Eurovision: Αυτός ο τραγουδιστής είχε νικήσει το θάνατο! Η ιστορία της ζωής του φέρνει δάκρυα!

Είναι μόλις 28 ετών!

Eurovision: Αυτός ο τραγουδιστής είχε νικήσει το θάνατο! Η ιστορία της ζωής του φέρνει δάκρυα!

Αυτός είναι ο τραγουδιστής που γνωρίσαμε στην Eurovision και είχε νικήσει τον θάνατο. Η ιστορία της ζωής του, φέρνει δάκρυα στο άκουσμα της.

Ο ίδιος είχε αποκαλύψει πως υποβλήθηκε σε μεταμόσχευση καρδιάς και οι γιατροί είχαν πει πως μετά την επέμβαση θα αποκτήσει μια φυσιολογική ζωή.

«Πιστεύω ότι έζησα την πιο απρόβλεπτη χρονιά που θα μπορούσα ποτέ να φανταστώ» δήλωσε ο τραγουδιστής, ο οποίος εγχειρίστηκε στις αρχές Δεκεμβρίου, μιλώντας στο κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο RTP.

«Όλο αυτό με επηρέασε σε μεγάλο βαθμό σωματικά, εξαιτίας των φαρμάκων η φωνή μου είναι λίγο ασταθής όμως πιστεύω ότι θα επανέλθει», συμπλήρωσε ο Salvador Sobral.

Ο Salvador Sobral αναδείχθηκε νικητής στο Κίεβο της Ουκρανίας, χαρίζοντας στην Πορτογαλία την πρώτη της νίκη στη Eurovision.

Όσον αφορά την Eurovision για το 2020, πριν από λίγες ημέρες έγινε η επίσημη ανακοίνωση για τον τραγουδιστή που θα εκπροσωπήσει την Κύπρο.

Eurovision τραγουδιστής θάνατος

Σοκ! Νεκρός τραγουδιστής της Eurovision!

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση ότι είναι νεκρός τραγουδιστής της Eurovision!

Πιο συγκεκριμένα, σε ηλικία 80 ετών έφυγε από τη ζωή ο τσέχος τραγουδιστής Κάρελ Γκοτ, ο οποίος είχε πουλήσει εκατομμύρια δίσκους κατά τη διάρκεια της μακρόχρονης καριέρας του και ήταν γνωστός ως ο «Σινάτρα της Ανατολής».

Η καριέρα του Γκοτ ξεκίνησε στα μέσα της δεκαετίες του '60. Κυκλοφόρησε περίπου 300 άλμπουμ και έχει πουλήσει δεκάδες εκατομμύρια αντίτυπα σε όλο τον κόσμο.

Eurovision 2020: Οι ημερομηνίες και η πόλη που θα φιλοξενήσει τον διαγωνισμό!

Ήταν δημοφιλής τα χρόνια του Σιδηρούν Παραπετάσματος και τον αποκαλούσαν «χρυσή φωνή της Πράγας». Ήταν ιδιαίτερα δημοφιλής ακόμη και στη Δυτική Γερμανία.

Σοκ! Νεκρός τραγουδιστής της Eurovision!


Πέθανε αργά την Τρίτη μετά από πολύχρονη μάχη με τη λευχαιμία. Το τελευταίο του άλμπουμ κυκλοφόρησε το 2018 και σημείωσε επιτυχία σε χώρες όπως η Γερμανία, η Ρωσία και οι Ηνωμένες Πολιτείες.

Πριν το τραγούδι εργαζόταν ως ηλεκτρολόγος και ανακάλυψαν το ταλέντο του όταν τραγουδούσε στα καφέ της Πράγας. Το 1967 έκανε ένα ταξίδι στο Λας Βέγκας όπου συνάντησε τον ίδιο τον Φράνκι και του έδωσε μερικές συμβουλές.

Το 1968 διαγωνίστηκε στη Eurovision εκπροσωπώντας την Αυστρία με το τραγούδι «Thousands of Windows». Έκανε ένα πέρασμα και από τον κινηματογράφο υποδυόμενος συνήθως τον εαυτό του. Τα συλλυπητήρια του για τον θάνατο του Κάρελ Γκοτ εξέφρασε ο πρόεδρος της Τσεχίας Μίλος Ζέμαν ενώ σήμερα οι σημαίες κυμάτιζαν μεσίστιες προς τιμήν του.