Πάολα: Της είχαν χρεώσει σχέση με κούκλo ηθοποιό! Αυτό είναι το πρόσωπο του!

Είναι κούκλος και πασίγνωστος!

Πάολα: Της είχαν χρεώσει σχέση με κούκλo ηθοποιό! Αυτό είναι το πρόσωπο του!

Της Πάολα της είχαν χρεώσει σχέση με κούκλο ηθοποιό και είχε γραφτεί σε πολλά sites και είχε σχολιαστεί σε πολλές εκπομπές. Αυτό είναι το πρόσωπο του.

Μπορεί οι φήμες να τους ήθελαν μαζί, ωστόσο η διάψευση δεν άργησε να έρθει από το φιλικό περιβάλλον της τραγουδίστριας.

Συγκεκριμένα, πριν από ένα χρόνο η εφημερίδα Espresso είχε γράψει πως βρίσκεται σε σχέση με τον Λεωνίδα Καλφαγιάννη. Βέβαια, κάτι τέτοιο δεν ίσχυε.

Πάολα: Ο πατέρας της, δεν είχε μόνο εκείνη! Το άλλο παιδί του στην δημοσιότητα!

«Η Πάολα δεν το κρύβει ποτέ αλλά δεν το βροντοφωνάζει κι όλας. Είναι έξι χρόνια με τον καλό της και έκαναν μαζί Πάσχα στην Χαλκιδική. Είναι ο κ. Μιχάλης Ποζίδης, ο γιος του γνωστού επιχειρηματία… Αποφεύγουν τις κοινές εμφανίσεις και υπάρχουν τρεις δημοσιευμένες φωτογραφίες. Είναι καλά, είναι ερωτευμένη, ποτέ όμως δεν το δημοσιοποιεί», ειπώθηκε στην «Φωλιά των Κου Κου»

Ο ηθοποιός μαζί με συναδέλφους τους επισκέφθηκε συχνά το κέντρο που τραγουδούσε την φετινή χρονιά. «Ο Λεωνίδας και η παρέα του πήγαν καμία 30αριά φορές και έτσι βγήκε το ρεπορτάζ», ανέφερε ο δημοσιογράφος.

Πάολα σχέση σύντροφος

Πάολα: Αυτό είναι το πρόσωπο του πατέρα της που πέθανε στα 55 του! Είναι ολόιδιοι!

Αυτό είναι το πρόσωπο του πατέρα της Πάολα που πέθανε στα 55 του. Πατέρας και κόρη ήταν ολόιδιοι και η τραγουδίστρια του είχε μεγάλη αδυναμία.

Το 2016, ο Αλέξανδρος Καραμήτσιος, έφυγε από τη ζωή μετά από σκληρή μάχη που έδωσε με τον καρκίνο και βύθισε στο πένθος την οικογένεια του.

Όπως ανέφεραν οι πληροφορίες, η Πάολα αμέσως μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος της σε γνωστό νυχτερινό κέντρο, πήγε αμέσως στο ιδιωτικό θεραπευτήριο που νοσηλευόταν και στις 7.30 «έφυγε» από τη ζωή.

Πάολα: Πώς είπατε; Αυτό είναι το όνομα που της έδωσαν στην πραγματικότητα και... θα "μείνετε"!

Στο πλευρό της βρίσκοντας από την πρώτη κιόλας στιγμή ο πρώην σύζυγός της, Φώτης Ζογγλοπίτης, η κόρη της, αλλά και η μητέρα της Ιρίνα.

Όπως βλέπουμε και στο βίντεο με την συνέντευξη της στην Τατιάνα Στεφανίδου, όταν βρέθηκε εκεί και ο πατέρας της για να της κάνει έκπληξη, είναι ολόιδιοι εμφανισιακά.