Ζέτα Μακρυπούλια: Πριν από τον Μιχάλη Χατζηγιάννη είχε σχέση με αυτόν τον άνδρα και δεν το θυμάται κανείς!

Δεν είναι ο Ρέμος!

Ζέτα Μακρυπούλια: Πριν από τον Μιχάλη Χατζηγιάννη είχε σχέση με αυτόν τον άνδρα και δεν το θυμάται κανείς!

Η Ζέτα Μακρυπούλια πριν από τον Μιχάλη Χατζηγιάννη είχε σχέση με αυτόν τον άνδρα και δεν το θυμάται κανείς για κάποιον λόγο.

Η γνωστή παρουσιάστρια και ηθοποιός εδώ και κάποια χρόνια διατηρεί σχέση με τον γνωστό τραγουδιστή, Μιχάλη Χατζηγιάννη.

Η σχέση που θυμούνται οι περισσότεροι πριν από αυτή ειναι εκείνη με τον Αντώνη Ρέμο, όμως εμείς σας υπενθυμίζουμε σήμερα ακόμη μια σχέση της που είχε απασχολήσει, αλλά δεν το θυμάται κανένας!

Στην ζωή της για κάποιο χρονικό διάστημα υπήρξε και ο γνωστός ποδοσφαιριστής, Νίκος Μπάρλο, ενώ τότε ήταν μπασκετμπολίστας της ΑΕΚ. Ζέτα Μακρυπούλια: Αυτό το «κουραστικό» κάνει ο Χατζηγιάννης! Καμία γυναίκα δεν το αντέχει...

Η σχέση τους έληξε άδοξα, καθώς οι δουλειές τους κρατούσαν μακριά τον έναν από τον άλλον με αποτέλεσμα να μην υπάρχει χρόνος για το ζευγάρι.

Νίκος Μπάρλο

Ζέτα Μακρυπούλια - Μιχάλης Χατζηγιάννης: Άδοξο «τέλος» για το ζευγάρι! Τι συμβαίνει στον ΑΝΤ1;

Η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης σε δύσκολες ώρες - Αδοξο τέλος για το ζευγάρι! Τι συμβαίνει στον ΑΝΤ1; Όλο το ρεπορτάζ!

Εγώ σας τα είχα πει αγαπημένοι μου, πριν μόλις λίγες μέρες! Και να, που ήρθαν οι εξελίξεις να με επιβεβαιώσουν! Όλες οι εξελίξεις στο Vanda's blog του Youweekly.gr, και μάλιστα μόλις έσκασαν!

Τo The Final Four, το show στο οποίο συμμετέχει το ζευγάρι κόβεται και σας έχω την επίσημη ημερομηνία. Είδαν και αποείδαν εκεί στον ΑΝΤ1 ότι δεν τραβάει, και τραβάνε αυλαία. Μάλιστα, οι πηγές μου αναφέρουν ότι και στο ξένο φορμάτ τα επεισόδια τελείωναν νωρίς, σε μικρό χρονικό διάστημα δηλαδή, αλλά... μην μου πείτε ότι αν σάρωνε στην τηλεθέαση δεν θα το τραβούσαν λίγο παραπάνω!

Κάπως έτσι η πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση της Ζέτας και του Μιχάλη έχει άδοξο τέλος, αφού το show του ΑΝΤ1 θα μας χαιρετίσει στις 8/12, σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του Vanda's blog. Ωστόσο, για να να είμαι δίκαιη να αναφέρω πως το αντίστοιχο φορμάτ στην Βραζιλία ολοκληρώθηκε σε 8 επεισόδια, και στις ΗΠΑ σε 6. Πάντως, το θέμα «μπάζει» λίγο.... Φυσικά όμως, θα επανέλθω!

Ζέτα Μακρυπούλια: Άσχημες εξελίξεις για την παρουσιάστρια στον ΑΝΤ1!

Άσχημες εξελίξεις για την παρουσιάστρια Ζέτα Μακρυπούλια στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1! Όλες οι νέες πληροφορίες μέσα από ένα αποκλειστικό ρεπορτάζ του Youweekly.gr!

Δυστυχώς, σήμερα μέσα από το Vanda's blog θα σας αποκαλύψω κάποια άσχημα νέα! Με ξέρετε εμένα τώρα δεν είμαι από αυτές που τους αρέσει να κάνουν αναπαραγωγή δυσάρεστα πραγματάκια αλλά... τι να κάνεις, έτσι είναι η ζωή!

Σύμφωνα με όσα μου μετέφερε πηγή μου που βρίσκεται πολύ κοντά στην παρουσιάστρια έχουν αρχίσει ήδη οι συνεδριάσεις με τους ιθύνοντες του σταθμού για να δουν τι κινήσεις πρέπει να γίνουν ώστε το νέο project της Κυριακής, "The Final Four", να πάρει μια ώθηση γιατί... από την πρεμιέρα του, σύμφωνα με όσα έδειξαν τα νούμερα της AGB, δεν το προτίμησε το τηλεοπτικό κοινό!

Τα νούμερα τηλεθέασης έπιασαν μονοψήφια με το καλησπέρα σας και όχι μόνο δεν ανέβηκαν αλλά πέφτουν και πέφτουν και πέφτουν και δεν ξέρουν τι να κάνουν για να σταματήσουν αυτή την πτώση!

Τρόπο δεν έχουν βρει ακόμα, σύμφωνα με τις πληροφορίες μου, όμως ένα είναι το σίγουρο! Αν δεν υπάρξει άνοδος την επόμενη τηλεοπτική χρονιά δεν θα το βλέπουμε στους δέκτες μας!

Από δυο project με ένα η Ζέτα... Έτσι είναι η ζωή...