Αλίκη Βουγιουκλάκη: Η φωτογραφία της πριν τις πλαστικές θα σας σοκάρει! Είχε άλλο πρόσωπο!

Είχε άλλα μαλλιά και άλλη...

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Η φωτογραφία της πριν τις πλαστικές θα σας σοκάρει! Είχε άλλο πρόσωπο!

Η φωτογραφία της Αλίκης Βουγιουκλάκη πριν τις πλαστικές θα σας σοκάρει, καθώς η ηθοποιός είχε άλλο πρόσωπο πολλά χρόνια πριν φύγει από τη ζωή.

Ήταν μια από τις πιο επιτυχημένες γυναίκες του ελληνικού κινηματογράφου , η οποία από τα πρώτα κιόλας βήματα στον χώρο της υποκριτικής είδε την καριέρα της να εκτοξεύεται στα ύψη.

Η είδηση του θανάτου της τον Ιουλίου του 1996 μετά την δύσκολη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο, είχε συγκλονίσει το Πανελλήνιο. Μάλιστα, πολλά χρόνια μετά μια αποκάλυψη καλής φίλης της σόκαρε, καθώς είπε πως αν πήγαινε σε έναν συγκεκριμένο γιατρό μπορεί και να είχε επιζήσει.

Ωστόσο, η Αλίκη Βουγιουκλάκη πριν γίνει γνωστή και συζητάει για εκείνη όλη η Ελλάδα, δεν ήταν ακριβώς έτσι στο πρόσωπο της, με το σπινθηροβόλο βλέμμα της και τα κατάξανθα μαλλιά της.

Στα πρώτα της βήματα, ήταν καστανή, ενώ όπως θα δείτε έχει πειράξει την μύτη της.

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Αυτή η επέμβαση της «έφερε» θάνατο! Οι αποδείξεις μίλησαν!

Αυτή είναι η επέμβαση που της Αλίκης Βουγιουκλάκη της «έφερε» θάνατο! Οι αποδείξει μίλησαν!

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη ήταν από τους ανθρώπους που εμπιστευόταν τα μυστικά της στους πολύ κοντινούς της ανθρώπους.

Μια από τις επιστήθιες φίλες της ήταν η Μαρλέν Καρρέρ, η οποία έφυγε από τη ζωή το περασμένο Σάββατο.

Η αγαπημένη ηθοποιός δεν ζητούσε εύκολα χάρες, όμως ζήτησε μία από την Μαρλέν.
Οι δυο τους είπαν ψέματα στον τότε σύντροφο της Αλίκης, Κώστα Σπυρόπουλο, ώστε να πάει η ηθοποιός στο εξωτερικό και να κάνει πλαστική εγχείρηση.

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Την βλέπαμε στις ταινίες και έμοιαζε δύο μέτρα! Πόσο ύψος είχε;

Μαρλέν και Αλίκη είπαν πως είναι στο Λονδίνο στο σπίτι της πρώτης, ενώ στην πραγματικότητα ήταν στην Ισπανία. Βέβαια, ο ιατρός δεν δέχτηκε να κάνει την επέμβαση στην ηθοποιό.

Σύμφωνα με το κείμενο της Αλεξάνδρας Τσόλκα, η Μαρλέν Καρρέρ ήταν γόνος πλούσιας οικογένειας μεγάλωσε σε παλάτια και διατηρούσε φιλικές σχέσεις με την τέως βασιλική οικογένεια, ενώ με την σημερινή βασίλισσα Σοφία είχαν δει κρυφά γυμνό τον Κωνσταντίνο και η αδελφή του Φρειδερίκη τις χαστούκισε.

Σπούδασε στην Ελβετία και καθώς επέστρεφε με τρένο βοήθησε μια γριούλα να κρυφτεί από τον Κόκκινο Στρατό. Αυτή ήταν η αδελφή του Νικόλαου Ρομανόφ και για να την ευχαριστήσει της χάρισε μια τεράστια πέτρα aqua marina.

Αποφάσισε να παντρευτεί τον αρχιτέκτονα Αντώνη Κατσίσκη παρά την αντίδραση του πατέρα της. Μετά το γαμήλιο ταξίδι φέρνουν στην Ελλάδα την πρώτη Πόρσε και ανοίγουν ένα club με δίσκους και dj όπου η Αλίκη Βουγιουκλάκη κάνει μιμήσεις και ο Δημήτρης Χορν απαγγέλλει Σαίξπηρ.

Με την Τζένη Καρέζη διατηρούσε πολύ καλή σχέση σε σημείο που κοιμόντουσαν μαζί, αντάλλασσαν κοσμήματα και ρούχα. Οι δυο τους δεν ξαναμίλησαν, αφού η Μαρλέν ένοιωσε προδομένη και ο λόγος ήταν ο Κιτσίκης.

Μετά τον πρώτο της γάμο από τη ζωή της πέρασαν δύο ακόμα άνδρες: ο Αγγελος Αντωνόπουλος και ο ναύαρχος Παναγιωταρέας. Μάλιστα, όταν χώρισε πήγε στο Παρίσι όπου συνάντησε την Μελίνα Μερκούρη, ενώ η Μαρία Κάλλας την παρηγορούσε.

Πηγή: iefimerida.gr