενημέρωσε το κοινό για την εξέλιξη του ειδυλλίου του Κατακουζηνού με την αιώνια εχθρό του μέσω guest εμφάνισης του βυζαντινολόγου στην επόμενη σειρά του σεναριογράφου, «Λίφτινγκ».

Πάντως αξιοσημείωτο είναι πως η σειρά ακόμα και σήμερα, σπάει κάθε ρεκόρ τηλεθέασης!

Αποκάλυψη! Αυτά είναι τα 5 επεισόδια "φάντασμα" της σειράς "Κωνσταντίνου και Ελένης"! Έχουν παίξει μόνο μία φορά...

Αυτά είναι τα 5 επεισόδια "φάντασμα" της σειράς "Κωνσταντίνου και Ελένης"! Αδιανόητο αλλά έχουν παίξει στην τηλεόραση μόνο μια φορά...

Έπρεπε. Αργήσαμε. Το ξέρω. Ό,τι και να πείτε έχετε δίκιο. Ντροπή μας. Απλά δε ξέραμε πώς έπρεπε να γίνει αυτό το αφιέρωμα. Οι απόψεις διίσταντο(διίστανταν, διίστασαν, ή πώς στο διάολο είναι). Χρειάζεται αφιέρωμα στο Κωνσταντίνου και Ελένης. Αλλά τι; Το να γράψεις για τη σειρά που όλοι έχουν δει ΣΙΓΟΥΡΑ 480928398093841 φορές στη ζωή τους γιατί προβάλλεται ανελλιπώς από το 1998(!!!)(και τότε να είχες γεννηθεί, τώρα έχεις ήδη ενηλικιωθεί, εδώ το Χρυσάνθεμο είναι 21 χρονών) δεν λέει κάτι. Γιατί όλοι έχουμε ανοίξει τη γαμωτηλεόραση και μείναμε καθηλωμένοι στις απολαυστικά υπέροχες κρυάδες του Χάρη Ρώμα και της Άννας Χατζησοφιά, λες και κατάφερναν να μας περνάνε υποσυνείδητα μηνύματα να μείνουμε μπροστά από τους δέκτες μας καθ’όλη τη διάρκεια του επεισοδίου, ασχέτως αν το είχες δει πριν 3 βδομάδες(ναι, έχει συμβεί και αυτό, αφού τα επεισόδια δεν παίζουν με τη σειρά). Όλοι ξέρουμε κάθε γαμημένη ατάκα του επίκουρου καθηγητή της Βυζαντινολογίας Κωνσταντίνο Κατακουζηνό που θέλει να εκδώσει το αποχετευτικό σύστημα στο Βυζάντιο και μισεί ταμάλα την γκαρσόνα Α’, ειδικά όταν τρώει γιαουρτοσκόρδιο, τις προσπάθειες της γκαρσόνας Α’ να σταυρώσει γκόμενο και να ξεφορτωθεί την Κατακουζήνα, της γκαρσόνας Β’ που θέλει να γίνει ηθοποιός και απαγγέλει συνέχεια τις «Σκύλες της Λύσσας», τον Μάνθο και την Πόρσε του, το Νικόλα τον μπάρμαν που τον αγαπάει το ταπεινό χαμομηλάκι Ματίνα Μανταρινάκι.

Οπότε, δύο ήταν οι προτάσεις: είτε τα χειρότερα επεισόδια της σειράς(άρα να γράψουμε δηλαδή για ΚΑΘΕ επεισόδιο της σειράς) είτε για τα urban legend επεισόδια, αυτά δηλαδή που δεν προβάλλονται συχνά. Που προβάλλονται σπάνια ή και καθόλου. Γιατί άραγε; ήταν τόσο κακά επεισόδια που δε θα άντεχε ο κόσμος; Πόσο χειρότερα δηλαδή από τη Φιλιώ που όλους τους φιλιώνει, τη θεία Μάρω ή τον φόνο στο Βυζάντιο; Πάμε οπότε να σας τα παρουσιάσουμε(με τα λινκ τους πάντα), έτσι ώστε να τα δείτε και να βγάλετε εσείς την ετυμηγορία. Ααα, πριν αρχίσουμε. Τα θεωρούμε σπάνια γιατί προβάλλονται σπάνια. Το να πεταχτεί κάποιος και να πει, «μα αυτό δεν είναι τόσο σπάνιο επεισόδιο, είχε προβληθεί στις 6 Μαρτίου 2002 και στις 14 Δεκεμβρίου 2007», απλά θα αποβληθεί δια παντός. Πάμε να τα δούμε:

Κωνσταντίνου και Ελένης: Τον «Νικηφόρο» όλοι τον λατρέψαμε! Πέθανε νικημένος από τον καρκίνο....

