Κωνσταντίνου και Ελένης: Αυτό είναι το επεισόδιο που δεν δείχνει πλέον η τηλεόραση! Είναι... "απαγορευμένο"!

Δείτε το εδώ!

Κωνσταντίνου και Ελένης: Αυτό είναι το επεισόδιο που δεν δείχνει πλέον η τηλεόραση! Είναι...

Αυτό είναι το επεισόδιο από το Κωνσταντίνου και Ελένης που δεν δείχνει πλέον η τηλεόραση γιατί είναι... "απαγορευμένο". Το έχει μόνο στο Youtube.

Η κωμική σειρά του Χάρη Ρώμα μέχρι και σήμερα βλέπει μεγάλη επιτυχία με την τηλεθέαση στον ΑΝΤ1 να είναι σταθερή στα ύψη.

Το Κωνσταντίνου και Ελένης παίζει καθημερινή σε επανάληψη και οι τηλεθεατές του παραμένουν πιστοί στο ραντεβού. Ωστόσο, ένα συγκεκριμένο επεισόδιο από την πρώτη ημέρα που προβλήθηκε δεν το είδαμε ξανά στις οθόνες μας.

Πρόκειται για το επεισόδιο «Η τελευταία ημέρα του κόσμου», που αφορά στην έλευση του 2000 και ο ΑΝΤ1 δεν το προβάλλει, για να μην προδίδεται στις επαναλήψεις η... ηλικία του πετυχημένου σίριαλ.

Τράκαρε με την μηχανή ο πιο πολυσυζητημένος ηθοποιός του «Κωνσταντίνου και Ελένης»! Οι τραγικές στιγμές...


Κωνσταντίνου και Ελένης: Σκάνδαλο 20 χρόνια μετά! «Κλεμμένη» η σειρά - Αυτή αντέγραψαν...

Σκάνδαλο 20 χρόνια μετά το Κωνσταντίνου και Ελένης! Η σειρά είναι «κλεμμένη» και αυτή αντέγραψαν...

Αδιανόητο! Μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του ΑΝΤ1 αλλά και του συγγραφικού διδύμου Ρώμα-Χατζησοφιά ήταν αναμφισβήτητα το διαχρονικό και κλασσικό σήριαλ «Κωνσταντίνου και Ελένης». Όμως η Άννα Χατζησοφιά το 1992, είχε γράψει για λογαριασμό της ΕΡΤ το σήριαλ «Εξ αδιαιρέτου» που ήταν ουσιαστικά ο «πρόγονος» της σειράς «Κωνσταντίνου και Ελένης». Η βασική υπόθεση της σειράς ήταν: Μια γυναίκα και ένας άντρας που δεν έχουν τίποτα κοινό, κληρονομούν «εξ αδιαιρέτου» μια μονοκατοικία στα βόρεια προάστια και αποφασίζουν να συγκατοικήσουν, χωρίζοντάς την στη μέση…Σας θυμίζει κάτι;

Μιλάμε για τον «πρόγονό» του «Κωνσταντίνου και Ελένης», μια σειρά της ΕΡΤ διά χειρός Άννας Χατζησοφιά με τον τίτλο «Εξ αδιαιρέτου»,

Κωνσταντίνου και Ελένης: Ο Νικόλας άλλαξε επάγγελμα! Δεν πάει ο νου σας τι δουλειά κάνει!

Ηθοποιοί:
Βάνα Παρθενιάδου , Αλέξανδρος Μυλωνάς , Τζόυς Ευείδη , Νίκος Αλεξίου (II) , Στέλιος Μάινας , Αλεξάνδρα Παυλίδου

Ανατροπή με το τέλος του “Κωνσταντίνου και Ελένης»! Αυτό είναι το original επεισόδιο που χωρίζουν για πάντα «Βλαχάκη - Κατακουζηνός»!

Αυτό είναι το original επεισόδιο του "Κωνσταντίνου και Ελένης" που χωρίζουν για πάντα "Βλαχάκη - Κατακουζηνός"! Ανατροπή με το τέλος της αγαπημένης σειράς!

Ο ιδιόρυθμος, Κωνσταντίνος Κατακουζηνός, περνάει το κατώφλι της κλινικής "Όψις", για να αφαιρέσει ένα "σπίλο". Σε καμιά περίπτωση, δεν φανταζόταν ότι θα συναντήσει τον εξωστρεφή και…άκρως αντίθετο χαρακτήρα του, Γεράσιμο Μαντούβαλο, αλλά και τους ημίτρελους φίλους του!

"Κωνσταντίνου και Ελένης": Τα δέκα τραγικά που έγιναν στην σειρά και δεν παρατήρησε κανείς! Βίντεο - ντοκουμέντο!

Αυτό το επεισόδιο, είναι το 12ο, τη 2ης σεζόν, την επιτυχημένης σειράς Λίφτινγκ, που έκανε πρεμιέρα το 2000, λίγο μετά το φινάλε του Κωνσταντίνου και Ελένης.

Σε αυτό το επεισόδιο, κλείνει οριστικά η υπόθεση Κωνσταντίνου και Ελένης, αφού ο Κατακουζηνός, έχει πάρει διαζύγιο από την Ελένη Βλαχάκη, διεκδικεί το σπίτι, και προσπαθεί ακόμη να εκδόσει το θρυλικό του σύγγραμα, το αποχετευτικό σύστημα στο Βυζάντιο…


Η συνέχεια του Κωνσταντίνου και Ελένης | Η Επιστροφή του Κατακουζηνού