Αποκάλυψη "σοκ" στο Buckingham! Αυτή είναι η αλήθεια πίσω από το διαζύγιο της Diana με τον Κάρολο!

Μπορεί και να είχαν έρθει αλλιώς τα πράγματα...

Αποκάλυψη

Μία ακόμα αποκάλυψη "σοκ" έγινε στο Bickingham! Όλη η αλήθεια πίσω από το πολυσυζητημένο διαζύγιο της Diana με τον Κάρολο, είναι αυτή!

Από την πρώτη στιγμή του διαζυγίου μέχρι και τον τραγικό θάνατο της αγαπημένης λαίδης, έγινε πολύς λόγος σχετικά με το διαζύγιο του απόγονου της βασιλικής οικογένειας, με τις φήμες να μιλούν για διάλυση του γάμου πολύ πριν από το επίσημο τέλος.

Μία αλήθεια ωστόσο βγήκε στο φως για να ταράξει τα νερά της βασιλικής οικογένειας. Η Diana, παρά την δυσαρέσκειά της από το γάμο της με τον Κάρολο και παρά τα όσα είχε βιώσει από την αυστηρή βασίλισσα Ελισάβετ, δεν ήθελε να πάρει διαζύγιο από τον Κάρολο.

Ο λόγος είναι πολύ απλός. Σαν παιδή, η άλλοτε πριγκίπισσα της Ουαλίας, είδε τους γονείς της να χωρίζουν, γεγονός που της στοίχισε πολύ ψυχολογικά, με την ίδια να υπόσχεται πως δεν υπήρχε περίπτωση να πάρει ποτέ της διαζύγιο καθώς θα παντρευτεί από αγάπη.

Ωστόσο η επιθυμία της δεν είχε και πολλές πιθανότητες να εκπληρωθεί, αφού και η βασίλισσα Ελισάβετ ήταν εξ' αρχής αντίθετη με την επιλογή της Diana για σύζυγο του Καρόλου.

Πανικός στο Buckingham! Η συνταρακτική αποκάλυψη της Diana μετά το διαζύγιο! Όλοι κατηγόρησαν τον Κάρολο...

Σωστός πανικός έχει γίνει στο Buckingham με την συνταρακτική αποκάλυψη που έγινε! Την έκανε η ίδια η Diana μετά το διαζύγιο και όλοι κατηγόρησαν τον Κάρολο...

Ο γάμος της αγαπημένης λαίδης με τον πρίγκιπα Κάρολο ήταν μία σκέτη τραγωδία. Κανένας από τους δύο δεν ήταν πραγματικά ευτυχισμένο, γεγονός που οδήγησε μετά από χρόνια στο διαζύγιο των δύο. Λίγο πριν το διαζύγιο, έγινε γνωστό πως ο Κάρολος είχε απατήσει την Diana με την μέλλουσα σύζυγό του, Camilla.

"Βόμβα" στο Buckingham! Η Diana δεν ακολούθησε την παράδοση και η Ελισάβετ έγινε έξαλλη!

Το σκάνδαλο ξέσπασε και το ζευγάρι χώρισε, με την Diana να παραχωρεί μία μακροσκελή συνέντευξη σχετικά με το τι συνέβη. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, η πριγκίπισσα έκανε μία αποκάλυψη που δεν περίμενε κανείς!

Συγκεκριμένα, εξομολογήθηκε πως και η ίδια είχε απατήσει τον Κάρολο κατά τη διάρκεια του γάμου τους. Έτσι δε δυσκολεύτηκε να πει πως διατηρούσε σχέση με το σωματοφύλακά της. Δεν ήταν άλλωστε λίγες οι φορές που ο φακός είχε "συλλάβει" τους δυο τους.

Diana απιστία