Επεισόδιο 1 : Συγκατοίκηση

Δεν έχει παίξει μόνο μία φορά(δες παρακάτω), αλλά δεν παίζει και συχνά. Ο λόγος φυσικά για το πρώτο επεισόδιο, που ο Κωνσταντίνος και η Ελένη μαθαίνουν ότι ο θείος στη διαθήκη τους είχε επιλέξει σαν κληρονόμους. Ο θείος έκανε 2 διαθήκες και κανείς δε ξέρει ποια είναι η τελευταία. Και κάπως έτσι μας συστήνονται οι πρωταγωνιστές της σειράς(+τους γκεστ σταρ τους δύο δικηγόρους). Το επεισόδιο αυτό θα περίμενε κανείς να προβάλλεται κάθε φορά που τελειώνουν και τα 68 επεισόδια και να πηγαίνει από την αρχή. Έλα όμως που δε γίνεται έτσι. Είπαμε ήδη πιο πάνω ότι ο Αντ1 δεν προβάλλει με τη σειρά τα επεισόδια. Γιατί γίνεται αυτό; Μήπως γιατί δε μας θέλουν να ξυπνήσουμε από τη νιρβάνα μας και παρατήσουμε τη σειρά, η οποία σημειωτέον κάνει πολύ καλά νούμερα τηλεθέασης; Το ίδιο ισχύει και με το τελευταίο επεισόδιο, που επίσης προβάλλεται σπάνια(δε το βάλαμε στη λίστα, γιατί βάλαμε το πρώτο. Ααα, το τελευταίο επίσης δικαιολογείται να μην το δείχνουν γιατί έχει στριπτιζέζ στο μπάτσελορ του Κωνσταντίνου και φαίνονται τα μεμέ της. Και προβάλλεται μεσήμερι, οπότε έχει μια βάση). Πάντως το πρώτο και το τελευταίο επεισόδιο μπορεί να λειτουργούν σαν το Σίσυφο. Εκεί που νομίζεις ότι τέλειωσε, φτου και από την αρχή. Αλλά επειδή μπορεί κάποιος να παρατήσει τον βράχο, για αυτό δεν τα πολυβάζουν.

Επεισόδιο 16 :Το τελευταίο τανγκό στο Μαρούσι

Οι μεγάλοι σεναριογράφοι ενίοτε κλέβουν και ιδέες τίτλων από γνωστές ταινίες. Στο συγκεκριμένο όμως επεισόδιο η Ελένη τη βρίσκει με έναν καθηγητή τανγκό και ο Κωνσταντίνος παίρνει βιάγκρα και κάνει έρωτα με μια που ερωτοτροπεί με τον Μάνθο. Ο καθηγητής όμως τελικά πηγαίνει μαζί της. Επίσης κρατάει και ένα Penthouse στο χέρι του. Μήπως δεν προβάλλεται αυτό το επεισόδιο για να μη διαβρωθεί η νεολαία μας από τέτοια αίσχη; ή μήπως δεν προβάλλεται για να μη χαλάσει η εικόνα ενός ευπρεπούς καθηγητή, που αποτελεί πρότυπο για αυτούς που θέλουν να προοδεύσουν;

Κωνσταντίνου και Ελένης: Την δικηγόρο την θυμάστε; Έκανε δημόσια εμφάνιση και δεν την καταλάβαμε!

Επεισόδιο 46 : Η τελευταία μέρα του Κόσμου

Ναι. Είναι το επεισόδιο που έχει παιχτεί ΜΟΛΙΣ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ(αν πιστέψουμε τα έγκυρα μπλογκ piswapothnkoyrtina.blogspot.com, aetos-grevena.blogspot.com και enimerwsi24.blogspot.com). Και η αλήθεια είναι ότι δε το θυμόμουν όσο και να προσπάθησα να μπω στο mind palace μου. Και για να έχει 1.425.000 views στο youtube, μάλλον και πολύς άλλος κόσμος δεν το θυμάται(εκτός αν υπάρχουν ανώμαλοι που βλέπουν και στο ίντερνετ τα επεισόδια εκτός της τηλεόρασης, οπότε έχω να τους πω, ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ, ΜΕ ΑΝΩΜΑΛΟΥΣ ΔΕ ΜΙΛΑΩ). Αλλά γιατί δεν προβάλλεται αυτό το επεισόδιο; Και ο Κωνσταντίνος με την Ελένη συμφιλιώνονται και η Παναγιώτα Καραχισαρίδου κάνει το όνειρό της πραγματικότηα και παίζει στο θέατρο και τραγούδια έχει το επεισόδιο. Μήπως επειδή μιλάει για το τέλος του κόσμου και θα τρομάξει το κοινό; ή αντιθέτως θα χαρεί επειδή θα πάψει να βλέπει άλλο την Κατακουζήνα;

Επεισόδιο 53 : Της Μεταμορφώσεως

Άλλο ένα επεισόδιο που προβάλλεται σπάνια. Το θυμάμαι βέβαια, αλλά έχει σίγουρα μια 5ετία. Οι γυναίκες της σειράς κάνουν πλαστικές στήθους για να γίνουν πιο αρεστές στους άντρες και η Πέγκυ για να πάρει κάποιον ρόλο, ενώ για κάποιον απαράδεκτο λόγο, κάνουν εγχείριση στη μύτη ο Μάνθος και στα αυτιά ο Κατακουζηνός. Το πιο ακραίο στην όλη υπόθεση βέβαια είναι ότι στο επόμενο επεισόδιο είναι και πάλι φυσιολογικοί. Γιατί στην τέχνη όλα επιτρέπονται.

Επεισόδιο 60 : Τα αυγά και τα πασχάλια

Θα έμπαινε το τελευταίο επεισόδιο αλλά όπως είπαμε και πιο πάνω είπαμε να μην είναι τόσο εύκολο. Και βάζουμε αυτό το επεισόδιο γιατί είναι τόσο αδιάφορο, που μάλλον το κατάλαβαν εκεί στο κανάλι του Αμαρουσίου και δεν το προβάλλουν σχεδόν ποτέ. Η Πέγκυ πάει να βρει τεκνό αλλά τον γκαβατζώνει η Ελένη, ο Μάνθος χάνει γκόμενα από την Κατακουζήνα και απλά μια Ματίνα εκτός τόπου και χρόνου να τραγουδάει Πασχαλινά τραγούδια. Απλά γιατί;