Ζωή Λάσκαρη: Είχε ζητήσει να το κάνουν στην κηδεία της, αλλά δεν μπόρεσαν! Ανατριχιάζει η επιθυμία της...

Μόνο η Ζωή θα το ζητούσε αυτό....

Ζωή Λάσκαρη: Είχε ζητήσει να το κάνουν στην κηδεία της, αλλά δεν μπόρεσαν! Ανατριχιάζει η επιθυμία της...

Η Ζωή Λάσκαρη είχε ζητήσει να το κάνουν στην κηδεία της, αλλά δεν μπόρεσαν! Ανατριχιάζει η επιθυμία της που δεν πραγματοποιήθηκε....

Σε κλίμα οδύνης έγινε η κηδεία της Ζωής Λάσκαρη, η οποία άφησε το δικό της στίγμα στην υποκριτική και όχι μόνο. Όλοι, ήταν εκεί να την χαιρετίσουν για τελευταία φορά, αλλά τα βλέμματα έπεσαν στις κόρες και τον άντρα της.

Με τη θλίψη να είναι ζωγραφισμένη στα πρόσωπα τους, δεν μπορούσαν να πιστέψουν το κακό που τους βρήκε. Ωστόσο, μέχρι σήμερα, ανατριχιάζει η τελευταία της επιθυμία! Σύμφωνα με δημοσιεύματα, επιθυμία της Ζωής ήταν οι κόρες της να ντυθούν με λευκά ρούχα στην κηδεία της. Παρόλα αυτά, δεν μπόρεσαν να το πραγματοποιήσουν αφού ήταν συντετριμμένες...

Ζωή Λάσκαρη: «Γιατί με άφησες μόνη;» - Το τελευταίο τηλεφώνημα με την «αδερφή» της πριν πεθάνει!

Δείτε την σχετική φωτογραφία:

Ζωή Λάσκαρη κηδεία

Ανατριχιαστικό περιστατικό για την Ζωή Λάσκαρη! Οι απουσίες που «σημάδεψαν» την κηδεία της και οι δυο άντρες που δεν της είπαν το αντίο...

Κανείς δεν το έχει γράψει μέχρι σήμερα! Πλήθος κόσμου παραβρέθηκε τόσο στον Ιερό Ναό του Αγίου Διονυσίου όσο και στο Ά Νεκροταφείο προκειμένου να πουν το τελευταίο αντίο στη Ζωή. Το παρών έδωσαν και πολλές προσωπικότητες τόσο από τον πολιτικό όσο και από τον καλλιτεχνικό χώρο.

Ωστόσο, υπήρξαν δυο ηχηρές απουσίες που δε θα μπορούσαν να μην τραβήξουν την προσοχή και να μη δημιουργήσουν ερωτηματικά.

Ο λόγος για τον Κώστα Βουτσά που έζησε μια ολόκληρη ζωή δίπλα στη Ζωή Λάσκαρη, με τους δυο τους να έχουν συνεργαστεί πολλές φορές σε κινηματογραφικές ταινίες και θεατρικές παραστάσεις.

Μαρία Ελένη Λυκουρέζου: Η ανατριχιαστική κίνηση στην κηδεία της Ζωής Λάσκαρη που έμεινε κρυφή! Μπήκε στο αυτοκίνητο και...

Η δεύτερη απουσία που δημιούργησε απορίες αφορά στον Τόλη Βοσκόπουλο με τον οποίο η αγαπημένη ηθοποιός έζησε έναν παράφορο έρωτα που κράτησε τρία χρόνια. Παρά τον χωρισμό τους, τους δυο τους συνέδεαν βαθιά και ειλικρινή αισθήματα αγάπης και εκτίμησης.

Ο λόγος που προτίμησαν να μην πουν από κοντά το τελευταίο αντίο στη «Ζωίτσα» τους ήταν ότι και οι δυο έχουν επιλέξει να μην παρευρίσκονται σε κηδείες γενικότερα, καθώς είναι κάτι που τους καταβάλλει συναισθηματικά.

Ζωή Λάσκαρη: Η φωτογραφία ντροπής από την κηδεία της! Στη δημοσιότητα 2 χρόνια μετά...

Στη δημοσιότητα 2 χρόνια μετά τον θάνατο της Ζωής Λάσκαρη μια φωτογραφία "ντροπής" για ένα περιστατικό που συνέβη στην κηδεία της!

Δεν ήταν λίγοι οι άνθρωποι που πήγαν να της πουν το τελευταίο αντίο! Η οικογένειά της, δε, ήταν συντριμιασμένη και κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό τον χαμό!

Υπήρξαν, όμως, άνθρωποι που είχαν θράσος κι έκαναν το απίστευτο!

Ζωή Λάσκαρη: Αγνώριστη σε φωτογραφία με τον Λυκουρέζο! Την δημοσίευσε η κόρη της...

Έβγαλαν το κινητό τους και το tablet τους για να απαθανατίσουν στιγμιότυπα από την ταφή! Ενώ ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος έχοντας στο πλευρό του την Μαρία Ελένη και τη Μάρθα Κουτουμάνου πενθούσε κάποιοι νοιάζονταν μόνο για να ανεβάσουν ένα στόρι....

Ντροπή!

Δείτε την φωτογραφία...

Ζωή Λάσκαρη: Η φωτογραφία «ντροπής» από την κηδεία της! Στη δημοσιότητα 2 χρόνια μετά...