Ζωή Λάσκαρη: Ο γάμος της με τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο παραλίγο να μην γίνει! Ντυμένη νύφη «πήδηξε» έξω από το αυτοκίνητο!

Η ιστορία που δεν γνώριζε κανείς!

Ζωή Λάσκαρη: Ο γάμος της με τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο παραλίγο να μην γίνει! Ντυμένη νύφη «πήδηξε» έξω από το αυτοκίνητο!

Ο γάμος της Ζωής Λάσκαρη με τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο παραλίγο να μην γίνει! Ντυμένη νύφη «πήδηξε» έξω από το αυτοκίνητο!

Η κορυφαία ηθοποιός έφυγε πριν από 2 χρόνια από την ζωή βυθίζοντας το πανελλήνιο στη θλίψη και αφήνοντας στους δικούς της ανθρώπους μια πικρία και ένα κενό.

Τον Ιούνιο του 1976 παντρεύτηκε, μετά από σφοδρό έρωτα, τον ποινικολόγο Αλέξανδρο Λυκουρέζο, στο Μετόχι του Παναγίου Τάφου, στην Πλάκα, με κουμπάρο τον Λευτέρη Παπαδόπουλο και ελάχιστους καλεσμένους.

Ζωή Λάσκαρη: Αυτό ήταν το κρεβάτι που βρέθηκε νεκρή! Δείτε φωτογραφία μέσα από το δωμάτιο...

Λίγοι γνωρίζουν πως αυτός ο γάμος παραλίγο να μη γίνει ποτέ! Στο δρόμο για την εκκλησία, στη Σόλωνος, η νύφη άνοιξε την πόρτα του αυτοκινήτου για να πηδήξει έξω!

Όπως είχε δηλώσει η ίδια η Ζωή στο περιοδικό «Life and Style»:

«Την ημέρα του γάμου μας, αποφάσισα τελικά να μην πάω στην εκκλησία. Είχα άσχημες εμπειρίες από τον πρώτο μου γάμο και δίστασα. Εάν δεν με έπαιρνε με το ζόρι ο αδελφικός μου φίλος, ο Χρήστος Νομικός, δεν θα παντρευόμουν εκείνη την μέρα…»!

Ζωή Λάσκαρη: Το τελευταίο φιλί που της έδωσε ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος στην κηδεία της είχε ανατριχιάσει!

Το τελευταίο φιλί που έδωσε στην Ζωή Λάσκαρη ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος στην κηδεία της, είχε ανατριχιάσει όποιον είδε τις φωτογραφίες που είχαν κυκλοφορήσει.

Ο δικηγόρος όταν έμαθε πως η γυναίκα της ζωής του «έφυγε» από την ζωή «τσακίστηκε» ψυχολογικά, αφού ο θάνατο της ήταν ξαφνικός.

Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος έμαθε για τον θάνατο της, την ώρα που βρισκόταν στο δικηγορικό του γραφείο και έπαθε ένα μεγάλο σοκ, καθώς όπως είχε πει σε συνέντευξη του όταν ξύπνησε το πρωί, άφησε την Ζωή Λάσκαρη δίπλα του να κοιμάται.

Ζωή Λάσκαρη: Εκεί ήθελε να «δωρίσει» το κορμί της μετά τον θάνατο! Η φωτογραφία σοκ!

Οι εικόνες από την κηδεία της επιτυχημένης ηθοποιού φέρνουν συγκίνηση. Το τελευταίο φιλί που της έδωσε στο φέρετρο λίγα λεπτά πριν το τοποθετήσουν στο χώμα ανατριχιάζει.

Ζωή Λάσκαρη κηδεία Αλέξανδρος Λυκουρέζος