Δημήτρης Ουγγαρέζος: Η άγνωστη σχέση του με τον Ρουβά! Δεν το θυμάται ούτε η Ζυγούλη...

Το ξέρουν λίγοι...

Δημήτρης Ουγγαρέζος: Η άγνωστη σχέση του με τον Ρουβά! Δεν το θυμάται ούτε η Ζυγούλη...

Αυτή είναι η άγνωστη σχέση που έχει ο Δημήτρης Ουγγαρέζος με τον Σάκη Ρουβά! Σίγουρα δεν το θυμάται ούτε η Κάτια Ζυγούλη!

Πολλές φορές έχουμε ακούσει τον Δημήτρη Ουγγαρέζο να μιμείται τον Σάκη Ρουβά και μας έχει προσφέρει άπειρο γέλιο! Από πού γνωρίζονται όμως οι δύο άνδρες; Η αλήθεια βρίσκεται εδώ...

Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Έσκασε» η καταγωγή του παρουσιαστή! Από εκεί είναι...

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος λοιπόν, στις αρχές της δεκαετίας του 2000, έχοντας σπουδάσει στο τμήμα Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιαστριακού, ήταν μέλος του επικοινωνιακού team του Σάκη Ρουβά.

Την εποχή εκείνη ο τραγουδιστής μεσουρανούσε στην ελληνική μουσική βιομηχανία και όχι άδικα αφού ήταν το απόλυτο είδωλο. Όχι ότι σήμερα δεν είναι...

Στη συνέχεια ο Δημήτρης Ουγγαρέζος άφησε πίσω του τη δουλειά του ως επικοινωνιολόγος του Σάκη και ξεκίνησε να δουλεύει στο Mad απ' όπου έγινε και ευρύτερα γνωστός!

Δημήτρης Ουγγαρέζος: Η άγνωστη «σχέση» του με τον Παπαδάκη! Το βρήκαμε και δεν το πιστεύαμε!

Κι όμως ο Δημήτρης Ουγγαρέζος έχει μια άγνωστη «σχέση» με τον Παπαδάκη! Το βρήκαμε και δεν το πιστεύαμε αφού δεν το ξέρουν και πολλοί! Ή μάλλον, δεν το θυμούνται!

Τονίζουμε ωστόσο ότι μιλάμε για σχέση καθαρά επαγγελματική, αφού οι δυο τους, είχαν συνεργαστεί πριν χρόνια. Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και ο Νίκος Παπαδάκης, ανήκαν στο team των «Πεντάμορφων» του Mega!

Ιδού τι λέει η Wikipedia για τον Δημήτρη:

Γεννήθηκε στις 9 Φεβρουαρίου του 1980. Κατάγεται από την Κάλυμνο και το Καστελόριζο άλλα μεγάλωσε στο Νέο Φάληρο. Σπούδασε στο τμήμα Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και έκανε μεταπτυχιακό στην Πολιτική Επικοινωνία στο LSE του Λονδίνου.

Μετά το πέρας των σπουδών του ξεκίνησε να ασχολείται επαγγελματικά με το κομμάτι των δημοσίων σχέσεων. Πιο συγκεκριμένα υπήρξε μέλος του team επικοινωνίας του Σάκη Ρουβά κατά την περίοδο 2006-2007, ενώ σε αυτό το κομμάτι συνεργάστηκε και με άλλες εταιρίες.

Δημήτρης Ουγγαρέζος: Ποιος επέστρεψε ξανά στο σπίτι του μετά την απώλεια της μητέρας του;

Το 2006 ξεκινά επίσης να εργάζεται ως ραδιοφωνικός παραγωγός στο MAD RADIO 106,2. Εκεί επιμελείται και παρουσιάζει την καθημερινή εκπομπή The Mappes Show μαζί με τον καλό του φίλο Σταμάτη Μητούση. Αργότερα η εκπομπή πήρε μεταγραφή στον "Rythmos 949" και συνεχίζεται ακόμη και σήμερα με μεγάλη επιτυχία. Το 2007 πέρασε από δοκιμαστικό για τη θέση παρουσιαστή στο MAD TV όπου παρουσίασε διάφορες εκπομπές ως και το 2011.

Το καλοκαίρι του 2009 μετά την απόφαση του Γρηγόρη Αρναούτογλου να αποχωρήσει από την πρωινή εκπομπή του MEGA "Όμορφος Κόσμος το πρωί" ο Ουγγαρέζος επιλέχτηκε από τους ιθύνοντες του σταθμού για την παρουσίαση της εκπομπής. Τη σεζόν 2009-2010 ο παρουσιαστής μαζί με τους Νίκο Παπαδάκη, Δούκισσα Νομικού, Κατερίνα Καινούργιου και Μαρία Αραμπατζή παρουσίασαν την 7η σεζόν του "Όμορφου Κόσμου το πρωί".

Τις σεζόν 2010-2013 υπήρξε συμπαρουσιαστής του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά στην πρωινή εκπομπή του MEGA, "Πρωινό mou". Το 2012 παρουσίασε τον επιτυχημένο τηλεπαιχνίδι "Minute to win it" στο ίδιο κανάλι. Τη σεζόν 2013-2014 υπήρξε συμπαρουσιαστής του Πέτρου Κωστόπουλου στην εκπομπή "Πρωινό mou", ενώ παρουσίασε και το τηλεπαιχνίδι "Smart Face" και αλλά και το μουσικό show "Just the 2 Of Us" μαζί με τη Ζέτα Μακρυπούλια. Την επόμενη σεζόν υπήρξε συνεργάτης του Μάρκου Σεφερλή στην πρωινή εκπομπή "MEGA με Μία" ξεχωρίζοντας για τις ιδιαίτερες συνεντεύξεις του στη στήλη "Ouga Challenge". Τη σεζόν 2015-2016 παρουσίασε την απογευματινή ψυχαγωγική εκπομπή του ANT1 "Spata Live" μαζί με την Μαίρη Συνατσάκη. Τον Φεβρουάριο του 2016 η εκπομπή ολοκλήρωσε τον κύκλο της νωρίτερα με το κανάλι να κάνει λόγο για χαμηλά νούμερα τηλεθέασης. Ακολουθούν συνεργασίες με τις εκπομπές "Σου Κου", "Late Night με τον Γ.Λιάγκα" & "Το Πρωινό".

Από το 2018, διδάσκει στο τμήμα δημοσιογραφίας του ANT1MediaLab.

Στις 13 Ιουλίου του 2019, παρουσίασε το ετήσιο festival "Open City" στο Καρλόβασι της Σάμου