Νίκος Σεργιανόπουλος: Είχε για «ταίρι» του ηθοποιό από το Μπρούσκο! Δείτε το πρόσωπό της!

Το υλικό στην δημοσιότητα! Είναι πάρα πολύ εντυπωσιακή...

Νίκος Σεργιανόπουλος: Είχε για «ταίρι» του ηθοποιό από το Μπρούσκο! Δείτε το πρόσωπό της!

Κι όμως ο Νίκος Σεργιανόπουλος είχε για «ταίρι» του ηθοποιό από το Μπρούσκο! Δείτε το πρόσωπό της και θα μείνετε άναυδοι!

Ο Νίκος Σεργιανόπουλος (Δράμα 24 Σεπτεμβρίου 1952 - Παγκράτι, Αθήνα 4 Ιουνίου 2008) ήταν ηθοποιός του θεάτρου και της τηλεόρασης.

Σπούδασε στο Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος από όπου αποφοίτησε το 1979, και στη συνέχεια τον Οκτώβριο του ίδιου έτους ίδρυσε την Πειραματική Σκηνή της "Τέχνης" στη Θεσσαλονίκη μαζί με την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, την Έφη Σταμούλη, τον Χρήστο Αρνομάλλη και Διευθυντή τον Νικηφόρο Παπανδρέου.

Μπρούσκο: Αδιανόητο! Η Άννα είχε σχέση με πασίγνωστο τραγουδιστή και δεν το έμαθε κανείς!

Έχει παίξει και πρωταγωνιστήσει σε πολλά θεατρικά έργα ως μέλος της Πειραματικής Σκηνής της "Τέχνης" (1979-1983), του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος (1983-1993), του θεάτρου "Αθηνών" (1993), αλλά και του θεάτρου "Βεάκη" (2001), όπως επίσης και στην τηλεόραση με σημαντικότερο τον πρωταγωνιστικό ρόλο στη σειρά Δύο Ξένοι. Το τηλεοπτικό του ταίρι ήταν η Εβελίνα Παπούλια, την οποία είδαμε στο Μπρούσκο ως Δάφνη!

Παπούλια Μπρούσκο

Μπρούσκο: Αυτή η ηθοποιός έχει σαλόνι όλο γκρι! Ο καναπές για «λιώσιμο»!

Αυτή η ηθοποιός από το Μπρούσκο έχει σαλόνι όλο γκρι! Ο καναπές για «λιώσιμο» που αν τον είχαμε, δεν θα σηκωνόμασταν από εκεί!

Την Ελένη Βαΐτσου την γνωρίσαμε μέσα από την πετυχημένη τηλεοπτική σειρά του ANT1 το «Μπρούσκο» στο ρόλο της Μελίνας. Για τρεις σεζόν μαζί τον Ανδρέα Γεωργίου ήταν από τα πιο δημοφιλή ζευγάρια της τηλεόρασης.

Η ίδια, είναι υπερδραστήρια στο Instagram και εμείς καθώς ψάξαμε, εντοπίσαμε το σπίτι της! Άνετο, με φωτεινούς χώρους και ένα γκρι σαλόνι, η Ελένη το έχει διακοσμήσει όλο μόνη της. Το έπιπλο που μας άρεσε πιο πολύ από όλα, ήταν ο καναπές της ο οποίος είναι τεράστιος και φαίνεται να τον απολαμβάνει και η αγαπημένη ηθοποιός αρκετά, αφού σε φωτογραφία στο Instagram, διαβάζει χαλαρή ένα βιβλίο πάνω σε αυτόν! Δείτε την σχετική ανάρτηση:

"Μπρούσκο": Το τραγικό λάθος που έκαναν στη σειρά! Αποκάλυψη μέσα από δυο φωτογραφίες! Δεν το είδε κανείς...

Νίκος Σεργιανόπουλος: 260.000 ευρώ για το σκάφος του! Με δερμάτινα λευκά καθίσματα μέσα...

260.000 ευρώ για το σκάφος του ηθοποιού, Νίκου Σεργιανόπουλου! Με δερμάτινα λευκά καθίσματα μέσα... Στη δημοσιότητα φωτογραφίες!

Το τελευταίο καταφύγιο του αξέχαστου ηθοποιού Νίκου Σεργιανόπουλου, το αγαπημένο του σκάφος, βγήκε στο σφυρί, όπως αποκαλύπτει ο ανιψιός του Γιώργος Παπαθεοδώρου στο περιοδικό «Θέμα People»: «Σκέφτηκα να το πουλήσω γιατί δεν έχω χρόνο να ασχοληθώ. Ο θείος μου το αγαπούσε και πριν πεθάνει είχε αρχίσει να διαβάζει για να δώσει το καλοκαίρι εξετάσεις και να πάρει το δίπλωμα του καπετάνιου. Όμως, δεν πρόλαβε…».

Όπως δεν πρόλαβε, ούτε καν να αλλάξει όνομα στο σκάφος το οποίο μόλις είχε αγοράσει. «Το όνομά του ήταν «Πέτρος και Έλενα» όμως ο Νίκος πριν πεθάνει είχε ξεκινήσει τις σχετικές διαδικασίες για την αλλαγή του.

Θυμάμαι όταν το αγόρασε με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι σκέφτεται να του αλλάξει όνομα και να του δώσει το όνομα που θα αρέσει σε όλη την οικογένεια, «Ανδρομάχη»» αποκαλύπτει ο γαμπρός του Χρήστος Παπαθεοδώρου.

Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αλέξανδρος Ρήγας ο οποίος υπήρξε ένας από τους καλύτερους φίλους του αξέχαστου ηθοποιού, είχε εκφράσει το ενδιαφέρον για την αγορά του συγκεκριμένου σκάφους, του οποίου η τιμή υπολογίζεται περίπου στα 260.000 ευρώ.

Νίκος Σεργιανόπουλος

Νίκος Σεργιανόπουλος: Η πρώην τηλεοπτική σύντροφος του "άδειασε" την Καζαριάν - «Αυτό το κακόμοιρο...»!

Νίκος Σεργιανόπουλος σκάφος