Αλίκη Βουγιουκλάκη: Στη φόρα τα πάντα για τον άντρα που έμπαινε κρυφά τα βράδια στο καμαρίνι της! Στο "φως" άγνωστο περιστατικό!

«Σεισμός» από την αποκάλυψη!

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Στη φόρα τα πάντα για τον άντρα που έμπαινε κρυφά τα βράδια στο καμαρίνι της! Στο

Στο "φως" άγνωστο περιστατικό με την Αλίκη Βουγιουκλάκη! Στη φόρα τα πάντα για τον άντρα που έμπαινε κρυφά τα βράδια στο καμαρίνι της και δεν φαντάζεστε ποιος είναι...

Η Μαίρη Αρώνη από το Πρωινό συνάντησε την Τίνα Σακελλάριου και η ίδια, είχε πολλά να θυμηθεί… Εμείς, σταθήκαμε σε ένα ιδιαίτερο περιστατικό με πρωταγωνίστρια την Αλίκη Βουγιουκλάκη που πραγματικά προκαλεί εντύπωση!

«Η Αλίκη Βουγιουκλάκη, εγώ πιστεύω ότι, αν δεν έκανε Το ξύλο βγήκε απ’ τον Παράδεισο δεν θα γινόταν ποτέ «εθνική σταρ’. Μου είχε πει ο Αλέκος Σακελλάριος πως σε μία θεατρική παράσταση που είχε γράψει ο ίδιος, η Αλίκη Βουγιουκλάκη κάθε βράδυ φώναζε τον διευθυντή του θεάτρου και ρωτούσε: «Κύριε Χέλμη πόσα εισιτήρια έκανα σήμερα;», για να την ακούει ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ που ήταν στο διπλανό καμαρίνι και να τρελαίνεται»!

Να σας θυμίσουμε ότι πρόσφατα γράψαμε και για το τροχαίο που είχε η Αλίκη Βουγιουκλάκη πριν φτάσει στην εκκλησία...

Τίνα Σακελλάριου για Αλίκη Βουγιουκλάκη

Η Τίνα Σακελλάριου μίλησε και για τη συνεργασία της με τον Μάρκο Σεφερλή:

«Ο Μάρκος Σεφερλής πάει να γίνει πολύ καλός θεατρικός επιχειρηματίας… Είχαμε συνεργαστεί, όχι τόσο επιτυχώς, στον Ηλία του 16ου. Αν παίρνουμε ένα έργο και του κάνουμε εκατό χιλιάδες προσθήκες και από μιάμιση ώρα το πάμε τρεις, μπορείς να κάνεις οποιαδήποτε επιθεώρηση να την ευχαριστηθεί και ο κόσμος και να είμαστε όλοι μια χαρά ευτυχισμένοι».

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Ο άντρας που την βοήθησε να μάθει για τον καρκίνο! «Της κρατούσα το χέρι και...»!

Αυτός είναι ο άντρας που βοήθησε την Αλίκη Βουγιουκλάκη να μάθει για τον καρκίνο, καθώς έβλεπε ότι κάτι δεν πάει καλά. «Της κρατούσα το χέρι και...».

Η αποκάλυψη αυτή έγινε πολλά χρόνια μετά τον θάνατο της αείμνηστης ηθοποιού, που άφησε πίσω της μεγάλη ιστορία στον ελληνικό κινηματογράφο.

«Η Αλίκη Βουγιουκλάκη ήταν προχωρημένος άνθρωπος και καθόλου συντηρητική. Παίζαμε μαζί στην Μελωδία της Ευτυχίας. Είχα καταλάβει ότι κάτι δεν πήγαινε καλά στην υγεία της Αλίκης Βουγιουκλάκη. Υπήρχαν δύο φανερά σημάδια κάποιες φορές δεν μπορούσε να τραγουδήσει, δεν είχε δυνάμεις και το δεύτερο ήταν που της κρατούσα το χέρι στην σκηνή και το χέρι είχε γίνει χεράκι. Είχα και ένα προαίσθημα ότι κάτι δεν πάει καλά. Πήγαμε μαζί σε ένα διαγνωστικό κέντρο και έτσι ξεκίνησαν τα πράγματα. Έγιναν οι πρώτες εξετάσεις και είδαν κάποια πράγματα».

Αλίκη Βουγιουκλακη: Πήγε να καεί ζωντανή! Από ένα λάθος πριν τον θάνατο της ξέσπασε φωτιά στο σαλόνι του σπιτιού της!

Αυτό εξομολογήθηκε σε συνέντευξη του, ο Νίκος Γαλανός, ο οποίος βρισκόταν συνεχώς στο πλευρό της.

Αλίκη Βουγιουκλάκη καρκίνος