Αλίκη Βουγιουκλάκη: «Θα είχε επιζήσει αν...» - Ο γιατρός που αν πήγαινε για τον καρκίνο τώρα θα ήταν ζωντανή!

Η αποκάλυψη χρόνια μετά το θάνατο της!

Αλίκη Βουγιουκλάκη: «Θα είχε επιζήσει αν...» - Ο γιατρός που αν πήγαινε για τον καρκίνο τώρα θα ήταν ζωντανή!

Αυτός είναι ο γιατρός που αν πήγαινε η Αλίκη Βουγιουκλάκη για τον καρκίνο που είχε διαγνωσθεί τώρα θα ήταν ζωντανή σύμφωνα με ηθοποιό. «Θα είχε επιζήσει αν...».

Ένας από τους ανθρώπους που ήξερε και είχε ζήσει την Ελληνίδα star, αναφέρθηκε στον θάνατο της, κάνοντας και μια αποκάλυψη.

Ο λόγος για την Τιτίκα Στασινοπούλου η οποία είχε μιλήσει στην εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα». Δεν υπάρχουν star στις μέρες μας. Δείξτε μου μια Αλίκη. Οι προσωπικότητες τότε είχαν άλλο ειδικό βάρος», είχε πει μεταξύ άλλων.

Μάλιστα, είχε αναφερθεί και στον σύζυγό της Γιώργο Παπαζήση, ο οποίος έφυγε από τη ζωή πριν από περίπου ένα χρόνο.

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Ο άντρας που την βοήθησε να μάθει για τον καρκίνο! «Της κρατούσα το χέρι και...»!

«Ήταν μια πολύ δύσκολη χρονιά και δεν τέλειωσε εκεί. Μετά τον Γιώργο είχα προβλήματα εγώ. Βιαζόταν να με πάρει μαζί. Δεν πήγα. Οι εξετάσεις μου λένε ότι είμαι καλά αυτή τη στιγμή. Αυτό που με απασχόλησε περισσότερο από όλα, ήταν αυτό που αντιμετώπιζε το παιδί μου. Έχασε τον πατέρα του και τρεις μήνες κινδύνευε να χάσει τη μάνα του. Ευτυχώς, είχα έναν πολύ καλό ογκολόγο, τον είχε και ο Γιώργος και αν τον είχε και η Αλίκη θα είχε επιζήσει. Ο Γιώργος έζησε με τον καρκίνο στο πάγκρεας 3,5 χρόνια», είπε χαρακτηριστικά η Τιτίκα Στασινοπούλου.

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Έπεσε σε κώμα από τον καρκίνο! «Ξηλώστε τα καλώδια...»

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη έπεσε σε κώμα από τον καρκίνο! «Ξηλώστε τα καλώδια...» είχε πει η ίδια και οι αποκαλύψει ανατριχιάζουν!

Στην επέτειο των 16 χρόνων από τον θάνατο της μεγάλης Ελληνίδας σταρ ο Κώστας Σπυρόπουλος μίλησε στο Πρώτο Θέμα για την αρχή, την μέση και το τέλος της σχέσης τους. Ξεκινώντας από το πρώτο τους φιλί, στις πρόβες του "Λίγο πιο νωρίς, λίγο πιο αργά": «Το ερωτικό ούτε καν που περνούσε από το μυαλό μου και νομίζω ούτε από το δικό της, γιατί ήταν σκληρή επαγγελματίας. Μέχρι που ήρθε η στιγμή στις πρόβες να κάνουμε το φιλί της παράστασης. Εκεί τα ξεχνάω όλα και κάτι μαγικό συνέβη. Φιλιόμαστε κανονικά και γυρίζει η Αλίκη και λέει μπροστά στους ηθοποιούς στον σκηνοθέτη και στους τεχνικούς: "Ωπα, κοίτα απόδοση ο μικρός"».

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Όταν πέθανε από καρκίνο ήταν μόνο... Σοκαριστικός ο αριθμός της ηλικίας της!


Όσον αφορά την διαφορά ηλικίας μεταξύ τους, επισημαίνει: «"Όσο κρατήσει" μου έλεγε. Το τι γράφανε δεν περιγράφεται. Από την άλλη, η Αλίκη έδινε και μια ελπίδα σε γυναίκες που βρισκόντουσαν στην ωριμότητα τους, ότι η διεκδίκηση δεν σταματάει. Το 87 φαντάσου, όχι σήμερα (...) Η διαφορά ηλικίας δεν έβαζε τρικλοποδιά. Μην σου πω ότι εγώ ήμουν πιο συντηρητικός , πιο κουμπωμένος και μου έλεγε, "Αμάν πια, πήρα έναν νέο και βρήκα ένα γέρο"».

Προσθέτοντας πως : «Η Αλίκη δεν είχε πρόβλημα με την ηλικία της. Την έλεγε μέσα από γρίφους. Είχε γίνει κάποια στιγμή μέρος του παιχνιδιού. Της εικόνας της. Πολλές φορές το ξορκιζε κι έλεγε: "Στο σπίτι του κρεμασμένου, δεν μιλάμε για σχοινί"».

Τέλος, σχετικά με τις δραματικές τελευταίες της ώρες, ο Κώστας Σπυρόπουλος θυμάται «Όταν ήρθε το σκοτάδι, συμπεριφέρθηκε σαν επαγγελματίας. Θυμάμαι το θάρρος της. Γνώριζε τα πάντα. Από τις αρχές του Ιουλίου του 1996 έπεφτε συνεχώς σε κώμα και μετά ξυπνούσε. Μια μέρα μου είχε πει: "Κωστάκη, αν συνεχιστεί για πολύ αυτό, βγάλτε τα καλώδια. Ξηλώστε τα!". Στις 20 Ιουλίου, μέρα των γενεθλίων της έπεσε σε κώμα. Στις 23 ανακοινώθηκε ότι έφυγε».