Παντελής Παντελίδης: Τραγουδίστρια δεν σεβάστηκε τον θάνατο του - «Για συναυλίες στο νεκροταφείο»!

Είχε ξεσπάσει σάλος!

Παντελής Παντελίδης: Τραγουδίστρια δεν σεβάστηκε τον θάνατο του - «Για συναυλίες στο νεκροταφείο»!

Τραγουδίστρια δεν σεβάστηκε τον θάνατο του Παντελή Παντελίδη και τον ειρωνεύτηκε μετά το τροχαίο. «Για συναυλίες στο νεκροταφείο», είπε μεταξύ άλλων.

Σάλος είχε ξεσπάσει μετά την ξαφνική απώλεια του τραγουδιστή πριν από περίπου τέσσερα χρόνια, όταν έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του.

10 μήνες μετά το θάνατο του και ενώ τραγούδια του συνέχιζαν να ακούγονται παντού, αλλά και να βγαίνουν καινούρια Ελληνίδα τραγουδίστρια είχε κάνει μια ανάρτηση που είχε προκαλέσει πανικό.

Η ίδια ειρωνεύτηκε την κίνηση της οικογένειας να δημοσιεύσει αδημοσίευτα κομμάτια του, ξεφτιλίζοντας την μνήμη του Παντελή Παντελίδη.

«ΤΟ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΚΙ ΑΥΤΟ ΒΓΑΖΕΙ Ο ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΕΙΔΑΤΕ ΠΟΥ ΣΑΣ ΤΟ ΕΙΠΑ Η ΖΩΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑΝΑΤΟΝ! ΘΑ ΣΑΣ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΩ ΚΙ ΕΓΩ ΚΑΤΙ ΩΡΑΙΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΟΤΑΝ ΠΕΘΑΝΩ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ! ΧΑ ΧΑ ΖΗΤΩ Η ΜΕΤΑΘΑΝΑΤΙΑ ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΣΤΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΠΡΩΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ !! ΧΑ ΧΑ !», είχε γράψει στο Facebook, η ίδια.

Παντελίδης θάνατος τροχαίο

Παντελής Παντελίδης: Συγκλονίζει η εικόνα του πριν το τροχαίο! Το ποτήρι με το ποτό και τα μαύρα ρούχα!

Συγκλονίζει η εικόνα που είχε ο Παντελής Παντελίδης πριν το τροχαίο! Το ποτήρι με το ποτό και τα μαύρα ρούχα προκαλούν εντύπωση!

Φωτογραφίες μέσα από το σπίτι της Γλυφάδας, όπου διασκέδαζε ο αδικοχαμένος τραγουδιστής πριν το μοιραίο τροχαίο δημοσιεύθηκαν στο διαδίκτυο.

Οι εικόνες δείχνουν τον Παντελή Παντελίδη να παίζει χαρτιά με φίλους στο σπίτι, αλλά και με τις δυο συνεπιβάτηδές του στο μοιραίο SUV, Μίνα Αρναούτη και Φρόσω Κυριάκου, λίγες ώρες πριν το τροχαίο δυστύχημα, που του στοίχισε τη ζωή στην αερογέφυρα της Βουλιαγμένης.

Οι φωτογραφίες, που δημοσίευσε το Πρώτο Θέμα, από το τελευταίο βράδυ του, στις 18 Φεβρουαρίου 2016, δείχνουν πρόσωπα που βρίσκονταν όλο το βράδυ δίπλα στον καλλιτέχνη, αλλά και μαρτυρούν την κατάσταση στην οποία ήταν.

Παντελής Παντελίδης: Εικόνα από το τροχαίο ανατριχιάζει ακόμα και σήμερα! Το φορείο δίπλα από τον δρόμο και το σώμα στον...

Ο 32χρονος εν αντιθέσει με τις καταθέσεις της Φρόσως και τη Μίνας, έπαιζε χαρτιά σε πράσινη τσόχα και στο πλευρό του ήταν και οι δυο κοπέλες, που στη συνέχεια έφυγαν μαζί του με το μαύρο τζιπ Mercedes.

Το ποτήρι με το ποτό της φωτογραφίας, που είχε δημοσιεύσει η Μίνα στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, βρίσκεται σε πρώτο πλάνο. Δείτε τις φωτογραφίες:

Παντελής Παντελίδης τροχαίοΠαντελής Παντελίδης τροχαίο φωτογραφία