Ζωή Λάσκαρη: Η κίνηση στην κηδεία της που είχε «λυγίσει»! Η σπαρακτική εικόνα...

Οι φωτογραφίες που είχαν δει το φως!

Ζωή Λάσκαρη: Η κίνηση στην κηδεία της που είχε «λυγίσει»! Η σπαρακτική εικόνα...

Μια κίνηση που είχε γίνει στην κηδεία της Ζωής Λάσκαρη το 2017 είχε «λυγίσει» πολύ κόσμο. Η σπαρακτική εικόνα με την οικογένεια της να την οδηγεί στην τελευταία της κατοικία.

Η ηθοποιός είχε μεγάλη επιτυχία στην καριέρα της και έγινε γνωστή τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη με το ταλέντο της στην υποκριτική.

Η είδηση του ξαφνικού θανάτου της είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο και οι εικόνες από την κηδεία της είχε προβληθεί παντού.

Μια κίνηση ωστόσο της οικογένεια της είχε «λυγίσει» πολύ κόσμο. Η στιγμή που τόσο ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος όσο και οι κόρες της αγκάλιασαν το φέρετρο της, λίγο πριν το τοποθετήσουν στο χώμα.

Ζωή Λάσκαρη κηδεία

Αλέξανδρος Λυκουρέζος σύζυγος

Ηθοποιός θάνατος

Ζωή Λάσκαρη: Αυτή είναι η γυναίκα που δεν πήγε στην κηδεία της! Το πρόσωπο που δεν πρόσεξε κανείς...

Αυτή είναι η γυναίκα που δεν πήγε ποτέ στην κηδεία της Ζωής Λάσκαρη. Το πρόσωπο που δεν πρόσεξε κανείς στο τελευταίο αντίο.

Ήταν από τους ανθρώπους που είχε αδυναμία η ηθοποιός και τους συνέδεε μια φιλία χρόνων. Μάλιστα, μαζί περνούσαν πολύ χρόνο, ειδικά την καλοκαιρινή περίοδο.

Ζωή Λάσκαρη: Αποκάλυψη τώρα για το... διαζύγιο με τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο! Δεν το γνώριζε κανείς!

«Όταν έφυγε η Αλίκη, μείναμε εγώ και η Ζωή. Έτσι, παρηγορήθηκα ότι θα έχει η μία την άλλη για να κάνουμε παρέα. Με τη Ζωή δέσαμε τότε ακόμα περισσότερο, γιατί η μία στεκόταν βράχος στην άλλη. Ο θάνατος της πέρυσι το καλοκαίρι με… σκότωσε. Η υγεία μου επιδεινώθηκε. Με πλήγωσε ο θάνατος της, με τσάκισε. Όταν πέθανε η Ζωή, εγώ ήμουν στο νοσοκομείο πολύ άρρωστη. Δεν πήγα στην κηδεία. Κι ούτε και θα πήγαινα. Δεν αντέχω άλλες κηδείες, άλλο πόνο. Ο θάνατος της Ζωής ήταν καθοριστικός για εμένα και τον Ερρίκο. Τη λατρεύαμε. Ήταν οικογένεια μας. Πίστευα κι έλεγα μέσα μου ότι εγώ θα «φύγω» πρώτη. Γιατί παιδί μου, έχω πολλά προβλήματα υγείας.», είχε ξομολογηθεί μετά τον θάνατο της.

Ο λόγος για την Νόρα Βαλσάμη, η οποία ακόμη και μετά από ένα χρόνο ο πόνος που ένιωθε για τον θάνατο της καλύτερης της φίλης, Ζωής Λάσκαρη δεν έφυγε ποτέ.

Ζωή Λάσκαρη κηδεία