Έγιναν ρεζίλι στο Buckingham! Η Diana όχι μόνο δεν ήταν γαλαζοαίματη αλλά δούλευε και ως...

Αυτό δεν το άντεξε η Ελισάβετ!

Έγιναν ρεζίλι στο Buckingham! Η Diana όχι μόνο δεν ήταν γαλαζοαίματη αλλά δούλευε και ως...

Έγιναν κανονικά ρεζίλι με αυτά που έμαθαν στο Buckingham! Όχι μόνο δεν ήταν γαλαζοαίματη η Diana αλλά δε θα πιστέψετε και ως τι δούλευε πριν παντρευτεί τον Κάρολο.

Από την πρώτη στιγμή της παρουσίας της στο παλάτι, η Diana ήταν ανεπιθύμητη για τη Βασίλισσα Ελισάβετ τόσο για την καταγωγή της, η οποία ήταν μεν αριστοκράτισσα όχι όμως μέλος βασιλικής οικογένειας.

Δεν ήταν λίγες ωστόσο οι φορές που η Diana δεν ακολούθησε το πρωτόκολλο και έκανε έξαλλη την Ελισάβετ.

Μία αποκάλυψη που έγινε ωστόσο ήρθε να ταράξει τα νερά στο παλάτι μιας και όπως έγινε γνωστό, η αγαπημένη λαίδη, πριν ακόμα παντρευτεί τον Κάρολο, δούλευε ως νταντά για να βιοπορίζεται. Είναι άλλωστε μία αλήθεια πως η Diana δεν ήταν μία από τις μαθήτριες που ξεχώριζε στο σχολείο και για το λόγο αυτό δεν πήγε στο κολέγιο.

Σίγουρα το επάγγελμά της δεν ήταν κάτι που ταίριαζε στο πρωτόκολλο του παλατιού και ήταν ένας από τους λόγους που η βασίλισσα Ελισάβετ είχε εκφράσει την άρνησή της στο να γίνει η νύφη του Καρόλου.

Σείστηκε το Buckingham! Η Ελισάβετ έκανε αποκάλυψη - σοκ για το θάνατο της Diana! «Δεν ήταν σαν εμάς...»

Το Buckingham σείστηκε κανονικά για μία ακόμα φορά! Μία αποκάλυψη που προκαλεί σοκ έκανε η Ελισάβετ για το θάνατο της Diana, ωστόσο όλοι περίμεναν να το ακούσουν. «Δεν ήταν σαν εμάς...»!

Λίγο πολύ όλοι έχουν αφήσει να εννοηθεί ότι η βασιλική οικογένεια βρέθηκε πίσω από το δυστύχημα της αγαπημένης λαίδης. Μία αποκάλυψή της Ελισάβετ ωστόσο ήρθε να ταράξει τα νερά.

"Βόμβα" στο Buckingham! Η Diana δεν ακολούθησε την παράδοση και η Ελισάβετ έγινε έξαλλη!

Δεν ήταν άγνωστο πως η βασίλισσα δεν ήταν και από τις μεγαλύτερες φαν της Diana. Από την πρώτη στιγμή που ανακοινώθηκε ο αρραβώνας της με τον Κάρολο , η Ελισάβετ εξέφρασε την αντίθεσή της ωστόσο δεν εισακούστηκε.

«Δεν είναι σαν εμάς, είναι πολύ νέα» συνήθιζε να λέει, ενώ όταν η τότε πριγκίπισσα της Ουαλίας ξεκίνησε να ασχολείται με το φιλανθρωπικό έργο για τους ασθενείς με HIV, η Ελισάβετ της είπε ευγενικά να σταματήσει σχολιάζοντας: «Δεν βρίσκεις τίποτα πιο ευχάριστο να κάνεις;».

Ο θάνατος της Diana ήρθε λίγα χρόνια μετά. Σε δηλώσεις που έκανε η Ελισάβετ μετά το τραγικό δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή της μητέρα των εγγονιών της, είπε: «Δε μου φαίνεται απίθανο να έκοψε κάποιος τα φρένα»!