Ζωή Λάσκαρη: Εκεί ήθελε να «δωρίσει» το κορμί της μετά τον θάνατο! Η φωτογραφία σοκ!

Το είχε πει η ίδια η Ζωή!

Ζωή Λάσκαρη: Εκεί ήθελε να «δωρίσει» το κορμί της μετά τον θάνατο! Η φωτογραφία σοκ!

Εκεί ήθελε να «δωρίσει» το κορμί της μετά τον θάνατο η Ζωή Λάσκαρη και η αποκάλυψη σε φωτογραφία σοκ συγκινεί!

Με εξαιρετικό χιούμορ, αυτοσαρκασμό, ειλικρίνεια και πραγματική χαρά για τη ζωή, η Ζωή Λάσκαρη γιόρταζε τα 70ά γενέθλιά της και έγραφε ακομπλεξάριστα γι' αυτό στο Facebook.

«Άνευ σημασίας: σήμερα κλείνω τα εβδομήντα μου χρόνια. Ατύχημα που συνέβη σε πολλούς πριν από μένα και θα συμβεί και σε πολλούς μετά απο μένα. Την ηλικία μου την γνωρίζει το άπαν σύμπαν ήδη απο το 1959. Να σκεφτείς, ακόμα και αυτοί που γράφουν έντρομοι πως έγινα εβδομήντα, υπογραμμίζουν πως αυτή τη χρονιά, σε ηλικία 15 χρονών, κέρδισα στα καλλιστεία. Την ηλικία μου την γράφω όμως και εδώ στο facebook από το 2008. Με ένα απλό κλικ είναι διαθέσιμη στον κάθε αργόσχολο δίχως να κοπιάζει με έρευνες και αρχαιολογικές ανασκαφές.

Ζωή Λάσκαρη: Είχε ζητήσει να το κάνουν στην κηδεία της, αλλά δεν μπόρεσαν! Ανατριχιάζει η επιθυμία της...

Αν σε πιάνει θλίψη με τα γηρατειά μου (συγκρίνοντάς τα με τη νεότητά μου), καταλαβαίνεις πως το πρόβλημα το έχεις εσύ και όχι εγώ, έτσι;
ΥΓ.: Παρακαλώ τους συντάκτες των μπλογκ να σταματήσουν το τζάμπα μέτρημα των πλαστικών μου επεμβάσεων. Τους καθησυχάζω τώρα αποκαλύπτοντας πως έχω και εγώ (όπως η Τζόαν) συνάψει συμφωνία και μόλις πεθάνω το σαρκίο μου θα δωριστεί εξ ολοκλήρου στην Τάπεργουερ.
Χρόνια μου καλά !!!!!!!!!!!» Να τονίσουμε ότι ο χαρακτήρας της, συγκινεί ακόμα και σήμερα, αφού τέτοιας κοπής αστέρια σπανίζουν... τόσο που προκαλούν σοκ!

Δείτε την ανάρτησή της:

Ζωή Λάσκαρη θάνατος

Ζωή Λάσκαρη: Αυτό τον άνθρωπο "σκότωσε" ο ξαφνικός θάνατος της! Η αποκάλυψη δυο χρόνια μετά προκαλεί σοκ!

Αυτό τον άνθρωπο "σκότωσε" ο ξαφνικός θάνατος της Ζωής Λάσκαρη. Η αποκάλυψη δυο χρόνια μετά την κηδεία της, προκαλεί σοκ.

«Με την Αλική και με τη Ζωή ήμασταν σαν αδελφές. Η μία έδινε κουράγιο στην άλλη και είχαμε παρηγοριά. Αυτή η αλυσίδα έσπασε τόσο γρήγορα, τόσο απρόσμενα, που με συγκλόνισε ψυχικά και σωματικά. Νιώθω πλέον εντελώς μόνη μου», είπε αγαπημένο πρόσωπο της αείμνηστης ηθοποιού.

Μετά τον θάνατο της Ζωής Λάσκαρη, η Νόρα Βαλσάμη είχε μιλήσει για την καλή της φίλη στην Espresso και τα λόγια της ανατριχιάζουν.

Ζωή Λάσκαρη: Αυτός ήταν ο άνδρας που διατηρούσε σχέση πριν τον Λυκουρέζο και τον Κουτουμάνο! Το πρόσωπο του το έχουμε δει όλοι!

«Όταν έφυγε η Αλίκη, μείναμε εγώ και η Ζωή. Έτσι, παρηγορήθηκα ότι θα έχει η μία την άλλη για να κάνουμε παρέα. Με τη Ζωή δέσαμε τότε ακόμα περισσότερο, γιατί η μία στεκόταν βράχος στην άλλη. Ο θάνατος της πέρυσι το καλοκαίρι με… σκότωσε. Η υγεία μου επιδεινώθηκε. Με πλήγωσε ο θάνατος της, με τσάκισε. Όταν πέθανε η Ζωή, εγώ ήμουν στο νοσοκομείο πολύ άρρωστη. Δεν πήγα στην κηδεία. Κι ούτε και θα πήγαινα. Δεν αντέχω άλλες κηδείες, άλλο πόνο. Ο θάνατος της Ζωής ήταν καθοριστικός για εμένα και τον Ερρίκο. Τη λατρεύαμε. Ήταν οικογένεια μας. Πίστευα κι έλεγα μέσα μου ότι εγώ θα «φύγω» πρώτη. Γιατί παιδί μου, έχω πολλά προβλήματα υγείας.».

Και αποκαλύπτει την τελευταία φορά που μίλησαν οι δυο τους«Ήταν περίπου δεκαπέντε μέρες προτού πεθάνει. Θυμάμαι ότι μου έκανε παράπονα: «Γιατί, Νοράκι, πήγατε στη Σύρο; Γιατί με άφησες εδώ στην Αθήνα μόνη;», με ρωτούσε. Όταν άκουσα από την τηλεόραση ότι «έφυγε» η Ζωή, τρελάθηκα». Δεν θα πάω στην Αθήνα. ¨Εχω ήδη προσκυνήσει εδώ στη Σύρο για τη Ζωή, έχω ανάψει πολλά κεράκια για εκείνη και γιανα είναι φωτεινός ο δρόμος του ταξιδιού της, αλλά έκανα δώρο και μια εικόνα της Παναγίας για εκείνη. Για να την έχει ο Θεός κοντά του». Όσο για το δικό της μήνυμα για της δύο φίλες της, την Αλίκη και τη Ζωή, η ίδια λέει στη συνέντευξη της «Παιδί μου και οι δύο ΄ταν φίλες μου. Αδελφές μου. Και ήταν ψυχούλες αληθινές, αυθεντικές. Βοηθούσαν τον κόσμο. Με λάτρεψαν και οι δύο και τις λάτρεψα. Ας αναπαυτεί η ψυχούλα τους, γιατί ήταν πραγματικοί άγγελοι πάνω στη γη.».

Ζωή Λάσκαρη θάνατος