Παντελής Παντελίδης: Η φωτογραφία από το τροχαίο που φέρνει «ρίγος»! Τα παπούτσια που βρέθηκαν στο εσωτερικό του τζιπ!

Οι φωτογραφίες που «θάφτηκαν» στον χρόνο ξανά στο φως!

Παντελής Παντελίδης: Η φωτογραφία από το τροχαίο που φέρνει «ρίγος»! Τα παπούτσια που βρέθηκαν στο εσωτερικό του τζιπ!

«Ρίγος» φέρνει ξανά ο Παντελής Παντελίδης! Η φωτογραφία από το τροχαίο και τα παπούτσια που βρέθηκαν στο εσωτερικό του τζιπ... Οι εικόνες μέσα από το μοιραίο τζιπ είναι συγκλονιστικές, μεταφέροντας την κατάστασή του μετά το τραγικό δυστύχημα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Star, στα πεντάλ του οδηγού υπήρχε ένα βιβλίο για τον Στέλιο Καζαντζίδη και εικόνες του Αγίου Νικολάου είναι σκορπισμένες παντού.

Ακόμα η κάμερα καταγράφει ένα μικρό σταυρό, που ίσως ήταν του αδικοχαμένου τραγουδιστή , μια πλαστική θήκη που υπήρχαν κομποσκοίνια. Ενώ, από την μεριά του συνοδηγού υπήρχε ένα CD με τις επιτυχίες του.

Στο πάτωμα υπάρχει επίσης ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια που πιθανόν να ανήκουν στην κοπέλα που καθόταν σε εκείνο το σημείο.

Το μοιραίο τζιπ εντοπίστηκε κατά την διάρκεια της μυστικής μεταφοράς του χωρίς πινακίδες σε μάντρα της Βάρης, όπου πρόκειται να διαλυθεί σε ανταλλακτικά. Δείτε τις:

Να σας θυμίσουμε ωστόσο, και ένα ακόμα θέμα μας με τα ντοκουμέντα που ήρθαν στο φως από τον θάνατό του...

Παντελής Παντελίδης τροχαίο
Παντελής Παντελίδης τζιπ
Παντελής Παντελίδης τζιπ εσωτερικό
Παντελής Παντελίδης τροχαίο φωτογραφίες

Παντελής Παντελίδης: Φωτογραφία από το τροχαίο για «λίγους»! Ο λεκές στο αμάξι προκαλεί ανατριχίλα....

Φωτογραφία από το τροχαίο που είχε ο Παντελής Παντελίδης για «λίγους»! Ο λεκές στο αμάξι προκαλεί ανατριχίλα και η εικόνα είναι σκληρή....

Καθημερινά -ιδίως τις τελευταίες ημέρες- ολοένα και περισσότερες πληροφορίες για τις συνθήκες του τροχαίου του Παντελίδη βγαίνουν στο φως.

Ωστόσο, μια φωτογραφία από εκείνο το βράδυ, και συγκεκριμένα από το αμάξι στο οποίο έχασε την ζωή του ο Παντελής Παντελίδης, προκαλεί ανατριχίλα! Όπως θα δείτε, στον ουρανό του αμαξιού υπάρχει ένας λεκές! Ο λεκές αυτός είναι από αίμα και μάλιστα η εικόνα έχει χαρακτηριστεί από την τροχαία πολύ σκληρή. Εμείς, την δημοσιεύουμε αλλά προειδοποιούμε ότι είναι για λίγους καθώς δεν μπορούν όλοι να την δουν...

Παντελής Παντελίδης: Το συμβάν στην κηδεία του προκάλεσε ανατριχίλα στο Πανελλήνιο! Εικόνες που φέρνουν δάκρυα...

Αν ωστόσο είστε σε θέση, δείτε την με δική σας ευθύνη:

Παντελίδης φωτογραφία τροχαίο