Ολυμπία Χοψονίδου: «Διέρρευσε» η ηλικία της! Φαίνεται πολύ μικρότερη...

Αδιανόητο!

Ολυμπία Χοψονίδου: «Διέρρευσε» η ηλικία της! Φαίνεται πολύ μικρότερη...

«Διέρρευσε» η ηλικία της Ολυμπίας Χοψονίδου και φαίνεται πολύ μικρότερη! Δεν παίζει να είναι τόσων χρονών!

Η Ολυμπία Χοψονίδου γεννήθηκε στις 17 Ιουνίου στο Κρασνοντάρ της Ρωσίας από Έλληνες γονείς ποντιακής καταγωγής, αλλά μεγάλωσε στο Ελευθέριο - Κορδελιό Θεσσαλονίκης.

Έχει 3 αδέλφια. Μόλις τελείωσε το σχολείο, εγκαταστάθηκε στην Αθήνα, προκειμένου να σπουδάσει σχέδιο μόδας. Παράλληλα με τις σπουδές της, ξεκίνησε να εργάζεται ως μοντέλο και υπήρξε μαθήτρια στο πρακτορείο μοντέλων της Κρίστυς Κρανά.

Βασίλης Σπανούλης: Η αποκάλυψη που δεν περιμέναμε για την Χοψονίδου! «Την ακουμπάς και σου...»

Τον Απρίλιο του 2006 εξελέγη Σταρ Ελλάς στα καλλιστεία του ΑΝΤ1. Έπειτα, τον Ιούλιο της ίδιας χρονιάς, εκπροσώπησε την Ελλάδα στον παγκόσμιο διαγωνισμό ομορφιάς Μις Υφήλιος, που πραγματοποιήθηκε στο Λος Άντζελες.

Το Δεκέμβριο του 2009 παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο τον μπασκετμπολίστα Βασίλη Σπανούλη και στις 24 Ιουνίου 2011 έγινε ο θρησκευτικός τους γάμος. Μαζί έχουν έξι παιδιά και όσο για την ηλικία της; Είναι 36 χρονών και εμείς άνετα την κάναμε και 25! Φαίνεται πολύ μικρότερη αφού είναι κούκλα!

Ολυμπία Χοψονίδου: Αυτό το δαχτυλίδι της δεν έχει όμοιο! Είναι χρυσό και χαραγμένο!

Αυτό το δαχτυλίδι της Ολυμπίας Χοψονίδου δεν έχει όμοιο! Είναι χρυσό και χαραγμένο και.... το ζηλεύουμε όλες!

Η ίδια και ο Βασίλης Σπανούλης είναι παντρεμένοι αρκετά χρόνια και μάλιστα περιμένουν το 6ο παιδάκι τους! Ο έρωτάς τους δυναμώνει μέρα με την μέρα και η Ολυμπία Χοψονίδου στην περσινή τους επέτειο έκανε μια τρυφερή αποκάλυψη.

Η ίδια, ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στα social media μια φωτογραφία με την βέρα της, που γράφει το όνομα του Βασίλη, αλλά και την ημερομηνία που παντρεύτηκαν, 24.036.2011...ενώ τα Likes έπεσαν "βροχή"! Η βέρα της είναι ολόχρυση και χαραγμένη και σίγουρα αυτό το δαχτυλίδι δεν το βρίσκεις εύκολα... Ιδού λοιπόν:

Ολυμπία Χοψονίδου: Την «έπιασαν» οι φωτογράφοι με τα πατατάκια στο στόμα! Όλοι στο γήπεδο κοιτούσαν την φουσκωμένη κοιλίτσα!