Παντελής Παντελίδης: Αυτή είναι η γυναίκα που δε θα ξεπεράσει ποτέ το θάνατο του! Έμαθε για το τροχαίο από την τηλεόραση!

Είχε μιλήσει και είχε συγκλονίσει!

Παντελής Παντελίδης: Αυτή είναι η γυναίκα που δε θα ξεπεράσει ποτέ το θάνατο του! Έμαθε για το τροχαίο από την τηλεόραση!

Αυτή είναι η γυναίκα που δεν θα ξεπεράσει ποτέ τον θάνατο του Παντελή Παντελίδη. Έμαθε για το τροχαίο που είχε από την τηλεόραση.

Ήταν από τους ανθρώπους που ήταν πολύ κοντά και είχαν τις καλύτερες σχέσεις. Η απώλεια του την «τσάκισε».

Η Πάολα, είχε βρεθεί στην εκπομπή «Βινύλιο» και ο Αντώνης Κανάκης της ζήτησε να μιλήσει για τον Παντελή Παντελίδη. Μάλιστα, αποκάλυψε τον τρόπο με τον οποίο έμαθε πως έφυγε από τη ζωή.

Όπως είπε, έκανε μπάνιο όταν άκουσε τη μητέρα της να τη φωνάζει. Στην τηλεόραση έδειχναν το τροχαίο και εκείνη είχε μείνει παγωμένη και δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που έβλεπε. Η Πάολα αναφέρθηκε τόσο στον άνθρωπο Παντελή όσο και στον καλλιτέχνη Παντελή Παντελίδη.

Παντελής Παντελίδης: Εικόνα σοκ «διέρρευσε» από το τροχαίο! Το «σημάδι» στο αμάξι που δεν παρατήρησε κανείς...

Παντελής Παντελίδης: Αυτό είναι το πρόσωπο της τελευταίας συντρόφου του! Είχε ανατριχιάσει για το τροχαίο...

Αυτό είναι το πρόσωπο της τελευταίας συντρόφου του Παντελή Παντελίδη. Είχε κάνει αποκαλύψεις και είχε ανατριχιάσει για το τροχαίο του.

Μάλιστα, για την ίδια ο τραγουδιστής είχε γράψει το επιτυχημένο τραγούδι «Κάνει λάθη για να μάθει».

Ο λόγος για την Έλενα Δομάζου, η οποία είχε μιλήσει στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου που προβαλλόταν τότε στο Open tv.

«Ήμασταν πολύ δεμένοι, έμαθα πολλά από τον Παντελή, έχω πάρα πολύ καλές αναμνήσεις μαζί του, θα τις κρατήσω και θα εξαιρέσω το τελευταίο συμβάν! Θα σκέφτομαι ότι έχει φύγει για ένα ταξίδι, γιατί είναι λυπηρό και απερίγραπτο. Ήταν ένας ιδιαίτερος άνθρωπος και αυτό φάνηκε από τον τρόπο που ήρθε, έζησε και έφυγε. Ωστόσο, δεν θέλω να πω τίποτα άλλο γιατί ο πόνος είναι βουβός. Οι άνθρωποι που πραγματικά τον αγαπούσαν και τους αγαπούσε πονάνε διακριτικά. Για σεβασμό για τη μνήμη του και την οικογένεια του, δεν θέλω να πω κάτι περαιτέρω. Ακόμα και τώρα που κάνουμε αυτή τη συζήτηση, φορτίζομαι πολύ συναισθηματικά», απάντησε η Έλενα Δομάζου στην κάμερα της εκπομπής.

Παντελής Παντελίδης: Συγκλονίζει η εικόνα του πριν το τροχαίο! Το ποτήρι με το ποτό και τα μαύρα ρούχα!

Πότε ήταν η τελευταία φορά που τον είδε από κοντά; «Λίγες ημέρες πριν (σ.σ.: το τροχαίο δυστύχημα). Ας μην το συζητήσουμε παραπάνω!», απάντησε.

Παντελής Παντελίδης τροχαίο σύντροφος