Κωνσταντίνου και Ελένης: Το μυστικό της σειράς που έκρυψαν από τη δημοσιότητα! Αποκάλυψη τώρα!

Δεν το γνώριζε κανείς!

Κωνσταντίνου και Ελένης: Το μυστικό της σειράς που έκρυψαν από τη δημοσιότητα! Αποκάλυψη τώρα!

Αποκάλυψη τώρα για το «Κωνσταντίνου και Ελένης»! Το μυστικό της σειράς που έκρυψαν από την δημοσιότητα!

Η σειρά του ΑΝΤ1 έχει αγαπηθεί όσο καμία άλλη και προβάλλεται καθημερινά μέχρι και σήμερα σημειώνοντας απίστευτα νούμερα τηλεθέασης.

Το μυστικό είναι ότι η ιδέα δεν ήταν original. Στην ουσία είναι ένα remake μια άλλης σειράς.

Το 1992 η σειρά «Εξ αδιαιρέτου» της Άννας Χατζησοφιά έκανε πρεμιέρα στο κανάλι της ΕΡΤ1 και αφορούσε δύο αγνώστους, μία σχεδιάστρια μόδας και ένα τεχνοκράτη που πληρονομούν ένα σπίτι.

«Κωνσταντίνου και Ελένης»: Αυτό είναι το πρόσωπο του θείου που άφησε την διαθήκη! Θα μείνετε κάγκελο όταν τον δείτε!

Η κληρονομιά ήταν για ιδιοκατοίκηση, επομένως κανένας από τους δύο δεν μπορούσε να το πουλήσει.

Η σειρά δεν είχε την επιτυχία που πίστευαν και έτσι η Άννα Χατζησοφιά το ξαναέγραψε και έγινε η σειρά που όλοι λατρέψαμε!

Κωνσταντίνου και Ελένης: Αυτό το λάθος παραλίγο να «τινάξει» την σειρά στον αέρα! Δεν το είχε προσέξει κανείς....

Αυτό το λάθος στο Κωνσταντίνου και Ελένης παραλίγο να «τινάξει» την σειρά στον αέρα! Δεν το είχε προσέξει κανείς και όμως μόλις βγήκε στην δημοσιότητα!

Το «Κωνσταντίνου και Ελένης», το σίριαλ που γέννησε απίστευτο γέλιο και ατάκες από τα στόματα των Χάρη Ρώμα και Ελένης Ράντου δεν θα σταματήσει ποτέ να λατρεύεται, όσα χρόνια και αν περάσουν.

Όπως όμως όλες οι σπουδαίες παραγωγές και παραστάσεις, έτσι και αυτή είχε τα λαθάκια της. Υπήρξε ένα επεισόδιο που ο Κωνσταντίνος Κατακουζηνός και η Ελένη Βλαχάκη τσακώνονταν (κλασικά) συνέχεια μέχρι να έρθει η κλαψιάρα γειτόνισσα Ματίνα Μανταρινάκη η οποία έψαχνε απελπισμένα άντρα.

Ο «Μάνθος Φουστάνος» έκανε την αποκάλυψη για την ατάκα «Φιόνα, μοναδική μου αγάπη»! (Βίντεο)

Μετά από διάφορες αποτυχημένες προσπάθειες, το σπίτι επισκέφτηκε ο αστυνόμος Μπάμπης Μπάμπουρας με τον οποίο προσπάθησαν επίσης να της κάνουν κονέ. Κλασικά χωρίς επιτυχία και αυτό. Όποιος όμως θυμάται καλύτερα ο ίδιος χαρακτήρας είχε εμφανιστεί πολύ νωρίτερα στη σειρά, στο επεισόδιο με τον Τζόνι Βαβούρα.

Τότε που ο Κωνσταντίνος είχε βρει την βαλίτσα γεμάτη με μαριχουάνα και είχε καλέσει τον αστυνόμο για να συλλάβει την Ελένη. Ο ίδιος αστυνομικός όμως, πήρε στο τμήμα και συστήθηκε ως Μπάμπαλος.