Κωνσταντίνος Αργυρός: Ο φωτογραφικός φακός τον «έπιασε» στον πλευρό πρώην παίκτριας του Survivor!

Ποια είναι η καλλονή δίπλα του και ποια η σχέση τους;

Κωνσταντίνος Αργυρός: Ο φωτογραφικός φακός τον «έπιασε» στον πλευρό πρώην παίκτριας του Survivor!

Ο φωτογραφικός φακός «έπιασε» τον Κωνσταντίνος Αργυρός στο πλευρό πρώην παίκτριας του Survivor!

Ο γνωστός τραγουδιστής, με κάθε πέρασμα του προκαλεί αναστάτωση στον γυναικείο πληθυσμό, καθώς ανήκει στους πιο ωραίου άντρας που έχουμε στην ελληνική showbiz και την μουσική βιομηχανία!

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός, πριν από λίγους μήνες και συγκεκριμένα το καλοκαίρι είχε βρεθεί στην Μύκονο για λίγες ημέρες διακοπών, όμως εκεί δεν ήταν μόνος του!

Κωνσταντίνος Αργυρός: Αυτή είναι η ξανθιά γαλανομάτα που τον "σημάδεψε"! Η σχέση τους δεν επιβεβαιώθηκε ποτέ αλλά...

Ο τραγουδιστής λοιπόν εθεάθη να νυχτοπερπατάει στα σοκάκια του νησιού με την... Ειρήνη Παπαδοπούλου.

Ωστόσο, μη βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα, οι δυο τους ήταν και παραμένουν συνεργάτες και φίλοι. Άλλωστε τότε η Ειρήνη Παπαδοπούλου είχε ακόμη σχέση με τον Κώστα Πηλαδάκη.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Κωνσταντίνος Αργυρός Ειρήνη Παπαδοπούλου σχέση

Κωνσταντίνος Αργυρός τραγουδιστής Survivor

Κωνσταντίνος Αργυρός: Μεγάλες χαρές για τον τραγουδιστή! Ανακοίνωσε τα ευχάριστα με μια φωτογραφία!

Μεγάλες χαρές για τον τραγουδιστή, Κωνσταντίνο Αργυρό! Ανακοίνωσε τα ευχάριστα με μια φωτογραφία!

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός καταφέρνει να κεντρίζει πάντα τα βλέμματα και τις εντυπώσεις, ενώ τα κορίτσια αν «σφάζονταν» μια φορά στην ποδιά του τώρα θα «σφάζονται» 100.

Ο ίδιος όπως αποκάλυψε είναι ο Έλληνας Ambassador του νέου αρώματος με το όνομα «BAD BOY» του οίκου Carolina Herrera.

Κωνσταντίνος Αργυρός: Αυτή είναι η ξανθιά γαλανομάτα που τον "σημάδεψε"! Η σχέση τους δεν επιβεβαιώθηκε ποτέ αλλά...

Ένα ανατρεπτικό και εκλεπτυσμένο άρωμα για το δυναμικό και απρόβλεπτο άνδρα, που τολμάει να αναδείξει την πολύπλευρη προσωπικότητά του. Το BAD BOY αποτελεί τo σύμβολο της σύγχρονης αρρενωπότητας και είναι ένας φόρος τιμής στους ισχυρούς άνδρες που χαράσσουν τη δική τους πορεία και δεν φοβούνται να εκφράσουν τα συναισθήματά τους. Το καθηλωτικό άρωμα του BAD BOY εσωκλείεται σε ένα εξαιρετικά ιδιαίτερο μπουκάλι. Έχει το σχήμα ενός κεραυνού – σύμβολο ηρωισμού και δύναμης σε πολλές κουλτούρες όπως στην Ελληνική, στη Σκανδιναβική και στην Ινδική – αυτό το μοναδικό μπουκάλι φαντάζει με ένα πραγματικό αντικείμενο πόθου.

Η δημιουργία αυτού του κεραυνού αποτέλεσε μια πραγματική τεχνολογική πρόκληση. H τολμηρή και εντυπωσιακή αισθητική του συνδυάζει όλα τα χαρακτηριστικά ενός πραγματικού BAD BOY. Το μπουκάλι έχει μία κομψή, βαθιά μπλε απόχρωση και θυμίζει το διάσημο μπουκάλι του γυναικείου αρώματος GOOD GIRL. Ο κεραυνός αποτελεί μια αλληγορία για την προσωπικότητα του BAD BOY. Απρόβλεπτος, ξεχωριστός, σαγηνευτικός, καθηλωτικός και μοναδικός. Άλλωστε κάθε κεραυνός είναι μοναδικός και δεν γίνεται να υπάρξουν δύο πανομοιότυποι. Το BAD BOY αιχμαλωτίζει και αποπλανεί με την ταχύτητα και την ακρίβεια ενός κεραυνού.

Δείτε την φωτογραφία με την οποία έκανε την αποκάλυψη ο τραγουδιστής: